Şimdi Ara

40.000 TL ile hangi Golf veya Polo?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir tane PoLo 2012 model 1.2 TDi bluemotion 75 hp 90 binde darbesiz boyasız araç var.Poloları araştırdığım kadarı BMT olanlar fiyatlar aşağı yukarı bu şekilde.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-skoda-bayiiden-hatasiz-polo-1.2-tdi-bluemotion-312491235/detay

Yanlız 40k ile hangi Golf'a bakılır açıkçası çözemedim.
    Araç şehir içinde kullanılacak yılda ortalama 5 bin km kullanılıyor.İki araç arasındaki genişlik ve bağaj farkı çok önemli değil.
    Cevaplayan arkadaşalara şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musab63 -- 14 Temmuz 2016; 16:42:52 >

• Yılda o kadar km yapıyorsanız dizele gerek yok, sıfır İbiza yetecektir size.
  • 40 tl ye golf tsi 140 hp alinir pasalar gibi binilir ust duzey konfor performans.. Sessizlik yol tutus....

Adam gibi araba...
    Poloda neymis la yani

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-tornado-kirmizi-tsi-140-asiri-temiz-316245959/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F57B183FE -- 14 Temmuz 2016; 16:56:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birisi 2007 model bir araç sorun çıkarma riski daha yüksek, birisi 2012 model bir araç ben bu kafayı yüksek fiyat araçlarda anlamıyorum. Hayır eski köy adetlerine merakınız falan mı var?
  • Otocar O kullanıcısına yanıt
    Eski koylerin herseyi iyidir aslinda bu benim secimimde
    40 k uzeri 2014 golf falanmi almayi dusunuyordunuz yada varda bizmi bilmiyoz

Sorun falanda cikardiklari yok siz gozlukleri cikarip bakmayi deneyin yada gozlukle 40 k ya polo ya devam edin....

• Direksiyona gecse supercharcerin ne oldugunu anlicak kopmresor arti turbonun birlesimiyle ciglik atacak adamlar var bu forumda....
    Tokata devamm

• Haddinizi bilin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otocar

Birisi 2007 model bir araç sorun çıkarma riski daha yüksek, birisi 2012 model bir araç ben bu kafayı yüksek fiyat araçlarda anlamıyorum. Hayır eski köy adetlerine merakınız falan mı var?

Bu yazdiginiz mesajla had asmadiysaniz benim mesajimdada bir problem gormuyorum....

Ikinci yazdigim mj sizinle alakali degildi size yazdigim mesaji zaten size cevap olarak belirttim...

Ikinci mesaji ustunuze almayin...
    Ama dikkat edersiniz ilk mesajda ben bu kafayi anlamiyorum ve eski koy adetlerine merakinizmi var diyerek size yazmadigim bir konuya yada cevaba siz bodoslama dahil oldunuz.. Sizve kim had asmis.....

• İkinci mesajınız benimle ilgisi olsun olmasın önemi yok, gözlükleri çıkarın? Demek haddinizi aşmadığınızı düşünüyorsanız bence siz bir gözlük çıkarmadan derhal bir göz doktorunuza gözükseniz yararlı olacaktır.

Yani herkes eski model arabaları sevmek zorunda değil yeni model seviyoruz kardeşim.
    Bence siz gozlukleri takin tekrar bakin konu sahibi ne yazmis...

40 K BUTCEYLE HANGI GOLFE BAKILIR COZEMEDIM ACIKCASI DEMIS....demi

Bende konu sahibu arkadasa gerekli cevabi yazdimm.

Sizi alakadar edermi eskisi yenisi

• Aaa, tamam bende onu demiyorum eski model golf alacağına ''örnektir'' polo alsın yeni alsın diyorum okey bb.
    Bak bu cevap ne guzel iste eskiyi napcan yenisini al diyebilirsiniz

Beni tercihim neden rahatsiz ediyor sizide banada tas atiyorsunuz..

• C hiçbiri

Bunların yerine 308 veya leon tarzı bir araç alın

• quote:

Orijinalden alıntı: pdr tecnics

40 tl ye golf tsi 140 hp alinir pasalar gibi binilir ust duzey konfor performans.. Sessizlik yol tutus....

Adam gibi araba...
    Poloda neymis la yani

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-tornado-kirmizi-tsi-140-asiri-temiz-316245959/detay

2007 model 156 bin de ki araca 40 bin tl veren ağır gerizekalıdır bu arabanın hakkı taş yarılsa 34-35 bin liradır

• WinstonCode kullanıcısına yanıt
    Haklisin o zaman golf 4 leri felanda 15 20 civarina aliriz temizinden..

Bulabilirse tabigolf 4 un piyasasi olmus 25 35 arasi.....

Arkadaşlar ufak yanlış anlaşılmalar olmuş aranızda arada olur böyle şeyler neticede yine aynı çatı altındayız forumdaşız konu tatlıya bağlansın tavsiyeleriniz için teşekkür ederim her ikinizede
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.