Şimdi Ara

4 yıllık işletme okumak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 4 yıllık güzel bir üniversite'de işletme okusam yine işsizler tayfasına katılır mıyım yoksa ?
    İngilizce + ordadüzey bir dille iyi bir yerde yöneticilik,insan kaynakları gibi veya Bankacılık olursa tabi yapabilirmiyim ?

Yani Bu konuda bilgisi olan tecrübe sahibi insanlar İşletme okuyup nelere geldiler lütfen yardımcı olurlarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semblance -- 27 Mayıs 2012; 12:18:24 >

• Güzelden kastın boğaziçi filansa işsiz kalmazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

Güzelden kastın boğaziçi filansa işsiz kalmazsın

O kadar değil de böyle 9 eylül vs.
  • Maliye oku kardeş maliye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kokkoreç

Maliye oku kardeş maliye.

Zaten işletme'de maliye dersleri veriliyor ayrıca maliye okuyunca kendini nasıl geliştireceksin ki?
  • Bence baska bir 4 yıllık okurken işletmeyi dışardan oku...zorlanmazsın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiesOfFear

Bence baska bir 4 yıllık okurken işletmeyi dışardan oku...zorlanmazsın...

Başka bir 4 yıllık lafından İşletme kötü mü demek istiyorsun tam anlayamadım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhortakaL_

quote:

Ben iü işletmedeyim bana göre gelip illa 4 yıl lisans egitimi almana gerek yok..keske baska bir 4 yıllık okurken burayı çift anadalla okusaydım dedim...

• quote:

quote:

quote:

Ben iü işletmedeyim bana göre gelip illa 4 yıl lisans egitimi almana gerek yok..keske baska bir 4 yıllık okurken burayı çift anadalla okusaydım dedim...

Memnun değil misin ki sen? İşletme mezunu birsürü çalışan alan haberler duyuyorum. Gazetelerde vS? Sen baya iyi bir üniversite'desin.

• One more unemployed, coming soon...

Şaka bir yana biraz kısmet, biraz kendini geliştirmeye bağlı bu işler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

One more unemployed, coming soon...

Şaka bir yana biraz kısmet, biraz kendini geliştirmeye bağlı bu işler.

PM'den sorumu ilettim bakarsanız sevinirim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Memnun değil misin ki sen? İşletme mezunu birsürü çalışan alan haberler duyuyorum. Gazetelerde vS? Sen baya iyi bir üniversite'desin.

Dostum ben kötü ya da memnun degilim demiyorum ki üniversitelerde bu göreceli kavram...benim demek istedigim isletme icin illa 4 yılını vermeye gerek yok diye düşünüyorum bence..mesala hukuk okurken
    işletme okuma gibi çap yapabilirsin diyorum..diceksin sen neden yapmıyorsun..tembelim iste napalım :) iş konusunda doc.dr. hocanın dedigi diyorum : 'insanlar işletmede %80 ne giydigine %20 bilgine bakarlar' ne giydigine derken sadece üst-baş anlamazsın umarım :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum ben kötü ya da memnun degilim demiyorum ki üniversitelerde bu göreceli kavram...benim demek istedigim isletme icin illa 4 yılını vermeye gerek yok diye düşünüyorum bence..mesala hukuk okurken
    işletme okuma gibi çap yapabilirsin diyorum..diceksin sen neden yapmıyorsun..tembelim iste napalım :) iş konusunda doc.dr. hocanın dedigi diyorum : 'insanlar işletmede %80 ne giydigine %20 bilgine bakarlar' ne giydigine derken sadece üst-baş anlamazsın umarım :)

Anladım dediğini dostum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kokkoreç

Maliye oku kardeş maliye.

neden maliye ?
  • İşletme açık öğretimde var 4 yıl. Sen normal başka bi bölüm oku başlarken açık öğretimede kayıt olursun ikisini beraber bitirirsin 4 senede 2 4 yıllık üni bitirmiş olursun demek istemiş arkadaş
  • kendini geliştirirsen açık öğretim bile okusan işsiz kalmazsın... geliştirmezsen Ege Marmara nafile..
  • işletme okuyupta memur olcaksan sakın okuma 4 yılına yazık git dışardan kpss sınavına gr memur ol.Ben işletme okuyorum ve hocalarım memur olmak isteyen arkadaşlara kızıyor işletmede en önemli nokta girişimciliktir.
  • Askerlikte ve akbilde ise yarıyor

• Baya kötülediniz bölümü yahu :) PM'de simitçide olur yöneticide diyenler var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.