Şimdi Ara

400tl ile 1 ay geçinmek ( Deneyli+Ssli+Başucu konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizden istediğim denemiş olanlar düşünenler yardimci olmak isteyen herkesin bu konuda bir şeyler yazmasi

Bim a101 gibi marketlerle 1 aylık 400tl lik alışveriş yapıp geçinmek mümkün mü? Deneyeceğim

Örnek sabah kahvaltısı porsiyon belirlenecek
    15 paket sut 1 paket 2 gün kullanılacak
    Kahvaltılık gevrek ( düzenleme yapılacak porsiyon vb)

Aksam yemegi

Düzenlenecek ssler porsiyonlarvb

Yorumlarınızı bekliyorum geniş bir arşiv konu olacak. öğrenciler, birleşin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antoavaloss -- 8 Şubat 2016; 4:11:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önlerden

• Hocam 3 kişi aynı evde kalıyoruz haftalık 70 liraya a101 alışverişi yapıyoruz. Aylık ortalama 220-230 gibi bir fiyata idare ediyoruz. Tabi ünide yediğimiz yemekler var bir öğünü ora karşılıyor haftada 4 gün.
  • Kahvaltılık gevrek almanı önermem çok zararlı diye okumuştum.Yulaf falan alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: İntikam145

Hocam 3 kişi aynı evde kalıyoruz haftalık 70 liraya a101 alışverişi yapıyoruz. Aylık ortalama 220-230 gibi bir fiyata idare ediyoruz. Tabi ünide yediğimiz yemekler var bir öğünü ora karşılıyor haftada 4 gün.

1 alışveriş fişini ss atabilir misiniz aylık yaptığınız alışverişlerden birini?

• quote:

Orijinalden alıntı: RIP Gwen Stacy

Kahvaltılık gevrek almanı önermem çok zararlı diye okumuştum.Yulaf falan alabilirsin.

Bende bir yerde okumuştum zayıflatmak felan hikaye diye yulaf da olabilir tabi uygun fiyatlı

• Çok zor ve sıkıcı olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Faturasız geçinilir niye geçinilmesin de şahsen ben idare ederim. Günlük 13 lira desek. Hatta kalıp peynir domates ekmek 15 etse hadi 1 hafta idare etsen kahvaltıyı böyle 2 kere alsan haftada 30 lira. 90 eksi 30 60 lira. İki öğün için 60 lira. Tek öğüne düşürsen yani öğle ile akşamı birleştirsen yeter gibi. Sabah sabah niye bu kadar düşündüysem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gevrek yerine yumurta daha mantikli

• Aman RTE görmesin
  • 100 liranin biraz ustunde bi parayla yol +yemek + full + full 1 ay gidebiliyorum benden hesaplisi yoktur buralarda

• Bu dediklerini hangi sehirde yapiyon

• Takip

• Takip

• denemek lazım

edit: tek başına ve sadece yemek içinse çok rahat geçinirsin sigara parası bile çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehmistan -- 8 Şubat 2016; 11:34:07 >
  • Az parayla 1 ay geçinme gibi bir durumum olsa benim ilk yapacağım iş kesinlikle üniversite yemek hanesine sığınmak olur. 2 TL'ye çorbası, yemeği, içeceği ve tatlıyıslya mükemmel çözüm. Her gün aynı şeyleride yemek zorunda kalmıyorsun. Bir öğlen birde akşam yesem yemekhanede toplam 4 TL'eder. Ayda 120 TL. 130 TL'ye de eve kahvaltılık bir şeylerle bir kaçta atıştırmalık aburcubur doldururum. 250 TL'ye bir ay geçinirim. Hemde öyle her gün aynı saçma şeyleri yemektense gerçekten doyarım.
  • Hocam daha ucuza bile geçinen var kahvaltı, öğle ve akşam yemeğini okulda yiyor. Kahvaltı 1.75, öğle ve akşam yemekleri ikişer lira. Bir dahaki gün okul varsa kütüphanede uyuyanlar var.

• La oğlum ne diyonuz siz, aylık 400 lirayla sırf yemek mi yoksa konaklama dahil mi olacak önce onu söyle.. yoksa yemek günlük 7.5 liraya çok güzel idare edersin. Gündüz ton balığı, akşam 1 kutu barbunya veya diğer hazır yemek konservelerinden alırsın... Ben geçen 2 yıl boyunca öyle yaptım. Ama kalacak yer sorunum yoktu benim. Sırf yemek giderim vardı. Sigara vs de yok.
  • ZinedineZidane kullanıcısına yanıt
    Bursa

• Sadece yiyecek içecek içinse 400 TL. yeter tabi. Pazardan alacakların manav ihtiyaçları ile çok ta iyi geçinirsin. Sanki senden gerisi aylık 2000 liramı yiyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.