Şimdi Ara

40 Bin TL Ye Alınabilecek EN İYİ araba Objektif Konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
10.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Objektif Olarak 40 Bin Liraya Sıfır Veya 2009 Kadar Olabilir En İyi Araba Ne Olabilir Sizce Tercihiniz neyden Yana Olur Objektif Cevaplar verirseniz Sevinirim Bide Neden Onu Tercih edersiniz?

• Neye gore En iyi?
    Forumdaki uye sayisi kadar tavsiye cikar bu konuda.
    Ne amacli kullanacaksiniz?
    Nerde?
    Kim?
    Ne kadar kullanilacak?
    Buna gore degisir cevaplar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mondeo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForumcuKolik

Evet Objektif Olarak 40 Bin Liraya Sıfır Veya 2009 Kadar Olabilir En İyi Araba Ne Olabilir Sizce Tercihiniz neyden Yana Olur Objektif Cevaplar verirseniz Sevinirim Bide Neden Onu Tercih edersiniz?

dizel?
    benzinli?
    manuel?
    otomatik?
    arabada ne ararsın?
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-dizel-honda-accord-2-2-ctdi-63047144/detay
    Bana göre alınabilecek en kral araba şiddetle tavsiye ederim.Tercih sebebim performans,sorunsuzluk,Makul yakıt

Yok 2009 altı olmaz diyorsan
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2009-otomatik-vites-hic-boyasiz-hatasiz-2-0-dizel-privilege-93523667/detay
    Konfor,Yakıt tuketimi iyi, performans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehesr -- 24 Eylül 2012; 23:41:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Evet Objektif Olarak 40 Bin Liraya Sıfır Veya 2009 Kadar Olabilir En İyi Araba Ne Olabilir Sizce Tercihiniz neyden Yana Olur Objektif Cevaplar verirseniz Sevinirim Bide Neden Onu Tercih edersiniz?

dizel?
    benzinli?
    manuel?
    otomatik?
    arabada ne ararsın?

Manuel Yakıt Seçeneği Fark Etmez O kadar ayrıntıya giremeden Hb 3 kapı 5 Kapı bunlara değinmeden objektif yaklaşmak istyrm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehesr

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-dizel-honda-accord-2-2-ctdi-63047144/detay
    Bana göre alınabilecek en kral araba şiddetle tavsiye ederim.Tercih sebebim performans,sorunsuzluk,Makul yakıt

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2009-otomatik-vites-hic-boyasiz-hatasiz-2-0-dizel-privilege-93523667/detay

Accordun Dizeli Oldugunu bilmyrdm Hatta yok sanırım Yanlşlıklamı İşaretlmeiş ki Çünkü 2.2 bir benzinli bir araca bu devirde binmek sakatlık gibi düşünyrm malum vergi benzin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben kendi açımdan bakacak olursam 40 bin liraya alacağım araç eski kasa MPI motor passat alır Lpg taktırır devam ederdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: duktil

Ben kendi açımdan bakacak olursam 40 bin liraya alacağım araç eski kasa MPI motor passat alır Lpg taktırır devam ederdim

Bugüne kadar 2000 model Üsttü binmedim 40 bin lira sıkıştırdım Yeni olması taraftarıyım Donanım yenilik tadı İstiyor tabi insan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mehesr

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-dizel-honda-accord-2-2-ctdi-63047144/detay

Accordun Dizeli Oldugunu bilmyrdm Hatta yok sanırım Yanlşlıklamı İşaretlmeiş ki Çünkü 2.2 bir benzinli bir araca bu devirde binmek sakatlık gibi düşünyrm malum vergi benzin

Var kardeşim var, sadece 2005-2006 Accord'larda var,2005 yılında üretildi ve yılın motoru ödülünü aldı aynı zamanda.

• quote:

Manuel Yakıt Seçeneği Fark Etmez O kadar ayrıntıya giremeden Hb 3 kapı 5 Kapı bunlara değinmeden objektif yaklaşmak istyrm

böyle bir objektiflik olmaz.
    her insanın kendine göre araç kriteri olur.
    sw sedan 3 kapı 5 kapı SUV spor araç pikap tonla seçenek var.
  • quote:

quote:

Ben kendi açımdan bakacak olursam 40 bin liraya alacağım araç eski kasa MPI motor passat alır Lpg taktırır devam ederdim

Bugüne kadar 2000 model Üsttü binmedim 40 bin lira sıkıştırdım Yeni olması taraftarıyım Donanım yenilik tadı İstiyor tabi insan

Ben olsam 2010 model eski kasa MPI motor passat alırdım her iki aracada bindim ve kullandım nedense eski kasanın koltuk kalitesi ve sürüş rahatlığını yeni kasada bulamadım, yakıt olarak benzinli bineceksen eğer biri ş. içi 10lt yakıyorsa diğeri 12 lt yakar, brinde lpg taktırabilirsin diğerinde öylebir şansın yok
    Başka bir araç seçeneğide mondeo olabilir

• quote:

quote:

böyle bir objektiflik olmaz.
    her insanın kendine göre araç kriteri olur.
    sw sedan 3 kapı 5 kapı SUV spor araç pikap tonla seçenek var.

Evet Haklısınız Kafamda Honda civic vardı Ötv benzin zam cart curt Soğudum biraz Sizlerin tavsiyelerinizi duymak için pek bi özellik sölemedim Sedan Sportif türü manuel Performans arıyan bi kişiliğim var Ayrı zamanda Aile arabası olarakda kullanılacak malum geniş aileyiz kendi tarafımdan düşündüğüm arabaları ailesel olarak bakamıyorum Tamamen kafamkarıştı doğru tercih yapmak istiyorum

• quote:

doğum yılı kapalı
    facebook adresi komple liseli.
    ozaman soralım:
    ehliyet?
    Ve ailen araba alırken sence seni dinler mi?
    Ve konuyu açarken babanın alacağı bir araç için doğru tercihi neyinle yapıyosun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 25 Eylül 2012; 0:02:43 >
  • quote:

quote:

quote:

Ben olsam 2010 model eski kasa MPI motor passat alırdım her iki aracada bindim ve kullandım nedense eski kasanın koltuk kalitesi ve sürüş rahatlığını yeni kasada bulamadım, yakıt olarak benzinli bineceksen eğer biri ş. içi 10lt yakıyorsa diğeri 12 lt yakar, brinde lpg taktırabilirsin diğerinde öylebir şansın yok
    Başka bir araç seçeneğide mondeo olabilir

Görüşünüz İçin tşkrederm Mondeo Dair Bi bilgim yok ama hoş güzel araca benziyr araştrmak lazım passat kafamda hiç yok helede eski bana hantal gibi gelyr nedense Saolun görüşünüz için

• quote:

quote:

doğum yılı kapalı
    facebook adresi komple liseli.
    ozaman soralım:
    ehliyet?
    Ve ailen araba alırken sence seni dinler mi?
    Ve konuyu açarken babanın alacağı bir araç için doğru tercihi neyinle yapıyosun?

Arkadaş sözünün eri kişisin, tebrikler
  • Abi herşeyi geçtim kelimelerden kendini ele veriyor ''bilmyr,saolun,hç düşünmdm...'' :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

Abi herşeyi geçtim kelimelerden kendini ele veriyor ''bilmyr,saolun,hç düşünmdm...'' :)

• Temiz fd6 kasa civic alınır tercihen beyaz olsun, manuel olsun, birde simit lpg, km de 25 kuruşa binilir, veya comfotline golf olabilir. 1.5 dci megan da olabilir.
  • Arkadaşm çok tşkr Ederm Konuyu tamamen Piyasadaki tutulan araçların Objektif değerlendrmesini yapmak için Açmştm Bazı çok bilmiş arkadaşlar Konuyu çok farklı yöne çekti Kendilerini Ehli kişi olarak bizi aşalama durumuna getirdiler 1 yıl honda servisinde çalştm Yaşm 20 kardşmle ortam kullandgıım üyelik Bilmediğimden deil Konuyu Çok açmadan yazdım arkadaşlar çok farklı yere Çekti Ailecek ortak aldıgımız Bi araç bay dedktf o buldugun kardşmn profili 09-11 arası makyajlı bi fd6 kasa bulucaz Nasipse beyaz Veya siyah istyrm Zamdan sonra kafam wv polo 1.2 TDI Bluemotion veya 1.6 TDI Trendline de kaçtı ama o fiyatı hakketmediklerini düşünyrm Civicden vazgeçmicem gibi gelyr
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.