Şimdi Ara

4000 TL'ye Sistem Onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar herkese. Sistem oyun icin toplanacak arkadaslar, kasa, monitor, dis ekipmanlar, her seyi dahil. Ankara icerisinden nereden toplayabilecegimi de soylerseniz sevinirim, Nova Bilgisayar dusunuyorum su an, nasildir orasi?

SSD dusunmuyorum, marka takintim yoktur.

Son olarak, ses sistemi mi onerirsiniz, oyuncu kulakligi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• INTEL
    Core i7 4770 Soket 1150 3.5GHz 8MB Cache 22nm İşlemci
    769 TL

ASUS
    Z87M-PLUS Intel Z87 Soket 1150 DDR3 2933MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 HDMI Anakart
    327 TL

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    200 TL

SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    156 TL

KINGSTON
    120GB HyperX 3K Serisi Sata 3.0 Cache SSD (Okuma 555MB / Yazma 510MB)
    264 TL

CORSAIR
    CARBIDE SERİSİ 400R 80PLUS 750W MidT ATX SİYAH KASA
    424 TL

ZOTAC
    GTX770 GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kart
    1139 TL

Toplam : 3280 TL

AOC 23.6" E2461FWH GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
    486 TL

3766
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

INTEL
    Core i7 4770 Soket 1150 3.5GHz 8MB Cache 22nm İşlemci
    769 TL

ASUS
    Z87M-PLUS Intel Z87 Soket 1150 DDR3 2933MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 HDMI Anakart
    327 TL

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    200 TL

SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    156 TL

KINGSTON
    120GB HyperX 3K Serisi Sata 3.0 Cache SSD (Okuma 555MB / Yazma 510MB)
    264 TL

CORSAIR
    CARBIDE SERİSİ 400R 80PLUS 750W MidT ATX SİYAH KASA
    424 TL

ZOTAC
    GTX770 GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kart
    1139 TL

Toplam : 3280 TL

AOC 23.6" E2461FWH GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
    486 TL

3766

RAM'i 16 GB yapalım hocam,ekran kartını Nova'dan Gigabyte yapalım yok olmaz derse arkadaş MSİ Lightning yapalım.Ayrıca O.C anakartı seçip çarpan kilidi kapalı işlemci seçmişsiniz.Tavsiyem Mpower Max ve 4770K alması.

• SSD istemiyorum demistim hocam :) SSD yerine oyuncu klavyesi ve faresi onerebilir misiniz rica etsem?

• Evet anakartta oc Serisi neden işlemci Çarpan kilitli anlayamadım. SSd istemiyorsanız silin gitsin listeden hocam :) Logitech g10 Çok abartı olmayan iyi bir klavye ama biraz eskidi sanırım

• Biraz disarda param kaliyor, nereden yukselteyim, en zayif parca nedir?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20 TL YE SİSTEM
    8 yıl önce açıldı
    Sistem tavsiyesi max 40.000 TL
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yav butce 4000 tl. O butceye ssd almayan adam oturup bir dusunmeli

• kesinlikle katılıyorum ssd olmazsa olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vandrad

Biraz disarda param kaliyor, nereden yukselteyim, en zayif parca nedir?

Hdd ,o sistemi ssdsiz kullnmak ferrarıyı tuplu kullanmak gıbı bısey olur.Neden ssd istemıyorsunuz anlamadım ben?
    Ayrıca bir işlemci sogutucusu alırsanız daha az ısınma olur.212 evo alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headbanger_Kerry -- 23 Haziran 2013; 20:40:53 >
  • SSD'nin tek avantaji daha hizli erisim degil mi yoksa ben mi yanlis biliyorum? Hani Windows bir kac saniyede acilacak, oyunlarda yukleme sureleri cok kisalacak vs? Baska ne avantaji var?

• quote:

SSD'nin tek avantaji daha hizli erisim degil mi yoksa ben mi yanlis biliyorum? Hani Windows bir kac saniyede acilacak, oyunlarda yukleme sureleri cok kisalacak vs? Baska ne avantaji var?

ssd de hdd gibi kafa, çap, vs mekanik parça olmadığı için, mekanikmen bozulma gibi birşey yok. Çünkü mekanik parça yok. Herhangi bir hdd nin okuma hızı 150mb/s iken ssd de bu durum 500-550 mb/s lere çıkıyor. Keza yazma hızlarıda aynı şekilde.

Şuana kadar bilgisayarı bu derece hızlandıran donanım ssd dir. Aslında neden ssd sorusunu cevabı çok basit. Hızlı, hızlı ve hızlı
  • Oyun disinda kullanilmayacak, o hiza neden ihtiyacim olsun?

• Tüm donanımlar müthiş olsada sabit disk hızı düşük olduğudan hızda kusur ve işlerlerde tıkanıklık olur. Yüksek sistem SSD yakışır.
  • Peki bu SSD'lerin omru ne kadar? Yenilemem gerekir mi yoksa bir kerelik mi alacagim?

• quote:

Peki bu SSD'lerin omru ne kadar? Yenilemem gerekir mi yoksa bir kerelik mi alacagim?

Çok üst düzey (bkz: 2000mb okuma 2500mb yazma ) gibi rakamlarda ssd ler çıkana kadar yok .
  • quote:

Peki bu SSD'lerin omru ne kadar? Yenilemem gerekir mi yoksa bir kerelik mi alacagim?

4 sene kullanırsın ve sonunda sıstemle bırlıkte cope atarsın.Bzıım mıllet yenilik sevmıyor hemen bır bıt yenıgı arıyor.Aynı anda crysis 3, black ops 2 ve max effect acıp ustune 4 tane 10 ar gblık bluray fılm acıp ustune 2 tane 10 gblık ıso dosyası kopyalayıp aynı anda autocad acıp cızım yapıp ustunede ınternete gezmeye calısırsan ne olur pc kıtlenır neden hdd butun verılerı aynı anda okuyamaz ,acayıp sesler cıkartır ve pc ya mavı ekran yer yada rest atar.Ama ssd varsa bunların hepsını aynı anda acıp kolayca aralarında gecıs yapabılırsın.Tabı ramın 16 gb ve ıslemcın ıyı ıse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headbanger_Kerry -- 24 Haziran 2013; 17:29:47 >

• İntel Core İ7 Extreme 3970K
    Asus Rampage IV Extreme
    G.SKILL 16GB(8x2) DDR3 CL10 1600Mhz
    Nvidia GTX 760
    WD Cavier Blue 2 TB HDD
    Samsung 840Basic 250GB Sata3 2.5" SSD
  • Bu dediklerini neden yapayim Headbanger?

• Herşeyden önce kullanım amacı nedir? Grafik? Render? Gaming? buna göre tavsiyelerde bulunabilirim.
    Ankara'da novadan toplayabilirsin, Vatan'dan toplamak istersen mağazada yardımcıda olabilirim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.