Şimdi Ara

400 RP Çekilişi ve Genel bir sohbet (Kazanan DubSteq) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
4
Favori
2.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eski sezonlarda bağımlı gibi oynardım. Bu sezon akşamları max 4-5 maç atıyorum, galibiyetimi alıp rahat bir uyku çekiyorum.

    Şu CC'den şikayet eden arkadaşları da pek anlamıyorum. Bu oyunda olması gereken zaten o olmalıydı. Şahsen 2010'dan beri WoW oynayan biri olarak CCnin önemini fazlasıyla biliyorum.Ama ölmeyen, dünyanın hasarını veren tanklar cidden can sıktı bu metada.

    Bu sene beni en çok şaşırtan şey; ev arkadaşımla olan uyumum. Geçen sene saç, baş yolarak zor galibiyet alıyorduk, bu sezon 15/15 win ile yolumuza devam ediyoruz
  • Lol artık baymaya başladı adc oynadığım için genelde 30-40 farmlı zedlere lb lere ölmekten gına geldi, meta aşırı derece saçma insanlar adeta robot gibi zevk almaktan ziyade kazanmaya odaklı sıkıcı picklerle oyun geçiyor.Çekilişe de katılmak istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açık olan şampiyon sayısı az olunca oyun bazen çok sıkıcı oluyor .
  • Yöneticiler artmış baya. Gürsel Bey nerelerde? Çekilişe katılmayacağım, uzun zamandır oynamıyorum boşuna bana gelmesin.

    edit: Yukardaymış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny Silverhand -- 10 Haziran 2015; 13:34:21 >
  • çekilişe katılıyorum. bi sorum olacak, elise bu metada yer almaya başlayabilirmi? off tank çıkanları görmeye başladım şu sıralar.
  • Meta falan hikaye, TR serverında dia 5 e kadar full ad jungler oynayarak rahat rahat çıktım
    Ancak bir gerçek varki tank metası, ki bana kalırsa iğrenç. Oyundan gram anlamayan adamlar, gragas seju maoaki alıp full tank çıkıyor maçı kazanıyor
  • Hey yer tank hatta adc ye bile urgot alıp tank kasıyorlar.Sıkıcı olmaya başladı ama ekko iyi çar oynarken eğleniyorum o ultisiyle 5 kişinin arasına girip tek atmak çok keyifli
    Cekilişe katılmak istiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leivanes -- 10 Haziran 2015; 13:57:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ranked maçlarımın sadece 3 ünü attım. (Geçen sezon gold bitirmiştim w: 25 l: 5 idi rankedda biraz stres olduğumdan ve uğraşmak istemediğimden daha çok girmedim.)
    2w 1l geldi. O bozgunu da afk yüzünden aldık. Devamını bu yaz atacağım.

    Meta hakkında evet tf ler biraz uzun olabiliyor fakat maç çevirme ihtimali daha yüksek bu da oyundaki heyecanı arttırıyor. Gelen caitlyn buff ı baya güzel olacak gibi.

    Çekilişe katılmak istiyorum.
  • Tanklardan usandım artık değişsin istiyorum. Çekilişe katılmak istiyorum.
  • metadan memnunum, sonuç olarak 1 team fight'a uzunluğundan dolayı 2 kere katıldığımız bile oluyor
    adc olarak memnun değilim. geçen 4 4 30 gibi bi sivir oynadım. yav bu kadar asisstli adc nasıl olur? meta apc devri. adc başlamak isteyen arkadaşlar başlamsın, soğurlar. ha birde şu kill lane olayı. geçen karşıma heca sup geldi. yendik mi yenildik mi hatırlamıyorum, bizim jungle'ımız olmasa riot hyeter bu kadar feedlediğin deyip hesabı silecekti
    geçen de yanıma ryze sup geldi, adam sigthstone almıyor, sup itemi almmıyor, farmıma dokunuyor... daha ne yapayım ben?
    bu arada katılmak istiyorum
  • yeni metayı seviyorum aslında o hayvan gibi tanklarla oynamak , uzun tflerde bulunmak hoşuma gidiyor. ama asıl olay bence bu meta ile birlikte riot takım oyunu oynamaya zorluyor oyuncuları. geçen sezon gibi assassin alıp tek başına oyun taşımak çok zor. belki de çok eski oyuncusu olmadığım için (elise çıktığı zaman oyuna başlamıştım sezon3 başı filan galiba) diğer metaları pek göremediğimden bu şekilde düşünüyorum.
    şuan oyundaki bence en büyük sorun ddos ve script sorunu öyle hatırı sayılır miktarda karşıma gelmedi ama geldiğinde cidden oyun zevkini kaçırıyor.tabi bunun yanında iyi tarafı ise eskiye nazaran westte sunucu sorunları çok yaşanmıyor , belki son 1.5 aydır yalnızca geçen hafta cuma anlamsız bir lag vardı.(zaten tek tük ranked oynuyorum ona denk geldi şans işte)

    şu afk kalanlar,rage quitler, 20 ff diyenlere de bir çözüm bulsa riot oyun tadından yenmeyecek




  • O kadar uğraşıp golda çıktım bronzdan farkı yok. Veigar ve vlad op. Tank metası sıkıcı ve dengesiz. Çekilişe katılmak istiyorum.
  • Çekilişe katılmak istiyorum.

    Muhabbete dönersek 3 kez ardı ardına kazanıp üst lige çıkıyorum sonra ardı ardına kaybetmem ile geri düşüyorum. En çok sinir olduğum şey. Şimdiki meta da çoğu kişinin sevmediği tank metası. Gerçi ben meta bakıp da kahraman seçmem. Tank metasında fidd de oynarım shaco da.
  • Bu senenin başında iyi gidiyordu ama sanırım plata düşmem kaçınılmaz şu an.


    Çekilişe de katılalım bakalım.
  • ranked girmeye korkuyorum. mid salsalar taşırım herhalde. bu aralar buglarla boğuşuyorum. sonumuz hayrola. bana pmden yollarsın kodu
  • sezon bası ilahların kılıcı , ölümatesi'nin kalkmasına üzülmüstüm.gerci surekli chogath gibi sampiyonların picklendiği bu zamanlar cok is yapmazdı zaten.

    sampiyon dengesi azalmaya başladı diye düsünüyorum , sürekli aynı sampiyonlar pickleniyor , sanki toplam 20 sampiyon var oyunda.

    liglerin kaliteli oyuncu sayısı azalmaya başladı gibi.

    ayrıca hile ve türevleri artmaya başladı , 2. bir knight online vakası yaşanmaz umarım.
  • Sezon basi hic memnun degildim fakat son zamanlarda rahat oyun tasiyorum tank metask bitsin istiyorum soloq oynuyorsak hakedenler yukselsin herolar kazanmasin oyuncular kazansin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Liginden memnunum mac spamleyemedigim için biraz daha alt ligdeyim ama bos vakit olunca yukselirik meta çok sıkıcı 3 dk suren team fightlar hantal şampiyonlar
    Cekilise katılmak istiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cekilise Katilmak Istiyorum.

    kotu geciyor plat 3de saplanip kaldim. meta beni fazla etkilemedi hem udyr metaya birazcik girdigi icin iyi bile oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu neden mosmor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.