Bildirim
40.000 Tl krediye 57 bin ödüyoruz :D

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kredi kartını zamanında ödüyorsak neden iptal ettirelim, çok yararlı bir şey bence.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
faizlerden haberin yok galiba. At gözlüğü takmaya devamquote:
Orijinalden alıntı: cream cheese
Kredi kartını zamanında ödüyorsak neden iptal ettirelim, çok yararlı bir şey bence. -
Tamam ben faiz ödemiyorum ki? Kredi kartı borcunu zamanında ödersen faiz işlemiyor. Kredi çekmeyin desen anlarım ama kredi kartı kullanmayın demek saçma.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
At gözlüğü değil de iyi bilezik takarım.Vade farksız çoğu zaten taksit.O yüzden faiz ödemiyor borcunu geciktirmeyen çoğu insan.quote:
Orijinalden alıntı: Düşbaz
faizlerden haberin yok galiba. At gözlüğü takmaya devam
Alıntıları Göster
-
Mesele bankaların bizi böyle mikmeye çalışması . 40 bine 57 bin normal mi daha çok onlara karşı bir protesto demiştim ben kullanmayarakquote:
Orijinalden alıntı: cream cheese
Tamam ben faiz ödemiyorum ki? Kredi kartı borcunu zamanında ödersen faiz işlemiyor. Kredi çekmeyin desen anlarım ama kredi kartı kullanmayın demek saçma. -
quote:
Orijinalden alıntı: Düşbaz
faizlerden haberin yok galiba. At gözlüğü takmaya devam
At gozlugu takmak bir insan bir seye kapali goruslu sekilde yaklastiginda, yeniliklere acik olmadiginda denir, ne amacla kullandin bilmiyorum ama cok alakasiz olmus.
Onun disinda kredi cekmek ile kredi karti kullanmak cok farkli seyler, zamaninda oduyorsan kredi kartini hicbir sey degismiyor cebindeki parayi kullanmakla. Odeyemeyecegin kadar yuksek borclara girersen tabi ki faiz biner.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X