Bildirim
40 seansta fizik nasıl

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
40 seansta fizik temel seviye adına en iyi hazırlanmış kaynak şuanda kesinlikle tavsiye ederim karekod çözümlerie var zaten büyük avantaj...hem tyt hem ayt var kesinlikle iş yapar -
Peki teşekkür benimde aklımdaki bu kitaptı sağolun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gayet başarılı
bende tmci olarak fizikten 2-3 net yapmak istiyorum. bu kitabı alacağım galiba. -
TM ci birisi için tavsiyem kimya ve biyolojide önce şansınzı deneyin sonra fizik derim -
şuan kimya ve biyoloji çalışıyorum hocam. bitirdikten sonra zaman kalırsa fiziğe başlayacağım. -
Zamanda kalsa kimya biyoloji bak bence fizik çok değişik bir ders bence
zaten yetiştireceğimi pek sanmıyorum. daha yeni başladım konulara. bitirebilirsem belki bakarım. kolay gelir yaparız belki. şu fenden 10-15 arası yapsam benim için yeterli olacak. -
11. Sınıf olanını kullanmıştım ve soruları da anlatımı da güzel kavratıyor. Çözümleri de yeterince açıklayıcı. -
aynen öyle. kimya biyoloji fullemek fizikten 2 soru yapmaktan daha kolay :d -
Kesinlikle katılıyorum fizikte 2 soru yapmaktansa 10 tane kimya biyoloji yapmaya razıyım
1 kimya yerine 10 fizik yaparım.ch2o2z1g3OH2MG3 IYY BUNLARI AKILDA TUTMAK BİLE SAÇMALIKI -
En uzun vadede öğrenilip en az ihanet eden derstir bana göre fizik geçen seneki bilgilerimle tyt fizikte max 1 2 yanlış gördüm bu sene aytde de bitiremediğim konular haricinde sıkıntıdayım gerçekten anladığınızı düşündüğünüzde fizikteki bir konuyu p konudan soru kaçma ihtimali bana göre kimya ve biyolojiye göre çok daha düşük yani kolay konuları bitirirseniz fizikte(madde ve özellikleri, basınç (gaz kısmı kimine zor gelebilir), hız ve hareket, iş güç enerji(tartışmaya açıktır ama enerji korunumundan her yoruma varılır görece bana kolaydır.)) birde optik dalgalar ve elektrikle ilgili sözel mantığı kavrarsanız +4 5 net yapmamak işten bile değil sizden alacağı zaman zannımca 15 gün kadar olacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X