Şimdi Ara

400 binden 100 - 150 bin arasi olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Mat. En az 15 en fazla 25
    Cografya en az 15 en fazla 21
    Geo en az. 5 en fazla 11
    Okuldan gecen sene 45 geldi
    Bunlar suana kadar yaptigim en az be en fazla netler benim istedigim en kotu 150 bine dusmek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geçen sene bi arkadaşım ygsde 200binlerdeydi.
    lysde sanırım 20 mat 10 geo yapmıştı.edebiyatı biraz düşüktü coğ. 15 neti mi ne vardı okuldanda 50 puan civarı geliyordu 170binlerde felandı ama edebiyatı 30 net fln anca vardı bi kıyasla buna göre istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: portobello cadısı

geçen sene bi arkadaşım ygsde 200binlerdeydi.
    lysde sanırım 20 mat 10 geo yapmıştı.edebiyatı biraz düşüktü coğ. 15 neti mi ne vardı okuldanda 50 puan civarı geliyordu 170binlerde felandı ama edebiyatı 30 net fln anca vardı bi kıyasla buna göre istersen

200 bindeyse 30 bin kisi dusmus ? Bir yanlislik olmasin?

• bence de bir yanlışlık olabilir daha yukarılarda olması lazım,senin soruna gelirsek o dediğin netleri yaparsan 200 binin içine atarsın kendini,yani 400 bindesin ama lys sınavlarında önündeki sayısalcıların çoğu edebiyat sınavına girmeyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 18 Mayıs 2012; 18:26:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

bence de bir yanlışlık olabilir daha yukarılarda olması lazım,senin soruna gelirsek o dediğin netleri yaparsan 200 binin içine atarsın kendini,yani 400 bindesin ama lys sınavlarında önündeki sayısalcıların çoğu edebiyat sınavına girmeyecek.

Zaten sinava 666 bin kisi girio edebiyata ee icinde en az 250 binde sozel vardir zaten bu netlerle 150 bine atamazmiyim kendimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: rico34

quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

bence de bir yanlışlık olabilir daha yukarılarda olması lazım,senin soruna gelirsek o dediğin netleri yaparsan 200 binin içine atarsın kendini,yani 400 bindesin ama lys sınavlarında önündeki sayısalcıların çoğu edebiyat sınavına girmeyecek.

Zaten sinava 666 bin kisi girio edebiyata ee icinde en az 250 binde sozel vardir zaten bu netlerle 150 bine atamazmiyim kendimi?

olur tabi yani zor ya da imkansız değil biraz kasarsan 100 binde bile bulabilirsin kendini

Bir de sana bir örnek vereyim 2010 da kardeşim girdi sınava ygs6 400 bindeydi ham puan sıralaması,Lys sınavlarından 8 matematik 4 geometri 33 edebiyat 13-14 civarı da coğrafya yaptı 280 bindeydi tm1 ham sıralaması.

Yani örnek olarak söyledim ufak tefek bişeyler yaptı 120 bin oynadı sıralaması

• Bakalim ozman hayirlisi online puan hesaplamasinda puan olarak 330 en dusuk 355 en yuksek gorunuo bole olursa her turlu 180 ile 130 bin arasi gbide sapmalar falan olabilir tabi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ayda 60 bin tl zengin eder mi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rico34

quote:

Orijinalden alıntı: portobello cadısı

geçen sene bi arkadaşım ygsde 200binlerdeydi.

200 bindeyse 30 bin kisi dusmus ? Bir yanlislik olmasin?

ygs sıralaması 230binlerde ya da daha geride olması lazımdı.yok yok 170bin civarıydı.ama edebiyatı çok kötüydü işte yanlış sayısıda önemli
  • beyler yeri gelmişken ben de sorayım, gerçi bir çok kişiye sordum rahat girersin dediler de içim içimi yiyor, emin olamıyorum bir türlü. ygs5 77.000'deyim, ilk 45.000'e girmek istiyorum. 35-40 mat+geo, 45-50 edb. + coğ. yaparsam girebilir miyim ilk 45.000'e ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.