Şimdi Ara

42LF650V DE KUTU İÇERİSİNDEN GÖZLÜK ÇIKIYOR MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı sitelerde evet 2 adet diyor, bazılarında yok. ayrıca gözlük hediye demiyorlar, bazılarının kutu içeriğinde var bazılarında yok anlamadım tam olarak. alan biri varsa yazabilir mi? var mı, yok mu?

• şansına artık 3d varsa gözlük içinden çıkması lazım 47 inclerde kesin oluyor ama 42 inchleri bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbgisfree

şansına artık 3d varsa gözlük içinden çıkması lazım 47 inclerde kesin oluyor ama 42 inchleri bilmiyorum

hocam 10 sitede var, 10 tanesinde yok. lg türkiye aradım yok,http://www.epey.com/televizyon/lg-42lf650v.html burada modeline kadar var.

gözlüğün fiyatı 45 tl 2 adet.

gözlük yazmayan 1725

yazan 1740

ya standartsa ama?

her türlü gözlük alıncak şansa kalcak artık.

ya 1725 e alıcam açıklamaya yazmayı unutmuşlardır içinden çıkacak.

ya 1740 a alıcam 2 adet gözlüklü.

yada sonadan alıcam 1725+45= 1770

yani 1725 liği alırsam ya 15 tl kar, yada 30 tl zarar edicem.

var mı yok mu biri söylese çok makbule geçer, ama hiçbir sitede hediye demiyor, kutu içeriğinde var diyor.

• bende 4 tane var istiyorsan 1 tanesini hediye edebilirim ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbgisfree

bende 4 tane var istiyorsan 1 tanesini hediye edebilirim ;)

yok hocam sağol, bende kullanmayacağım.

hatta tv izlemem ben evdekiler illa al dedi, yalnız yaşıyorum, evde ses olsun illa dediler. bende fiyat performans ürünü alayım dedim bunu buldum.

gelince 2-3 gün oyalanırım, illa pc yi bağlayıp oyun oynayayım derim, 1-2 saat max oynarım sonra hoşuma gitmez. tekrar denemem. digiturk lig tv vs hediyesi de varmış, onu forumdan satarım galiba. sihirli kumanda alırım bir de. dizi desen indirmeden izleyemem. indirsem flash a at, izle sıkıntı.

ps3 alsam belki öyle işe yarar, o da cs go dan başka oyun zevk vermiyor.

ürün gelmeden aldığıma pişmanım yani, evdekiler zorla teknosa dan 1.999 a alıyordu, bende bari netten ucuza alam dedim.

tv ile ilgili yapılabilecek şeyler varsa yazınız, tv izleme harici ne yapabilirim bu alet ile. ayrıca html 5 i kesin destekliyordurda, ola ki flash player gerektiren bir eklentiye veya video a denk geldim oynatır mı?

ek olarak izlemediğim halde uydu alıcı taksidi ve teledünya ücreti de ödüyorum.

ama şey varsa güzel olur, kablosuz video oynatımı.

pc den 1' 1 görüntü aktarabilirsem. 23-24 fps güzel olur, pc de indirir aynı ağa bağlı oldukları için tv den izlerim.

• Kutu içinden 2adet çıkıyor her yerde aynıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.