Şimdi Ara

40-45 bin e araç tercihi yardım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba... Öncelikle ilk aracımı alırken tercihimde önemli rol oynayan forum arkadaşlarıma teşekkür ederim :D

Şimdi sıra ikinci araçta :D

İlk aracım olan 2005 Toyota Avensis im i satıp yeni kasasını almayı düşünüyorum. Bütçem 40-45 bin arası.

İlk tercihim 1.6 Elegant Extra Avensis (132 hp) ancak diğer modeller aklımı karıştırmıyo değil.

Mesela : VW passat (1.6 2008-2010 )

VW Jetta 1.2 tsi (tüp takılmıyor diye biliyorum)

Skoda Superb

Opel Insıgnia (180 HP)

Honda Civic Elegance

Ford Mondeo

Renault Laguna.......... Benim değerlendirmeye aldıklarım bunlar değerli görüşlerinizi bekliyorum. İyi Forumlar...

• Civic geçelim bir kere, sınıf farkı var.

Laguna desek kullanıcılarının %80 i kalitesiz tipler.

Ya yeni kasa Avensis, ya da Superb. Fakat SuperB'in arka koltuklarının rahatlığı inanılmazdır. Öne çıkıyor yani.
  • herpsinin ortak ozellıgı bana bangır,bangır ford mondeo diyor :)
  • Sağolun arkadaşlar biraz ayrıntıya girersek avensis beygir farkıyla biraz öne çıkıyor. Ayrıca Start/stop ve hız sabitleyicisinin olması birazda az yakması önemli :D

Sizce diğer araçlar neyle öne çıkıyor ve öneriyorsunuz?
  • insignia
    mondeo
    superb
  • Mondeo bana göre tercih edilesi.
  • superb, çok şekli geliyor bana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25.000'e kadar 2. el veya 0 araç
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sağolun arkadaşlar. şu ana kadar mondeo önde gibi.. superb peşinde :D peki bende ağır basan avensis neden olmamalı diyosunuz???
  • 1.6 passatı al tüpüde taktır keyfine bak ama çok performans bekleme ekonomi ve kalite birarada asla piśman olmazsın....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pulpa

1.6 passatı al tüpüde taktır keyfine bak ama çok performans bekleme ekonomi ve kalite birarada asla piśman olmazsın....

bencede
  • Passatın hangi modeline tüp takılıyor ? Fsı lara felan pek fazla ekonomi sağlamıyo diye okumuştum.bilgilendirebilirmisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erich

Passatın hangi modeline tüp takılıyor ? Fsı lara felan pek fazla ekonomi sağlamıyo diye okumuştum.bilgilendirebilirmisiniz.

bildiğim kadarıyla lpg uyumlu düz motorlu olanları var,
    ayrıca dikkat ederseniz formun başında tsi fsi motorlara lpg takıldığına
    dair reklam var, arayıp bilgi almak lazım, yada taktıran varsa sormak lazım
    normalde takılmıyordu ama muhtemelen yeni bir sistem geliştirdiler herhalde
  • Avensis iç mekanı olsun ikinci eli olsun bana çok çekici gelmiyor. o kadar para veriyorsun içine oturunca farklı hissetmelisin bence. ( o yüzden volvo da bana çekici gelmiyor)
    Passatın tüp takılan modeli hitler motor olanı ve bence o kadar para verip 102 beygir arabaya binilmez. Ama 1.4 tsi güzel olur.
    Yakıt sorun değilse eğer insignia güzel tercih olur hem ferah hem sportif hem konforlu.
    superbin yakıtı insigniaya göre daha azdır 1.4 tsi çok tatlı olur. Yok yakıt önemli diyorsan geriye tek tercih kaldı mondeo
  • içlerinde bana göre en karizma olanı insignia yakıtı sıkıntı etmiyorsan insignia derim. içlerinde yoltutuşu en iyi olan araç mondeo. süperb volkswagen teknolojisiyle yapılmış güzel bi alman arabası iç hacim çok geniş ve ferah yanılmıyorsam passatla aynı platformda üretiliyor. passatla hemen hemen aynı kaliteyi daha ucuza alabiliyorsun. ikinci elini düşünüyorsan, birkaç sene sonra satarım diyorsan veya paraya ihtiyac duydugumda hemen satabileyim diyorsan passat bu konuda diğerlerinin önüne geçiyor tabiki. laguna latitdude çıktıktan sonra pek alınası bi araç gibi gelmemeye başladı artık üretilmiyor artık ve bikaç seneye büyük bir değer kaybı olur gibime geliyor. avensis hakkında pek bir bilgim yok. jettayla civicde bencede diğer araçlarla kıyaslanacak sınıfta değiller.
  • yakıt şu an için önemli malum benzin fiyatları :D ancak tsi motorlar az yakıyo diye biliyorum o yüzden superB 1.4 tsi seçeneklerimde var.

Bi arkadaş astra demiş gerçekten hoş bir model ancak geniş bagaj lazım maalesef :(
  • Yakıt önemliyse insignia'dan uzak durmak gerek...Bence mondeo...
  • 1.4 140lık insignia derim...
  • Toyota Avensis ve Ford Mondeo ikisinden birisini öneririm test etme şansınız varsa daha kolay karar verebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bagcuvan

sağolun arkadaşlar. şu ana kadar mondeo önde gibi.. superb peşinde :D peki bende ağır basan avensis neden olmamalı diyosunuz???

Araba mı alıyosun at yarışı mı anlatıyosun?
  • size dün aldığım 132 hp valvematic avensisi öneririm.kullanımı konforu hoşuma gitti.2 günde yaklaşık 200 km ye yakın yol yaptım.ankara ş.içi yol bilgisayarında ortalama yakıt 7.1 lt., ortalama hız ise yanlış hatırlamıyorsam 26-30 km/h di.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.