Şimdi Ara

4000 tl masraf yapmış işte masraflar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • komik ilanlar kategorisi olsa ona girer bu kesin.

vatandas arabaya 4 bin tl masraf etmiş. bakıyorum lpg taktırmak dısında bir masraf yok. ama buraya dahil etmiş
    siz olsanız böyle bir ilan verirmisiniz. çok güldüm

Araç Kaskolu

Aracı Aldıktan Sonra Yapılan Masraflardan bazıları:( 4.000 TL den fazla masraf yapıldı, aracın maliyeti 20.000 TL yi buldu )

1200 TL Kasko ( Ekte Poliçesi mevcut)

250 TL Trafik sigortası

150 TL Noter Satışı ve Ruhsat

1.250 LPG Takılması ( İtalyan Simit Tipi Sıralı Sistem)

400 TL Orjinal Anahtar ( Kayıptı Göral de yenisi yaptırıldı)

150 TL Araç Muayenesi (LPG takılınca yeniden yaptırmak gerekti)

350 TL Periyodik bakım (2 ay önce bakım yaptırıldı, 37.000km bakımı )

300 TL Temmuz Taşıt Pulu (Ocak 2011 de 200 TL civarına düşecek)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-206-hesapli-2008-model-orjinal-39-500-km-lpg-li-kaskolu-32944516/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankarametinerr -- 6 Aralık 2010; 9:28:46 >

• cehaletin böylesi
  • Yakıt,otopark ve yıkama paralarınıda yazsaymış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Yakıt,otopark ve yıkama paralarınıda yazsaymış.

ben de ciddi ciddi bakıyorum ne masraf yapmış araca.
    araba da baya hasar görmüs zaten kazalarda. bereket kasko var yoksa 10 bin lira masraf yazardı neme lazım
  • araba çalınca demekki masrafı ikiyekatlanacak.

çalınan anahtarı yazan çalınan arabayı da yazar :)
  • bu aracı daha önce ben görmüştüm

pert kayıtlı bir araç
  • Daha yazıcak bisi kalmısmıdır diye düsünüyorum da kalmamısdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sa
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

bu aracı daha önce ben görmüştüm

pert kayıtlı bir araç

perti yazmamıs amma :)
  • Pardon perti yazmıs.

Ama şöyle bir ifade var. bu da güzel.

Arac sağlık problemleri için acil ve hesaplı olduğundan alındı, 4.000 TL masrafla yaklaşık 20.000 TL ye geldi. Sonradan Pert kayıdını öğrendiğimiz için buda bizim hatamız diye masrafları istemeden 15.500 TL ye satmayı düşünüyoruz

bi de isteseydin masrafları. kasko paranı da biz verseydik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankarametinerr -- 6 Aralık 2010; 9:54:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankarametinerr

quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

bu aracı daha önce ben görmüştüm

pert kayıtlı bir araç

perti yazmamıs amma :)

Yanlıs anlasılma olmus edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @Majesty -- 6 Aralık 2010; 10:02:03 >
  • Helal olsun ilanın devamında adam herşeyi yazmış açık açık hatta gereğinden fazla bilgi vermiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemoki

Helal olsun ilanın devamında adam herşeyi yazmış açık açık hatta gereğinden fazla bilgi vermiş

ne var ne yok yazmıs. ama geçen depoyu fullemiş. onu yazmayı unutmus
  • Yine de dürüst davranıp aracın sağlam kalan yerlerini yazmış:

"Boya Olmayan Parçalar: Sol arka kapı, Sağ ön kapı, Sağ arka kapı, Bagaj kapağı, Sağ arka çamurluk, Sol arka çamurluk."

Saygılar.
  • Aracın şasi falan yamulmuş,her yeri boyalı üstüne pert kaydı var, hala çok büyük kazası yok diye kendini avutuyor yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Aracın şasi falan yamulmuş,her yeri boyalı üstüne pert kaydı var, hala çok büyük kazası yok diye kendini avutuyor yazık.

bence hala arabanın sağlam olduğu hayalinde. madem araç perte düsmüs. götür bi servise baktırt.
  • şu arabanın arka tarafı , stw lada veganın arkasından bile daha kötü yaw...tasarım rezaleti resmen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehby

şu arabanın arka tarafı , stw lada veganın arkasından bile daha kötü yaw...tasarım rezaleti resmen..

iranda üretiliyor sanırsam
  • Araçta tamir işçiliği çok mükemmel diyemem fakat güzel bir işçilikle yapılmış sayılır.

tam komedi bir ilan. amcam herşeyi yazmış, belki sahte bir ilandır, bu kadar da olmaz diyor insan çünkü. madem işciliği mükemmel değil ne demeye aldın be adam. ayrıca aracın pert olduğunu anlamak beş dakkalık bir iş, eğer gerçekten de tanıdık diye, bakıp almamışsa yazık olmuş. anahtarın kayıp olması ayrı bir hikaye zaten. boyasız yerlerde boyalılardan az olduğu için, boyasız yerleri yazmış tembellik edip. ne diim, eğer gerçek bir ilansa acıdım adama. göz göre göre pert aracı al, bi de 4000 tl masraf yap. sonra aracın gerçek yüzünü öğren (muhtemelen tüv'de öğrendi), araçtan soğu ve ver ilanı. nerden baksan ahmakça ama üzücüde...
  • yok yaa 15 300 tl masraf yapmış çünkü araba satın almış . Onuda eklememmiş masrafa allahtan
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.