Şimdi Ara

400 Liraya Kadar Kulaklik Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Basliktaki gibi kulaklik almayi dusunuyorum.Her tur muzik dinlerim.Rock,pop,jazz,klasik,R&B v.b. Ortalama olarak rock daha fazla dinledigim icin bass kalitesi iyi olan kulaklik ariyorum.headphone tercihimdir ama kulak ici kulakliklara da acigim. Monster , Boss , Sennheiser markalarina baktim. Dr Dre nin Solo HD kulakligi hosuma gitti.

Tavsiyelerinizi bekliyorum . . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsonmezocak -- 13 Temmuz 2011; 21:45:29 >

• 20 Kisi bakmis hic kimse yorum yazmamis :(
  • 400TL bütçen varsa ve yurtdışından alıcaksan,alacağın kulaklık 200$'a Sennehiser HD25 1-II olmalıdır. Eğer alırsan bana dua ediceksin:)
  • Ne gerek var bir kulaklık için 400 TL' mi verilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchmeicheL

Ne gerek var bir kulaklık için 400 TL' mi verilir.

Di mi? Ben de aynı görüşteyim. Alcaksın Japon pazarından bi tane Sony, gümbür gümbür dinliceksin.

Adam üye olduğu gün ban yemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah Nur -- 15 Temmuz 2011; 18:53:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ğ.

quote:

Orijinalden alıntı: SchmeicheL

Ne gerek var bir kulaklık için 400 TL' mi verilir.

Di mi? Ben de aynı görüşteyim. Alcaksın Japon pazarından bi tane Sony, gümbür gümbür dinliceksin.

Adam üye olduğu gün ban yemiş

Aslında hd 25 olabilir cidden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fosther -- 15 Temmuz 2011; 23:44:20 >

• hmm evet olabilir.Baska onerisi olan var mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    400 Liraya kulaklık önerisi
    5 yıl önce açıldı
    300 TL Kulaklık Tavsiyesi.
    7 yıl önce açıldı
    400 liraya kadar saat önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sennheiser HD25 1-II derim ben de.

Ultrasone HFI 15G ve Koss PortaPro var, 400 lira bütçe için ucuz ama alternatif olabilir, en azından istediğin tipte (earpad tipi arıyorsun sanırım) bunlar da.
  • Hangi kaynaktan müzik dinlediğinizi yazmamışsınız, ki buda çok önemli bi faktör. 400 liraya hiç fena olmayan, üst düzey olmasada en azından girişin biraz üstü dap ve kulaklık alabilirsiniz, müzik zevkinize göre tabi. Bu arada karma dinliyosanız detaya önem veren kulaklıklara bakın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chemisttr -- 17 Temmuz 2011; 2:40:48 >
  • iPhone dan dinliyorum.Ama diger arkadaslarin dedigi gibi HD 25 aradigim ozelliklere sahip.Bir ara gidip deneyecegim kulakligi.
  • Hatta su an 520 liraya techno fi de ultrasone pro 900 satılıyor.sıfırı 1000 küsür lira.40 ohm hemde imkanım olsa ben kacırmam.
  • UP UP UP
  • SENNHEISER HD 238 nasil kullananiniz var mi acaba ?
  • hd238 i dinledim ve sesi hoşuma gitti kulağı rahatsız etmeyen bir sesi var ve bass açısından çok iyi ancak ortam biraz gürültülüydü dinlediğim yerde
    bence tip olarak ses karakteri olarak kalite olarak iyi bir kulaklık

bu arada alacaksan yurtdışından al türkiyede geçirmasyon yapıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: huzzy

hd238 i dinledim ve sesi hoşuma gitti kulağı rahatsız etmeyen bir sesi var ve bass açısından çok iyi ancak ortam biraz gürültülüydü dinlediğim yerde
    bence tip olarak ses karakteri olarak kalite olarak iyi bir kulaklık

bu arada alacaksan yurtdışından al türkiyede geçirmasyon yapıyorlar

Tabi tabi yurtdisindan alacagim. Turkiyede baya bi geciriyorlar :D
  • geçen beats studio dinledim sanki kulağımın yanında subwofer var gibiydi tizler de çok hoşuma gitti bu kulaklık yurtdışında da aynı fiyat o yüzden bence türkiyeden alacaklar için çok iyi bir alternatif.

bu arada bu kulaklığın f/p oranının iyi olmadığı söyleniyor forumda ancak dinlediğim en iyi kulaklıktı peki madem böyle bu ses karakterinde ve bu kalitede alternetif ne var acaba.
  • 400 YTL verilirmi ya çok
  • westone da bakabilirsin. 2. El weston 3 sanırım o fiyatlardaydı ya da sıfır um2 olabilir.
  • Hak ettiğini bulmuş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.