Bildirim
42lw5400 alınır mı?(42lw5500 aldık)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
biraz önce bu modeli aldık.golddan 2100 tl ye.Lg lv4500 diye gittik,magazada yokmuş ordaki eleman bunu önerdi aldık gitti görüntü olarak cok incelemedim. benim de bir fikrim yok açıkçası bende merakla bekliyorum cevapları
400 hz yazıyor özelliklerde,bunun gerçek 400 olmadıgını biliyorum ama gerçekte kaç hz ?gold çalışanı 200 hz dedi ama inanasım gelmedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 9 Mart 2012; 19:13:11 > -
-
smart tv olmamasından dolayı olumsuzum sanırım -
42LW5500 tercih edebilirsin o zaman, bu TV den tek farkı Smart TV olması. -
peki hemen hemen aynı fiyatlarda 42lw5500 mü almak mantıklı yoksa 47lw4500 mü? -
LW5400 'ün 55 inch ekranı'nı duyan varmı ? Bulamıyorum, yok sanırım. -
47LW4500 alırsanız da smart TV fonksiyonu olmaz ama ben boyutu büyük tutmanızı öneririm izleme mesafeniz yeterliyse. -
mesafe 3-4 m gibi birsey -
O zaman smart TV oluşunu çok umursamıyorsanız 47LW4500 tavsiye ederim. Bende 42" boyutlu var neden 47 almadım diyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: 2Berk
LW5400 'ün 55 inch ekranı'nı duyan varmı ? Bulamıyorum, yok sanırım.
Sadece 42" boyutu var biliyorum ben de LW5400 ün. -
quote:
Orijinalden alıntı: techraven
quote:
Orijinalden alıntı: 2Berk
LW5400 'ün 55 inch ekranı'nı duyan varmı ? Bulamıyorum, yok sanırım.
Sadece 42" boyutu var biliyorum ben de LW5400 ün.
Oyle guzel ve profesyonel duran bir kasa ve sadece 42 inch. Sans -
Gerçi baktım 47" başlığı varmış aşağıda, 55" neden olmasın -
quote:
Gerçi baktım 47" başlığı varmış aşağıda, 55" neden olmasın
Haklisin 47 cikiyor ancak degil 55, 50 bile gormedim google'da. -
arkadaşlar son durumum
42lw5400 veya 42lw5500 arasındayım
5500 modeli 200 tl daha pahalı ne yapayım ? -
Smart TV yi gidip dene bir, öyle çok büyük bir olay değil aslına bakarsan. Hani önce bir kullanırsan 200TL yi çöpe atmamış olursun beğenmediğn taktirde. Elinin altında notebook varsa pek kullanılacak birşey değil.
2Berk 50" zaten olmuyor LG paneller, 32-42-47-55 şeklinde gidiyor boyutlar LED lerde. -
Smart TV isteyip, istemediğine karar ver o zaman hocam. Bu tamamen sana kalmış... -
quote:
Smart TV yi gidip dene bir, öyle çok büyük bir olay değil aslına bakarsan. Hani önce bir kullanırsan 200TL yi çöpe atmamış olursun beğenmediğn taktirde. Elinin altında notebook varsa pek kullanılacak birşey değil.
2Berk 50" zaten olmuyor LG paneller, 32-42-47-55 şeklinde gidiyor boyutlar LED lerde.
notebook var,ipad2 var,ps3 var,hd uydu alıcı var smart tv çok da gerekli değil gibi geldi şimdi bana da
5400 ü teknosada gördüm kasa daha şık ve kibar gibiydi incelik olarak -
O zaman boşver, o cihazları TV ye bağlarsın 10 numara olur. 5400 ün kasası daha iyi evet. -
techraven, evet 50 yok... Aslinda 55 lazim zaten. Ancak nafile, yok zira.
Benzer içerikler
- input lag test
- grundig 65 gho 9700
- lg 55nano81t6a
- peaq tv yorumları
- miniled mi qled mi
- tv önerisi 2025
- en iyi televizyon markası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X