Şimdi Ara

40V5500 - 40W5500 Stok Sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben 1 hafta önce bulundugum yerdeki bir beko bayisine gittim aynı zamanda Sony de satıyor bunlar.. Adama dedim ben bir tane 40W5500 Satın almak istiyorum oda dedi şuan stokta yok ama bu ayın 20 sinde stoklara girecek dedi bende adama sipariş geçmesini rica ettim.. bir kaç gün sonra bi arkadaşım boşver dedi o yoksa bi alt modelini aradaki hz olayı çokta önemli degil dedi. bende 40V5500 istedim adamlar o ürününde stokta olmadıgını ayın 20 sinden sonra gelebilecegini söylediler.. adamların demesine göre bu tv modelleri şuan sony fabrikasında üretimdeymiş.. forumlardanda takip ediyorum bazı yerlerde yıl sonu oldugu için yeni model tvlerin gelecegi eski model tv lerin üretimden kaldırılacagı yazıyor.. acaba bu benim ilgilendigim modellerde üretimden kalkmış olabilirmi? yani bu firma benimi oyalıyor.. sonuçta adamlara 700 tl peşin verdim 1000tl de kredi kartından 12 ay geçtim. gerisini tv gelince geçeriz diye anlaşmıştık.. ne yapmalıyım bu adamlar şimdi bize vitrinde duran bir teşhir ürünü bulup kaptırmaya çalışıyor gibide düşünmüyor degilim.. ben en kesin bu konu hakkında nereden bilgi alabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim saygılar...

• http://www.morfare.com/asp/product/3297/Sony-KDL-40W5500-Bravia-Engine3-102cm-Lcd-Tv

Birçok yerde stoklarda bahsigeçen ürünler mevcut..

Yeni ürünlerin çıkacağı doğru. Ancak bu sizi pek etkilemez. Sonuçta halen daha revaçta ve alınabilir ürünler. Siz parayı erken vermekle hata yapmışınız. Bi mağazaya bağlı kalmamalıydınız..
  • bugün beko müşteri hizmetlerini bilgi almak için aradım bana konuyu ilgili departmana iletecegini ve ve beni arayacaklarını söylediler ama ses solluk çıkmadı.. yok parayı verdigim magazada hemen geri iade yaparız diyorlar.. yarın duruma göre parayı kredi kartıma geri iade edicekler.. saygılar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.