Şimdi Ara

40.000 CİVARI HB ÖNERİ DÜŞÜNCELER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu yaz hayırlısıyla bir araba alma düşüncemiz var öncelikle öğrenciyim ve aylık yapacağım km 800-900 olacak.Bütçe olarak 40.000 civarı ayırdık bu duruma göre 37-40 veya 40-43 arası oynayabilir.Araba 2. el olacak öncelikle ilk soruma geleyim son günlerde aklıma 2011 ibiza cupra takıldı yakıt olarak nasıldır basınca yakar normal kullanımda makul değerlerde midir bilen veya kullanan varsa bilgilendirirse sevinirim.İkinci sorum ise sizlerin önerisi ne olacaktır yeni leonlar nadiren 43 44 e bulunuyor ama cidden sıkışan biri olması lazım yeni cliolar nasıldır veya 2010-2013 arası polo veya golf 6 lar

Ayrıca manuel otomatik diye bir ayrımım yok şu ana kadar manuel kullandım ve memnunum halimden.Bir de dediğim gibi öğrenci arabası olacak şöyle dolu olsun vb. aradığım özellik de yok temel özellikler dışında

• Seat ibizalarin az yaktigini duymustum. Bana sorarsan clio felan bosver napacan o parayi clioya verip. Al bi tane temiz leon isine bak. Ya da fiesta lara da bakabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarı

• 1,33 motorlu 2013 -2014 auris bulabilirsin düşünürsen eğer 6 ileri vites performansı da yeterli.
  • Auris.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2008-2011 Ford Focus Titanium veya Titanium X derim (Şuanki güncel kasanın bir öncesi)
    Dolu tok bir araç ve sağlam bir görüntüsü var.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-kalincalar-otomotiv-den-2011-ford-focus-titanium-x-170595314/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-hatasiz-boyasiz-titanium-x-focus-164802608/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true
    Aslan gibi maşallah. Bu tip 50-60 bin km bulunabilirse çok güzel olur.

Öğrenciyim piyangodan falan 100 bin lira çıksa bunu alırdım yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR_345241 -- 4 Temmuz 2014; 14:49:18 >

• Adam ibiza cupra demiş Yaris önermişsiniz .İbiza Cupra 2011 kasalarından bulabilirsin ancak nasıl oluyorsa 2013 leri cam tavanlı falan 55 2011 leri de 45.

Tabi fabrika verilerine göre konuşmak olmaz İbiza cupra olunca da yapıştırmak farz Ancak Uzun yol da 90 sabit ile 5 litre yakıyor demişti 2013 leri Oto park incelemesinde 2011 leride maksimum bu hızda 5.5 yakar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30.000 liraya d sınıfı öneri
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cupranın yakıt tüketimini net öğrenirsem çok güzel olacak.Aurisi düşünmedim hic fiesta belki olabilir hem yakıt hem de fiyat olarak uygun.Leonda ise gerçekten acil bi satıcı olması lazım kı 43 lere düşsün bakalım bu yaz araba takibiyle geçeceğe benziyor.

Bir sorum daha var yazın sonlarına doğru araba fiyatlarında bir değişim olur mu yoksa hep bu ayarda mı seyreder ??
  • ikinci el
    A3
    cooper
    ibiza cupra

sıfır
    clio
    208
    c3
  • Bir arkadaşım da yakın zamanda cupra almayı düşünsüğünü söylediğinde anne babana evlat acısını göstertme genç yaşında dedim. Yakıt 8 litre ortalama kullanımda ancak ufacık arabada 180 hp güç var şeytan 19 20 sindeki insanı ister istemez dürter. Size tavsiyem leon 1.2 tsi

• --FOSSA-- kullanıcısına yanıt
    FORD FOCUS 1.6 TDCİ 109 240 2008-2010 MODEL ARASI
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.