Şimdi Ara

40 bin Euro'luk jaguarı taksi yaptı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
0
Favori
5.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: qntrl

km dene kadar yakar bu jaguar?benzin parasına yetişebilecek mi.yoksa buna da mıtüp taktırmıiş?

Bi ara abime almayı dusunuyoduk , 2.0 dizel 130hp olması lazım.100km de ortalama 6litre falan yakıyordu.Tam taksi yani
  • helal olsun abime ne diyelim
    allah bol kazanç nasip etsin
    başına hiç kaza,bela vermesin....
  • yanlız bizde taksi için lüks araç seçimi çok doğru bir karar değil bence bunun birinci nedeni ortak kullanılan mallara iyi muamele etmememiz ikinci nedeni ise taksicinin can güvenliği ! evet ne alaka diyeceksiniz ama 100 ytl için taksici öldüren adam böyle lüks bir aracı ele geçirmek içinde gereğini yapmaktan çekinmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TUNERBOY -- 28 Ağustos 2006; 0:42:18 >
  • acaba farklı fiyat tarifesi uyguluyormu? uygulasada haklı yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Audi mesela klaisk taksi aracı...

Yapma abi gozunu seviim klasik taksi dedigin araba yurtdısında da itibara sahip az cok

İyi ezmişim heee

Şahin ayarına düşürmüşüm koca Audiyi

• boyatırken acır ınsan
  • Edirne 150 bin nüfuslu küçük bi şehir. Parasını çıkartırsa helal olsun valla. Adam o işi zevk için yapıyo gibi geldi bana. Başka gelirleri de vardır muhakkak.
  • izmirde yasarken goruyodum devamli hiltonun oralarda e200wardi gicirgicir super biseydi.. 4yil once ayrildim izmirden bilmiyorum haala warmi.. adam hiltonda onun parasini cikarir tamam da edirnede nasi cikarticak merak ediyorum..
  • 5 yıldızlı otellerin kapısında hep mersolar var ki..
  • o zamanlar tekti ama..
  • arkadaşlar ayda 634euro yani 1200ytl eder ve benzinle 2000-2500ytl eder ama taksiciler zaten ayda 1500-2000ytl kazanıo adam zarar eder
  • Ben edirneye gidiyorum gelen var mı
  • Dediğim gibi ...adam için önemli olan arabanın parasını çıkarmak bence. Diğer gelirleri ile de geçimini sağlıyodur. Yoksa zor yani. ,
    Bir de bu bir taksi. İkide bir İstanbul'a bakıma gitmesi lazım. (210 km). Bakım masrafı dizel Jaguarın ne kadardır bilemiyorum artık.
  • Bu taksi tarifeleri de ilginç aslında. Bir keresinde Ağrı'ya gitmiştim. Gündüz sıcaklık - 25 falan vardı herhalde. Taksiye bindim. taksimetre çalışmıyor. Adama sordum. Meğer tek tarife varmış . Şehiriçi nereye gidersen git 4 YTL (2004 yılı) Minibüs gibi yani
  • ya arkadaşlar cuma gecesi çanakkaleye geçeceğim
    bi edirne yapsam mı acaba
  • şahin doğanlar komple kalkmalı bence ... yakışmıyor bize taksi olarak ... ama elemanda abartmış yani :)
  • Arkadaşlar Edirnede Taksicilik küçük şehirlerin çoğunda olduğu gibi büyük şehirlerden farklı. Edirne de 4 sene okudum ve 2 kere taksiye binmek zorunda kaldım. İstanbulda 3 Ytl vereceğim yola 10 Ytl vermek zorunda kaldım. O arabayı İstanbul'a getirse zor da Edirne' belki yapar
  • Manyak lan bu

Hiç düşünmemiş mi, ayının teki biner zarar verir. Elinde sigarayla birisi girer arabayı yakar. Ayrıca hergün dünyanın yolunu yapıcaksın. 40bin € vermişsin.

Ya para bol.. Ya akıl yok.. Bunun sevgiyle filan alakası yok.
  • bugün gazetede de gördüm bu haberi
    adam müşteri memnuyetine çok önem veriyor
    ve müşteriler de jaguar'a binmek istiyormuş hep...
  • bence bir taksici 2000 ytl den fazla ciro yapıyordur, yoksa neden bir plakaya 300000-400000 ytl versinler, benim bildiğim taksi sahibi zaten şöförünede bayağı iyi maaş veriyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

arkadaşlar ayda 634euro yani 1200ytl eder ve benzinle 2000-2500ytl eder ama taksiciler zaten ayda 1500-2000ytl kazanıo adam zarar eder
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.