Merhaba arkadaşlar 29 Nisan itibariyle 444 lü numaralar türk telekom akşam 7 sabah 7 konuşma süreleriyle bedavaya aranabilecek son faturada aşşağıdaki gibi belirtilmiş
Telekomda 444 ü halletti.
iyi ya işyerine bu ay 150 tl gelmişti..
Şimdi 60 tl ile halledebiliriz en azından
bunu merak edenler vardı, iyi olmuş bu açıklama.
En son beklenilecek şirket ilk uygulamaya geçirdi...
güzel bir uygulama nihayet gerçekleşti
iyi olmuş.
olması gereken hele şükür sonunda olmuş. eskiden 444'ler bu pakete dahil diye az kazık yememiştim. zaten bu 444'ler telekomun kendi numaraları, extra ücretlendirilmeleri kadar saçma bir şey yoktu.
Sadece ev avantaj tarifelerinde mi geçerli? Klasik ve standart hat sahipleri için de geçerli mi acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: coolman7
Sadece ev avantaj tarifelerinde mi geçerli? Klasik ve standart hat sahipleri için de geçerli mi acaba?
onlarda bildiğim kadarıyla dakika hakkı yok.Olay şu dakika hakkın varsa sabit hatları ücretsiz arayan evet kullanabilirsin.Yoksa sabit hat konuşma ücreti neyse onun üzerinden konuşursun.Yani artık 444 lü numarayı aramak bi akrabanın ev numarasını aramak gibi değerlendirilecek.
quote:
Orijinalden alıntı: CeSiN
quote:
onlarda bildiğim kadarıyla dakika hakkı yok.Olay şu dakika hakkın varsa sabit hatları ücretsiz arayan evet kullanabilirsin.Yoksa sabit hat konuşma ücreti neyse onun üzerinden konuşursun.Yani artık 444 lü numarayı aramak bi akrabanın ev numarasını aramak gibi değerlendirilecek.
yanlış biliyorsun. tüm sabit hatlarda akşam 7'den sabah 7'ye kadar 3000 dakika hakkı var.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: CeSiN
quote:
yanlış biliyorsun. tüm sabit hatlarda akşam 7'den sabah 7'ye kadar 3000 dakika hakkı var.
ben normal dakika hakkından bahsetmiştim :) hatta mesaja eklemek istediğimde forum hata verdi ekleyemedim ama buraya ekleyeyim o 2. kısmı.
quote:
Tekrar okuyunca şimdi anladım sen sadece akşam 7- sabah 7 yi söylüyorsan onların tarifeyede eklendiyse bu olay evet geçerli.Sonuçta sistem otomatik olarak sabit hat arama muamelesi yapıcak 444 lü numaralara.
yukarıdaki bilgiye göre bugünden itibaren geçerli. ama sitesinde bu tür bilgiyi bulamadım. açıkçası insan güvenemiyor bu telekoma. sizce?
29 Nisan 2012 itibariyle, 444 aramaları şehir içi yönüne dahil edilmiştir. Bu kapsamda şehir içi yönüne yapılan aramaların paket kapsamında olduğu kampanya ve tarifelerde 444 aramaları da paket kapsamına dahil edilmiştir.
Kampanyalar ile müşteriye sunulan bedava dakikalar ile Tarife kapsamında sunulan bedava dakikalar 444'lü özel servis numaraları aramalarında geçerlidir. Ev Avantaj paketleri, Köy Avantaj, GAP Avantaj, Sosyal Tarife, YazlıkHaTT, StandartHatt Mutlu Pazar, KlasikHatt Mutlu Pazar, ŞİrketHatt Mutlu Pazar, YazlıkHatt Mutlu Pazar paketleri dahilindeki bedava dakikalar 444 aramaları için kullanılabilecektir. Ayrıca İş Avantaj 3 Yöne, İş Avantaj Her Yöne, Kamu Avantaj, Kamu Avantaj Her Yöne tarifelerinin yanı sıra TT İş Avantaj ve TT Kobi Dakika Paketi tarifelerinde bulunan paket dahilindeki bedava dakikalar 444 aramaları için kullanılabilecektir. Ev Avantaj Akşam ve Ev Avantaj Uzun tarifelerinin şehir içi yönüne aramaları içine 444 aramaları da dahil edilmiştir. Ev Avantaj Uzun tarifesindeki bir abone 444 yönüne 60 dk. boyunca 15 kuruşa 444 yönüne arama yapabilecektir. Ev Avantaj Akşam tarifesindeki bir abone 444 yönüne 18:00 – 08:00 saatleri arasında 3.000 dk görüşme hakkına sahip olacaktır. Tüm Bireysel Tarifeler için Akşam 7 – Sabah 7 saatleri arasında 3.000 dk bedava görüşme içerisine 444 aramaları da dahil edilmiştir.
evet arkadaslar ben ev avantaj 200 tarifesindeyim bu ayki faturama özel numara arama diyerek 7 lira ekleyen türk telekom'a şikayette bulundum 444lü numaraları aramak aksam 7 sabah 7 bedava diye , yanlışlık oldugunu söyliyerek o 7 lirayı bu ayki faturamdan düşmüşler