Şimdi Ara

40.000 Tl krediye 57 bin ödüyoruz :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oda en düşüğü Arkadaşlar kesinlikle ama kesinlikle kredi kartınız varsa iptal ettirin ölümcül bir şey olmadığı sürece bu bankalara para kaptırmayın

• Kredi kartını zamanında ödüyorsak neden iptal ettirelim, çok yararlı bir şey bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cream cheese

Kredi kartını zamanında ödüyorsak neden iptal ettirelim, çok yararlı bir şey bence.
    faizlerden haberin yok galiba. At gözlüğü takmaya devam
  • Düşbaz kullanıcısına yanıt
    Tamam ben faiz ödemiyorum ki? Kredi kartı borcunu zamanında ödersen faiz işlemiyor. Kredi çekmeyin desen anlarım ama kredi kartı kullanmayın demek saçma.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşbaz

Alıntıları Göster
    At gözlüğü değil de iyi bilezik takarım.Vade farksız çoğu zaten taksit.O yüzden faiz ödemiyor borcunu geciktirmeyen çoğu insan.

• quote:

Orijinalden alıntı: cream cheese

Tamam ben faiz ödemiyorum ki? Kredi kartı borcunu zamanında ödersen faiz işlemiyor. Kredi çekmeyin desen anlarım ama kredi kartı kullanmayın demek saçma.
    Mesele bankaların bizi böyle mikmeye çalışması . 40 bine 57 bin normal mi daha çok onlara karşı bir protesto demiştim ben kullanmayarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşbaz

At gozlugu takmak bir insan bir seye kapali goruslu sekilde yaklastiginda, yeniliklere acik olmadiginda denir, ne amacla kullandin bilmiyorum ama cok alakasiz olmus.

Onun disinda kredi cekmek ile kredi karti kullanmak cok farkli seyler, zamaninda oduyorsan kredi kartini hicbir sey degismiyor cebindeki parayi kullanmakla. Odeyemeyecegin kadar yuksek borclara girersen tabi ki faiz biner.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aylık 80 bin TL maaş.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.