Şimdi Ara

40 TL cam filmi olur mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: brkprlk35

quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

Ben 600 TL'ye Llumar yaptırdım onda bile logo yok, 40 liralık film cilt kanseri yapar adamı Allah korusun.

Dizel aracınız da yoktur hocam sizin o da karbon salınımı yüksek kanser tehlikesi var. Bu arada meyveler GDO'luymuş onlara da dikkat edersek seviniriz.

40 TL uygun fiyat ama ben cam filmi sevmiyorum fuzuli bence. Zaten polis gördü mü "Aaa sizinki 500 TL'lik mi o zaman kalsın" demiyor çizip geçiyor.

Günde iki paket sigara içtiğimi belirteyim de tüm tezleriniz çürüsün.
    1/15 fiyatına satılan üründe bir gariplik sezmiyorsanız bir şey diyemeyeceğim. Millet 400-500 TL verip Ray Ban gözlük alacağına 10 liraya işportacıda var ondan alsın o halde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

quote:

Ben 600 TL'ye Llumar yaptırdım onda bile logo yok, 40 liralık film cilt kanseri yapar adamı Allah korusun.

Dizel aracınız da yoktur hocam sizin o da karbon salınımı yüksek kanser tehlikesi var. Bu arada meyveler GDO'luymuş onlara da dikkat edersek seviniriz.

40 TL uygun fiyat ama ben cam filmi sevmiyorum fuzuli bence. Zaten polis gördü mü "Aaa sizinki 500 TL'lik mi o zaman kalsın" demiyor çizip geçiyor.

Günde iki paket sigara içtiğimi belirteyim de tüm tezleriniz çürüsün.
    1/15 fiyatına satılan üründe bir gariplik sezmiyorsanız bir şey diyemeyeceğim. Millet 400-500 TL verip Ray Ban gözlük alacağına 10 liraya işportacıda var ondan alsın o halde.

Gariplik kesinlikle var tabi ki Ama bence pahalı olanda var

Valla gözlük konusunda bende o kadar para verip aldım. Herkes bana enayi dedi. Sizin arkadaşlarınla da diyaloglarınız iyi geçmemiştir size öyle bir şey söylemiyorum kendim de yaşadım ondan söyledim

• Aynı yere bizde ön camlara çektirdik. 20 tl verdik. Hocam 3M cam filmini 40 tl ye anca kelebek camlarına çektirirsiniz. Böyle ucuz şeylere kanmayın bi 3m diye kim dedi öyle birşeyde yazmıyo tabelalarında yada öyle birşey demiyolarda.
    ürün güneş altında sağlığa zararlı maddeler mi yayıyor, ısıyı ne kadar kesiyor, uv yi ne kadar kesiyor, görüş netliği ne kadar. sizin 300-400 liralık dediğiniz filmler ile bu 40 liralıkları kıyaslayıp komik duruma düşmeyin.

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

Orijinalden alıntı: fb1907fb1907

Cezasi kalkti diye biliyorum ben kalkmadimi??
    40 liraya baloncuk felan birakir hocam o :P

Hayır cezası kalmadı.

Ayrıca hava kalsa ne olacak hocam? 40TL bir şey sonuçta

Kaynak?

• 40TL lik film sadece gölge yapar, o da bir yıla kalmaz solar gider.

Önemli olan UV ışılarından korumasıdır. İyi markalı ürünü içerisi gözükmesin diye taktırmıyoruz, UV den korunmak için taktırıyoruz.
    Antalyada yaşıyorum. Gölgede sıcaklık 40-45, güneşte 50-55 derece. Araba içinde %99 UV koruması sağlayan ürün şart.

Eğer amaç korunmak ise, iyi bir ürün olmalı.
    Diğerleri işin havasına girer -ki çocuk, bebek, yaşlı var ise ucuz uyduruk mal kesinlikle olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

Orijinalden alıntı: single1907

Bugün itibarıyla aksarayda Cander oto da bende aracıma 40 liraya cam filmi çektirdim. Adamlar işini sahiden çok güzel yapıyor. Filmi çekerken ne bir hava kabarcığı nede baştansavma yapıyorlar.Ayrıca filmi çekip iş bittikten sonra ödemeyi yaparken 5 yıl geçerli olan GARANTİ BELGESİNİDE veriyorlar. Herkese tavsiye derim, bilindik markalara 400 lira verip film çektirmeye hiç gerek yok.

Gerçek 3M midir acep? Bana maslak oto sanayide 300tl fiyat çektiler ama sıfatları görünce hiçbirine yaptirmadim.CÇoğunun gerçek 3m olduğunu düşünmüyorum.

@synthesizer hocam

aksaraydaki film 3m değil, taywan malı 4 farklı siyah ton seçeneği olan oto cam filmi. Garanti süresi içerisinde herhangi bir kabarma, solma vs olursa adamlar hemen değiştiriyolar. Zaten gidersen görüceksin arı gibi çalışıyorlar. Film çektirdikten sonra 2 gün camları açmıyorsun, 10 gün günde içerden silmiyorsun onun dışında başka bişey yok.

• o zaman niye aksaraydaki film yapan yerlerde söyle yazıyor?

Çizilmez American cam filmi 40 TL
    3M cam filmi 100 TL

bu filmlerin sağlığa zararlı olduğunu, güneş altında o boyaların neler yaydığını ben biliyorum burdan da uyarıyorum. Ha isteyen yaptırır isteyen yaptırmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

Orijinalden alıntı: fb1907fb1907

Cezasi kalkti diye biliyorum ben kalkmadimi??
    40 liraya baloncuk felan birakir hocam o :P

Hayır cezası kalmadı.

Ayrıca hava kalsa ne olacak hocam? 40TL bir şey sonuçta

Kaynak?

Yanlis yazmisim, kalkmadi yazacaktim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

quote:

Orijinalden alıntı: skmg

Forumdaki cam filmi konularini aranama ragmen boyle bir bilgiye rastlamadim.

Arada 10 kat fark olunca marka da 3M olunca sasirdim.

Bu arada yaptiran arkadastan da bilgiyi konfirme ettim, Aksaray karakolun sokagina girince ilerideki kosede sagli sollu iki rakip dukkanda yapiliyormus.

Hocam orada yaptırmanızı tavsiye etmem.Neden derseniz cam filmini arabanın dısından cektiklerini kendi gözlerimle gördüm.Cam filmi takılması için arabanın kapısının sökülmesi gerekir biliyorsunuz.Bunlar bırakın içerden sökmeyi dıstan takıyorlar.Biri anahtarı taksa ya da tas gelse gitti film.

Yok artık daha neler, dıştan kalıp kesilip cama oturtuluyor. Sonra üzerindeki jelatin kaldırılıp içten yapıştırılıyor..

Dediginiz gibi de olsa saglıklı bir film olabilmesi icin kapı icinin mutlaka sokulmesi lazım. Sokulmeden yapılırsa camı indirip kaldırmayla zaten bir sure sonra film yırtılır.

Kapının sökülmesine gerek yok, işçilik önemli.

• BEN ÖZELİKLE BİR ŞEYİ BELİRTMEK İSTİYORUM KALİTELİ MALMIŞ DEĞİLMİŞ ORASINI BİLMEM BEN UYGUN BULDUM STEYŞİN ARACIMA 55 TL FİLMİ CANDER OTO AKSARAY'DA YAPTIRDIM... Evt film 40 tl uygulama yapan arkadaş eline sağlık gayet işini güzel yapıyo Yptırdığım filmler açılma yaptı VE 2 YIL GARANTİ VERİLDİ 29.11.2013 yani bugun filmi değiştirmeye gitiim ZONGULDAK ta oturuyorum durum gereği İSTANBULA gitmem gerekti gitmişken dedim nasıl olsa filmin garantisi var... DEĞİŞTİRİRLER dedim ama GARANTİ KAĞIDINI ALMAYI UNUTTUM VE DÜKKANA GİTTİĞİm de DURUMU İZAH ETTİM SÖYLEDİKLERİNİ AYNEN YAZIYORUM: 1: NE BİLELİM BURDA YAPTIRDIĞINI ( FİLMİ YAPARKEN KAYIT DEFTERİNE KAYDEDİLDİĞİNİ BİZZAT GÖRDÜM) 2:OTURUP MUHAPBET ETTİĞİM ve öve öve bitiremediğin firma yetkilerinin söylediği BİZ HERKESİ TANIMAK ZORUNDAMIYIZ ( AMACINIZ SADECE PARA KAZANMAK MIYDI BU İŞİ YAPARKEN ) 3:İşi yaptırana kadar ağa paşa sizsiniz SONRA SİZ KİMSİNİZ... ONLARA TEK KELİME SÖYLEDİM İŞİ YAPTIRIRKEN VERMİŞ OLDUĞUM ÜCRETİ GÜLE GÜLE HARCAYIN... SONUNa kadar helal olsun DEDİM neden Mİ ( İŞİ YAPAN ARKADŞIN EMEĞİNE LAFIM YOK TEKRAR SÖYLÜYORUM ELİNE KOLUNA SAĞLIK AMA MÜŞTERİ OLARAK HİÇ BİR DEĞERİNİZ YOK CANDER OTO KARŞISINDA...

40 TL cam filmi olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurol6791 -- 27 Kasım 2013; 16:04:51 >

• 40 liralık filmin 35'i işçilik 5'film parasıdır. 5 liralık alman malı 3m filmde olmayacağına göre;40'liralık öpülüyorsunuz bir ay bile dayanmayacak naylon parçasına. Hiç birşey bilmiyorsanız ithalatçısını veya toptancısını bulup fiyatını öğrenin de fikriniz olsun !

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.