Şimdi Ara

40+ Kulübün Gel TFF Başkanı Ol Dedigi Adaya Bakın :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.internethaber.com/tff-aday-surpriz-erdal-alkis--400052h.htm

Haberi okudunuz şimdi bu adamın 1-2 ay önceki tweetlerine bakınız.

• Daha fesh etmek bile yazamayan bi adam mı :)
  • Ergenekonuz biz korkun bizden

Teallam ne adamlar var ya
  • Stadının yolunu bile yaptıramayacak kadar güçsüz bir klübüz zamanında dağ başına olimpiyat stadına sürülmüş yöneticileri buna sessiz kalmış bir klübüz.

Böyle bir takıma kim nasıl dokunamıyor onu çözemiyorum yok lobiymiş yok ergenekonmuş falan ulan stadın yolunu yaptıramıyoruz daha ne lobisi ergenekonu.

O yüzden şike yapmadığımıza bu işlere girmediğimize daha bir inandım çünkü öyle bir şey olsa anına al aşağı ederlerdi bizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayram1905

Stadının yolunu bile yaptıramayacak kadar güçsüz bir klübüz zamanında dağ başına olimpiyat stadına sürülmüş yöneticileri buna sessiz kalmış bir klübüz.

Böyle bir takıma kim nasıl dokunamıyor onu çözemiyorum yok lobiymiş yok ergenekonmuş falan ulan stadın yolunu yaptıramıyoruz daha ne lobisi ergenekonu.

O yüzden şike yapmadığımıza bu işlere girmediğimize daha bir inandım çünkü öyle bir şey olsa anına al aşağı ederlerdi bizi.

Sen genç bir arkadaşa benziyorsun 5-6 yıl önce ki Galatasaray'ı görmediğin için böyle konuşuyorsun ama inşallah o günler bir daha gelmez. Nasıl bir kulüp olduğumuzu çok göstermiştik ama bize yakışmamıştı, bir daha olmaz umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sayram1905

Stadının yolunu bile yaptıramayacak kadar güçsüz bir klübüz zamanında dağ başına olimpiyat stadına sürülmüş yöneticileri buna sessiz kalmış bir klübüz.

Stat yolları kara yollarının işi bizimle ne alakası var? Devletin yollarını da mı biz yaptıracağız? Olimpiyat stadına Ali Sami Yen tadilatta olduğu için gittik. Stat için çürük raporu verilmişti. Kim kimi sürüyor yapmayın Allah aşkına nereden duyuyorsunuz böyle safsataları anlamıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kravatından belli hangi renk olduğu geçiniz
  • Ne oluyo orda
  • GS Klubudur, Fes, Kümye... Adam daha Türkçe yazmaktan aciz bir de yazdıklarını ciddiye alıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halit.

Daha fesh etmek bile yazamayan bi adam mı :)

Kulübe hala "KLUB" yazan bir adam...Cahilliğini biraz daha ilerletse "CLUP" yazacak hanzo...
  • Başbakanın,savcının Fenerbahçe'li olduğu bir ülkede gayet normal bir şekilde soruşturma açılabiliyor,ama Galatasaray'a dokunulamıyor..Arkadaş nasıl bir mantık terktir bu adam anlayamadım,hiçmi düşünemiyor acaba..
  • bu adam başa gelirse şike oranı dahada artar..böyle kerizi bulmuşlar kim şike yapmaz

• Bu adam gelirse fenere şike serbest biz hiç bir şey yapmadan bank asyaya
  • su futbolun basındaki veya basında olmaya calısan adamlara bakıyorumda turk futbolunun hali gercekten harap ,ve bu gibi adamlar sayesinde iyice asagıya dogru batıyoruz
  • peçeteden kendi imkanlarıyla doğmuş girişimci,çabalayan bir insana benziyor
  •  40+ Kulübün Gel TFF Başkanı Ol Dedigi Adaya Bakın :)

Biri Gençlik ve Spor Bakanı oldu, diğeri Çevre ve Şehircilik Bakanı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozcan35

bu adam başa gelirse şike oranı dahada artar..böyle kerizi bulmuşlar kim şike yapmaz

• Fes

• Mehmet Ali Aydınlardan ne farkı var ?

Hiç değilse üzerinde fenerbahçe forması yok.

Allahım federasyona gelen başkana bak fener formalı fb yöneticisi içerdeki adamlara bak birde sporun ergenekonu Gs hahahahhaha
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.