Bildirim
400 - 450 YTL civarı telefon tavsiyesi.[:)]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Toshiba'nın yeni modelleri senin fazlasıyla işini görür. Gerek ekran kalitesi (ki süper) gerek mp3 kalitesi(ki yine öyle) gerek ise 1.3 mp li kamerasıyla iyi bir giriş yaptı Toshiba. Fiyatı 450 ytL -
toshiba çok yeni gerçekten iyimi acaba telefonları birde bunun 2. el piyasası ne olacak acaba elde patlamasın sonrada -
quote:
Orjinalden alıntı: Odysseyy
Toshiba'nın yeni modelleri senin fazlasıyla işini görür. Gerek ekran kalitesi (ki süper) gerek mp3 kalitesi(ki yine öyle) gerek ise 1.3 mp li kamerasıyla iyi bir giriş yaptı Toshiba. Fiyatı 450 ytL
hocam toshiba hangi modeli?..bu araa motorola L7 var aklımda düşündüğüm sizin fikriniz nedir?. L7 iyi bir telefonmudur forumda baktım bluetooth 60 sn sonra kapanıyomuş kendi kendine biraz kafamı kurcalayan bu oldu.
-
Tartışmasız Sony Ericsson Z530i veya Walkman W300i .
-
bende w300iyi tavsiye ederim -
w300i -
w300i tam senin işini görür -
arkadaşlar biraz daha araştırdımda motorola çok sorunlu telefonmuş ondan caydım gibi W300i de hoşuma gitti gibi
w300i de de 60sn sonra bluetooth un kenikendine kapanması gibi bi durum varmı?
.Bide msn oyun felan yükleyebilrmiyiz bu telefona?. Kullanan arkadaşlar memnunmusunuz alıcam gibi bu telefonu. İlgilenen tüm arkadşlara teşekkürler.
-
Bendende bir W300i -
arkadaşlar msn, oyun ve tema yükleyebilrmiyim bu telefona? cevap alamadım -
yükleyebilirsin . w300 al sen
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X