Şimdi Ara

4096 kbps hız / Modem sorun + tavsiye...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

elimizde zoom 5554 modem var sorunsuz yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum (hiç kapanmadı.)

sorunuma gelince; adsl aboneliğine sırasıyla 512, 1024, 2048 en sonunda 4096 kbps hıza yükselttim. özellikle 1024'den 2048'e geçişte SNR margin değeri %50 kayıp yaşadığımı TELEKOM yetkililerine uzun uğraşlardan sonra, anlattım, her ne yaptılar ise düzeldi, 4096'ya geçiş yapayım dedim ve SNR değeri yine %50 kayıp var. bu sorunumu TELEKOM yetkilisi (4440375'deki arkadaş) ile görüşmemde sorunun modemden kaynaklandığı eski nesil yani adsl+2'yi desteklemediği için kopmalar, SNR değerinin düşük olması vb. sıkıntılar yaşayacağımı iletti pek mantıklı gelmedi bana.

4096 hız için ADSL+2'yi destekleyen modem mi almam gerekir?

Saygılarımla CAN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delicans -- 28 Ağustos 2007; 21:56:44 >

• kopma sorunu modemden deil telekomun altyapı yetersizliginden kaynaklanıyor,sakın yeni modem alayım deme bosuna masraf yapmıs olursun dostum,türkiyede bu modemleri kullanan binlerce kişi var.kopma sorunu hızların yukselmesiyle sık sık basgöstermeye basladı.adamlarda bu sorunu modemden kaynaklanıyor deyip baslarından savıyorlar.

http://forum.donanimhaber.com/m_17035847/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getaway -- 30 Ağustos 2007; 3:16:31 >
    superonline 500 Mbps hız sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.