Şimdi Ara

4100 YTL'lik Sistem Tavsiyesi Olan Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anladınız siz onu Oyun için değil video edit için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reisbey76 -- 27 Aralık 2006; 12:57:26 >

• evet yeni macler çok güzel.
  • GEÇEN GÜN KURTLAR VADİSİ KUZEY IRAK FİLİMİNİN KAMERA ARKASINI İZLİYORDUM...ORADA SETTE ÖZEL EFEKT KOORDİNATÖRÜNÜN ELİNDE MACBOOK VARDI BİR İKİ SANİYE GÖRÜNÜYOR...VİDEO EDİT YAPIYORDU....MONSTERCİLER DE BU KONUDA ÇOK İDAALI KONUŞUYOR AMA MACLERİN İŞLETİM SİSTEMLERİ ONLARI ÜSTÜN KILIYOR HERHALDE...TEKRAR DÖNÜP YANITLADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
    Daha Fazla Göster
  • azrael binbaşım elektronik eşyanın ikinci eli mi olurmuş.......takım tutar gibi AMD tutuyorsun sen ...

Orjinalden alıntı: reisbey76

GEÇEN GÜN KURTLAR VADİSİ KUZEY IRAK FİLİMİNİN KAMERA ARKASINI İZLİYORDUM...ORADA SETTE ÖZEL EFEKT KOORDİNATÖRÜNÜN ELİNDE MACBOOK VARDI BİR İKİ SANİYE GÖRÜNÜYOR...VİDEO EDİT YAPIYORDU....MONSTERCİLER DE BU KONUDA ÇOK İDAALI KONUŞUYOR AMA MACLERİN İŞLETİM SİSTEMLERİ ONLARI ÜSTÜN KILIYOR HERHALDE...TEKRAR DÖNÜP YANITLADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

KURTLAR VADİSİNİ O KADAR CİDDİYE ALMAYIN, HAVASI İÇİN MACBOOK KULLANIYOR ONLAR. MACBOOK ILE GRAFIK ISI YAPILMAZ.
    bilmemek değil öğrenmemek ayıptır:)
  • onbaşım, macbooklardaki grafik kartı onboard. macbook prolardakiler iyi. O sebeple.

Ciddiye almayın dediğim film değildi tabii. Ancak filmi seyretmedim ben.

Macintosh isterseniz iMac 20" alabilirsiniz. Ram'i 2 GB yaparsan 4000 YTL'ye malolur (KDV dahil). Ancak aynı sistemi PC'de çooooooook daha ucuza yapabilirsin. 4100 YTL'ye PC'de çok çok iyi bir sistem yaparsın aslında. iMac fantezi ve zevk meselesi, lüks için alınabilir.

Orjinalden alıntı: azrael_13
    Ama pc diyorsan amd işlemcili bişi topla derim ben

core2duo dururken, amd yeni bir teknoloji geliştirmediği sürece amd demek anlamsız.

Malı Arap Faik'ten alıyorduk, Karabük'te ikinci yükleme yapılıyordu. Adana'ya kadar da ben kullanıyorudum kamyonu.
  • fennezs tamam güzel söyledin işte de sistemi söylemedin..baştan itibaren tüm cevaplara bakarsan PC için sistem bileşeni söyleyen olmadı...Başlığı okuyanlar büyük bir hevesle kağıdı kalemi alıp içeriğine bakıyorlar elleri boş çıkıyorlar benim gibi.....en önemlisi anakart.yarın öbürgün 4 çekirdek ve 4 gb ram olayına kadar çıkabileceğim bir anakart olsun...diğerleri tecrübeniz ve bilgi birikiminize kalmış..teşekkürler

• http://www.tomshardware.com.tr/cpu/charts/index.html?modelx=33&model1=467&model2=432&chart=185

e6600 işlemci+gigabyte DQ6+ 4x1014mb ddr2 800mhz bellek+ 2xWD raptor 10000rpm(raid0)...22" widescreen lcd(ör samsung 225bw)...enermax liberty 620w psu...grafik kartını cad/cam almana gerek yok...
    bilmemek değil öğrenmemek ayıptır:)
  • reisbeycim ben de kendime sistem topluyorum aşağı yukarı şöyle (ama ben video değiş foto edit yapacağım), biraz da oyun oynarım diye düşünüyorum

ASUS P5B (sen delux alırsan işini görür sanırım quadcore desteği filan var)
    İşlemci C2D 2.4 GHz (veya 2.13) (aslında işlemci yoğun renderin filan yoksa core duo bile gereksiz, HT yeter)
    RAM 2 GB Kingston 667
    Ekran kartı 7600GT ama azıtırsam 7800gtx filan olabilir, senin bütçenle rahat alırsın 7800 7900 filan
    HDD 250'lik SATA 7200 RPM bir tane
    kasa, güç kaynağı vs.

Ekranım var CRT 19" SONY. Senin için en önemli bileşen ekran olacak eğer ciddi video edit yapacaksan, o zaman CRT almalısın. İlla LCD istersen IPS panel bir ekran alman gerekli (biraz tuzludurlar ama görüş açısıyla renk değişimi neredeyse CRT gibidir, pek yoktur yani). NEC GSX2 var mesela 550 euro ama Türkiye'de var mı bilmiyorum.

Senin bütçe o kadar geniş ki, burada sistem önerisi yapmak zor. İstediğini alırsın. Performanslı sistem öneren arkadaşların yazılarına bak. Ya da fiyatları detayları iyi bilen biri yapar sana burada umarım yakında.

Kolay gelsin.

• _CORE 2 DUO INTEL-X6800 EXTREME =1143 USD+kdv
    _ASUS-P5W DH DELUXE =249 USD+kdv
    _GEIL-2x512 MB DUAL DDR2 1000mhz=219 USD +kdv
    _LEADTEK-PX8800 GTX TDH =669 USD+kdv
    _SEAGATE-300 GB SATA2 16 MB NCQ =112 USD+kdv
    _19''LCD PHILIPS-190X6FB =342 USD +kdv
    _COOLER MASTER-WAVEMASTER BL =123 USD +kdv
    _FSP EPSILON 700W Sessiz Kutulu =131 USD+kdv
    _MICROSOFT-WIRELESS edco =53 USD +kdv
    _DVD-RW BENQ DW1650 =36 USD+kdv

____KDV DAHİL 5220YTL___
    l llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll l
    l _______________________l

Nasılımmmm BirAz pahalı oldu ama değer yanii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nightwish-Nemo -- 27 Aralık 2006; 19:25:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ibrahim171

_CORE 2 DUO INTEL-X6800 EXTREME =1143 USD+kdv

____KDV DAHİL 5220YTL___

1 gb ram mi? İşlemciyi daha düşük seçip 4 gb ram yapsa daha iyidir. İşlemci frekansı oc ilw artabilir ama ram miktarı artmaz ki.

• Dostum ram ı arttırırsam.Bu sefer o/c potansiyeli yüksek 1 gb ramlar almak gerekecek onları koyarım ama fiyat bayağı arttar.Dediğini bende düşündüm.Birde şu ram ı ekliyorum bak istersen.
    quote:

Orjinalden alıntı: Sanal Bellek

quote:

Orjinalden alıntı: ibrahim171

_CORE 2 DUO INTEL-X6800 EXTREME =1143 USD+kdv

____KDV DAHİL 5220YTL___

1 gb ram mi? İşlemciyi daha düşük seçip 4 gb ram yapsa daha iyidir. İşlemci frekansı oc ilw artabilir ama ram miktarı artmaz ki.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.