Şimdi Ara

400 TL DOKTOR PARASI VERDİK CANIM ÇOK SIKKIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ablamı doktora götürdük ve yatalak olduğu için ssk yerine özele götürdük 250 tl muayene parası vede 150 tl de beyin eeg simi deniyor ondan işte 400 tl para verdik elde avuçta para kalmadı sinirlerim çok bozuk
    1 ay sonrada benim kıl dönmesi için ameliyat eden dr ye muayenehaneye gidicem 200 tl de ona muayene ücreti vericem birde arabanın fenni muayenesi geldi lastikler bitik farlarında camı eskidi
    elde avuçta para kalmadı sinirlerim çok bozuk ve bu ara agrasif davranıyorum,birisi gık dese dalıcam o dereceye geldim psikiyatri ilacı içmem lazım ellerim titrer oldu parasızlık kötü dicem ama aslında orta derecede para var ama hayat pahalı
    offf
    bunu yaşayan bilir

• Hayrını görmesinler!
  • Muayene paralari cok abarti ya!
  • EEG çok pahalı bir hizmet keşke devlet hastanesinde yaptırsaydınız,bende uyku eeg'si çektirdim o bile devlette pahalı.
  • Bizde geçenlerde 300 Tl kösüldük bir b.ka yaramadı .
  • 400tl tıp sektörü uçmuş galiba muayene 200 tl mi asgari ücretin 3/1 nan
  • Geçmiş olsun kardeş maalesef bu işler böyle oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçmiş olsun kardeşim Allah acil şifalar versin bunlarda geçer elbet
  • Sağlık para ile ölçülemez ama hiç olmazsa ssk dan yararlansaydınız keşke bu kadar moralini bozma bizimde başımızda aynı şeyler var her ay araba giderleri doktor giderleri buluyor 500-800 TL
  • adamlar bağışlanan böbrekleri açık artırmayla satıyor.muayne ücretleri desen bir aylık maaş,acile gidersin paran yoksa almazlar
  • aşırı pahalı. doktorlar parayı buluyor valla.

bide vergi kaçırıyorlar. dün trt de kadir çöpdemiri izliyorum. 77 ilde doktorlar aylık bin liranın altında gelir beyan ediyolarmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hacıkafir

EEG çok pahalı bir hizmet keşke devlet hastanesinde yaptırsaydınız,bende uyku eeg'si çektirdim o bile devlette pahalı.

arkadaşım yatalak insanın 2 saat sürmez tuvalet ihtiyacı gelir gidip sırada beklemek imkansızdır
    bunu ancak başında böyle sorun olan anlar
  • ALLAH kimseyi ülkemizde ki adalet sistemine ve hastahanelere (darpane) düşürmesin, benimde ablamın abandistini aldılar patlayacağını söyeleyip halbuki patlamamış ağrıdan duramıyo, komşumuzun çocuğuna (14) da test yapmadan ilaç verdiler karaciğeri iflas etmiş şimdi annesinden karaciğer nakli yapılacak
  • daha yenimi farkettiniz ?
    annem herhafta mecburen profa gidiyor ve her muayene 150 TL, tam 6 yıldır bu şekilde
    ayrıca ilaç parası olarak 50 bin den fazla para harcadık
    amelliyat vs onları saymıyorum bile
  • gık
  • quote:

Orijinalden alıntı: I_nterpoL

aşırı pahalı. doktorlar parayı buluyor valla.

bide vergi kaçırıyorlar. dün trt de kadir çöpdemiri izliyorum. 77 ilde doktorlar aylık bin liranın altında gelir beyan ediyolarmış

biz ordayken 2 saat içinde 3 tane hastası geldi,artık düşünn sabahtan akşama kadar en az 10 hastası gelse ayda ne kadar kazandığını düşünün
    ayrıca bu dr ler kendine ait apartman yapıyorlar vede lüks oluyor,en aşşağısını dükkan yapıp kiraya veriyorlar aşırı kazanıyorlar ama yasık günah parası olmayan adam çok
    ama birisi buradan çıkıcak dicekki,paran yoksa özel neyine git ssk ya
    ne dicem bilmem

• Arkadaşlar bakın ne anlatıcam babam gemi motor tamirleri üzerine çalışıyor yıllar önce gemi motorunun pistonlarını takıyorladı vinçten düşüp parmaklarını koparan pistonun cıvatlarıda kolunu deldi ve yanında çalışan elmanlar kopan kolu görünce bayıldı neyse 1 kişi ayıktı arabayla özel bir hastaneye götürdüler kapıdan içeri sokmadılar ilk önce ödeme yapın dediler yahu adamın kolu kopmuş sorguya çekiyorlar neyse o sırada babamın patronu geldi cebinden ilahı çıkardı çabuk alın lan içeri diyince aldılar 8 saat ameliyatta sonra yerine diktiler ve 14 bin dolar para aldılar. geçekten Türkiye çok kötü durumda yazıkkkk.
  • özel hastaneler öyle ben 2005de dünya göze gitmişdim prof muayene ücreti 95tldi:D

geçmiş olsun sağılk olsunda maddiyat herzaman gelir ama sağlık gelmez onun için ona verilen parayı çokta önemsememek gerekir
    çaresi olmayan hastalıklarda var
  • Sağlık hakkının paralı olduğu dünyanın ta..
    Birileri gider özel hastanelerde milyarları kendini baştan yaratır bizim vatandaşımızda ya numune kuyruğunda komaya girer yada özel hastanede batar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MartNisan

Hayrını görmesinler!

ne demek görmesinler ya.
    benimde babam doktor kardeş yapma.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.