Şimdi Ara

4400 den daha güçlü crtitik vuran rogue gören oldu mu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim serverde biri rogueyle 4400 vurmuş onu hava atarak söylüyo bide rekor dedi.Bende daha yüksek vuranlar kesin olmuştur dedim göstermem lazım 4400 den daha güclü vuran bi rogue videosu yada print screene olan varsa link versin lütfen utandırayım onu

• curatora vurmuştur :D ben 6k yı geçtim o rogue' un armory linkini versene bi bakalım gearı neymiş.. benim rekorum buffsız 3800 envenom ki gayet iyi bence .. eski elixir sistemiyle bi kaç pot flask içsen rahat vurursun bence
  • curatora ben daggerle 1,5k normal hit vurmustum
  • sword roglar curatora 10k vurabilir evisle
  •  4400 den daha güçlü crtitik vuran rogue gören oldu mu??

• quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

Höynk??

daha Tbc gelmeden once benim arkadasım tier3lu 9k çıkmıştı mage direk down..... benim gordugum okadar ama 11k die de duymuştum

• abi ben rogue için 4400 den fazla critik vuran gördümü dedim mageye çektik 6k vurmusunuzda bide ben görseydim
  • ben gördüm arkadaşım 4400 rekor bi vuruş değil sen bi world of warcraft movies'e göz at rekor vuruşları gör
    şimdi arkadaşın böyle dedi diye bu bi rekor vuruşmu oluyo yani ?
  • bu wow un amerika asya serverları var nası rekor oluyo bana öyle bir şey dese birisi anında cevabını yapıştırırdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: asi_07

abi ben rogue için 4400 den fazla critik vuran gördümü dedim mageye çektik 6k vurmusunuzda bide ben görseydim

mage'de dersen bizzat bana alterac valeyde' 6000 k vurdu isteresen resimde gönderirim ama gereksiz item cekmiş bi mage vurur onu bil
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkwarrior

quote:

Orjinalden alıntı: asi_07

abi ben rogue için 4400 den fazla critik vuran gördümü dedim mageye çektik 6k vurmusunuzda bide ben görseydim

mage'de dersen bizzat bana alterac valeyde' 6000 k vurdu isteresen resimde gönderirim ama gereksiz item cekmiş bi mage vurur onu bil

6000 k olmaz 6k olur 6000k = 6000000 .

• anla yaw işte

• tbc öncesi 8k vuran rogue vardı. tabi inanılmaz bufflar ile. sonrasını sen tahmin et :)
  • tbc öncesi 8k vuran rogue vardı. tabi inanılmaz bufflar ile. sonrasını sen tahmin et :)
  • Senin Rogue hala 60 :D

TBC almadın heralde ?
  • 60.99 :p yok almadım, okul nedeniyle bırakmıştım devam etmeyi düşünüyorum bu aralar ancak pek çekici gelimiyor eski ortam yok :)
  • bi print screenn yada videosu olan var mı 4400 den fazla vuran ve ben mi rekor dedim alla allah iyi okuyun
  • Bi Rogue 4400'den daha fazla vurabilir 8k duymuştum ben
  • oh be saol diablo2 cok işime yaradı bu video adama hll olsun bide tbc öncesi vurmuş işte bu oynun bu özelliğini seviyorum sınırları zorluyo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.