Şimdi Ara

41.000'e kadar dizel araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    41.000 tl ye kadar dizel araç bakıyorum. tercihen 2011-2012 model polo ve fiesta'ya bakıyorum. Aynı paraya corsa ya da c3 de alınabiliyor. Aradığım tek özellik sessizlik ve konfor. Araç sürekli hatalar verip başımı ağrıtmasın istiyorum.
    Bu araçların hepsini test edemedim aralarında çok fark var mıdır? eminim biri çok sessizken diğeri traktör gibi değildir ama yine de farklılıklar olacaktır. Hangisine bakmalıyım

- corsa
    - polo
    - c3
    - fiesta
    - yaris
    - peugeot 208

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swashbucklerjr -- 26 Haziran 2016; 16:47:20 >

• edit.
  • sessizlik ve konfor arayısınızı b sınıfı araclarda bulamazsınız bir kaç yaş küçük d sınıfı dizel araçlar size daha cok hitap edecektir
  • 2011-2012 Astra h classic (essential konfor paket) ,veya Peugeot 308 hdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • parana yazık etme 2-3 fazla ver citroen c5 veya Toyota avensis al. O araçlarda dediklerin olmaz.

• Infinity2nd kullanıcısına yanıt
    hocam dediğiniz araçlar 2-3 fazlası değil baya baya daha fazlasına oluyor. bütçemin çok üzerinde maalesef.
  • alperdgal A kullanıcısına yanıt
    astra h ve 308 de az km gitmiş araç bulmak çok zor maalesef, az km yapanlarsa zaten 45.000 TL'nin üzerinde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.200.000 e kadar araç önerisi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: swashbucklerjr

astra h ve 308 de az km gitmiş araç bulmak çok zor maalesef, az km yapanlarsa zaten 45.000 TL'nin üzerinde.

Hocam haklisiniz ancak bu araclar sizin dediginiz modellerden oldukca ustun.Bu arada bir arkadasimda 2011 model 50000km de 308 1.6 hdi comfort var.41000 TL ye birakacak. Dusunurseniz pm den ulasabilirsiniz.

• Sessizlik istiyorsan corsa aradığın araç değil. Gerçi sessizlik isteyen adam b sınıfına bakmamalı orası ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swashbucklerjr

hocam dediğiniz araçlar 2-3 fazlası değil baya baya daha fazlasına oluyor. bütçemin çok üzerinde maalesef.

2010 citroen c5 en dolu 45 bine alırsın.
    2005-2006 avensis 40 bine alırsın.
  • edit.
  • Kardeşim sunu bunu al demem ama alacaksan otomatik al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Citroen C3 1.6 hdi 92 hp Exclusive.

• emre_etg E kullanıcısına yanıt
    maalesef bütçem otomatiklere yetmiyor.
  • swashbucklerjr kullanıcısına yanıt
    41 e dizel otomatik C4 308 bravo gibi seçenekler var +2011 model .
    Bende aynı bütçeyle bakıyorum bayram yaklaştı diye fiyatlar arttı birde Türkiye araba çöplüğü resmen ,malum sitede arabalar ya pert süslü yalanlar yazılıp koyuluyor ilana ya km si fazla yada galeriden yüksek sisi fiyattan.
    Cidden ne sıfır ne ikinci el araba almak düzgün değil bu ülkede ,benzin fiyatlarına diyecek yorum yok zaten .
    Yedikleri haram paralar coluklarindan çocuklarından çıkacak birgün umarım

• polo 1.6 tdi comfortline
  • sanırım en mantıklısı polo 1.2 ya da 1.6 almak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.