Şimdi Ara

4 Zayifim Var Gecer Miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9. siniftayim matematik, geometri, kimya ve biyoloji zayif. Matematik yazilisi yrin cikacak konular uslu sayilar ve koklu sayilar 4 soru yapsam geciyorum. Kimya sorularini caldik 50 alsam geciyorum. Biyoloji sorun biraz hocaders anlatmak.istemiyordu 10 dakikada anlatip bitiriyordu ilk sinav 22 aldim sinavdan sonra da rapor almis haftaya gelicek ders islemedik sinav nasil olacak bilmiyorum. Geometriden zaten gecme ihtimalim yok. Saydigim dersleden bir tanesini veraem geciyorum sizce gecer miyim sinifi kalma ihtimalim nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nobby Nic

9. siniftayim matematik, geometri, kimya ve biyoloji zayif. Matematik yazilisi yrin cikacak konular uslu sayilar ve koklu sayilar 4 soru yapsam geciyorum. Kimya sorularini caldik 50 alsam geciyorum. Biyoloji sorun biraz hocaders anlatmak.istemiyordu 10 dakikada anlatip bitiriyordu ilk sinav 22 aldim sinavdan sonra da rapor almis haftaya gelicek ders islemedik sinav nasil olacak bilmiyorum. Geometriden zaten gecme ihtimalim yok. Saydigim dersleden bir tanesini veraem geciyorum sizce gecer miyim sinifi kalma ihtimalim nedir ?

Yıl sonu puanına bağlı

• Aynen

• dostum aynı dertten zamanında bende çok çekiyodum forumlara konu filan açıyordum neyse o yüzden yardımcı olayım sana
    eğer dil anlatım dersin 1 ise direk kalırsın ama yazın sınavlar oluyor verip geçebiliyosun. 4 ve üzeri zayıf varsa yine aynı şekil.
    fakat dil anlatım dersin zayıf değilse gerekli ortalamayı tutturursan kaç zayıfın olursa olsun ortalama ile direk geçersin sorumsuz olarak rahat ol. 9.sınıfta kredi ortalaması 67.5 du sanırım. anadolu liselerinde daha fazlaydı ama
  • 9.sınıfta matematik,geometri,biyoloji,coğrafya 1di sorunsuz geçtim alttan ders bile kalmadı ;) herşey yıl sonu puanına bağlı
  • Sınıfı geçip geçmemen bireysel ders notlarından çok yıl sonu puanına bakar düz veya mesleksen bu puan 2.5 anadoluysan 3 dür. eğer bunları tutturmuşsan kaç zayıf olursa olsun geçersin.
  • ortalama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abi ben kalıcam ya edebiyat geçerim diyodum 2 sınavdan 30 aldım 3.den 60 alıcam kimyadanilk sınavdan 20 aldım bundan 55 alıcam geometri 45 ancak ilk dönem 0 dı ondan 55 yapmam lazım tarih 10 idi dönem ödevinden 50 vermiş bu sınavdan 60 almam lazım dil anlatımım 10 yarın sınavım var napıcam bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berethor -- 23 Mayıs 2013; 21:04:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlarburdalar

ortalama

tutar mi

• Sınıf 11, Mat 0, Fizik 1, Kimya 0, Geometri 1. Ortalamayla geçiyorum, takma kafana geçersin. Bu arada biyoloji 5 üreme olan herşeyde en iyiyimdir
  • up

• Up. Biyolojiye baştan sona çalışmaya başladım, kimya sorularının cevaplarını bulup ezberleyip, aynı zamanda her ihtimale karşı konulara da çalışacağım. Yine de içimde hzuursuzluk var sorumluluğa kalsam biyolojiyi veririm ama zor olur diyorlar
  • quote:

Up. Biyolojiye baştan sona çalışmaya başladım, kimya sorularının cevaplarını bulup ezberleyip, aynı zamanda her ihtimale karşı konulara da çalışacağım. Yine de içimde hzuursuzluk var sorumluluğa kalsam biyolojiyi veririm ama zor olur diyorlar

Biraz moralr ihtiyac var sadece

• quote:

quote:

Up. Biyolojiye baştan sona çalışmaya başladım, kimya sorularının cevaplarını bulup ezberleyip, aynı zamanda her ihtimale karşı konulara da çalışacağım. Yine de içimde hzuursuzluk var sorumluluğa kalsam biyolojiyi veririm ama zor olur diyorlar

Dostum moral bozma . Benimde 5 6 tane var. Ortalamam tutuyor. Zayıflarını düzeltemezsen bile ortalamayı yükseltmeye bak .)

• quote:

Orijinalden alıntı: Daqadaqa

quote:

quote:

Dostum moral bozma . Benimde 5 6 tane var. Ortalamam tutuyor. Zayıflarını düzeltemezsen bile ortalamayı yükseltmeye bak .)

Ortalama tahminimce 50 civaridir cogu dersim 3-4. Sorumluluga kalsam veririm ama zor olur diyorlar cift dikisler. Yalniz onlar 4 dersten girip vermemeisler ben tek dertaten girerim off kafam cok karisik

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Daqadaqa

quote:

quote:

Ortalama tahminimce 50 civaridir cogu dersim 3-4. Sorumluluga kalsam veririm ama zor olur diyorlar cift dikisler. Yalniz onlar 4 dersten girip vermemeisler ben tek dertaten girerim off kafam cok karisik

Ortalaman gittiğin liseye göre değişir. :)
    Kimi liselerde 50 oluyor :)
    Biraz araştır olmadı yazın sınavlara girersin. :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.