Şimdi Ara

4 yıllık bankacılığı bitirenler kaç tl maaş alıyor ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
41.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 20 diye biliyorum. 5 yılın sonunda 40ı geçiyor.
  • Kardeş o kadar boş mesaj yazmışsın ki açıkçası orayı bitirince işin zor. Sanki ülkemizde sabit maaş tarifesi var gibi soruyorsun. 4 yıllık bankacılık bitiren 3000 alıyor , 2 yıllık bitiren 2000 alıyor gibi.

Bilkent Bankacılık ve Finans bitiren birisini tanıyordum müfettiş olmuştu.
  • 1-2 yıl önce garantide çalışmıştım. veznadar 900 civarı alıyodu. bireysel miy 1200 felan. bilmem ne müdürü (emekliligine 2 yıl kalmıştı ) 2-2.5 felandı. kobi ve ticarilerde 1.5-2 arasıdır. 1 tane bile banka bölümü mezunu yoktu.

Tek güzel olayı 3 ayda bir çift maaş, yılda 1 şube kar payından felan veriyorlar genelde.

yemek olayınada ticket veriyolar günlük ama yetmiyor herkes cebinden yiyordu.

en rahat bankadaki sigortacıydı gerisi köpek gibi çalışıyordu. 5 te çıkacagına 7-8 de çıkıyolardı hergün toplantı baskı çekilecek meslek degil en azından garantide.

1 tanesi aöf üniversite okuyodu.yani lise mezunuydu.
    1 tane kimya bölümü mezunuydu.
    1 tanesi bilmem ne ögretmeniydi.

şube müdürü bile bankayla alakasız bölüm mezunu oluyor genelde.

özelde işletme iktisat bitirsen yeterli. devlet bankalarının yönetmeliğini bilmiyorum ama kpss de herkes birbirinin meslegini yazıp atanıyor bu ülkede...

• bende iş bankasındaki kadına sormuştum bayağı sohbet ettik bu konuda
    en düşük alan kişi asgari ücretin üstü bi rakam ama bin tl'den az alıyor dedi ,dil biliyorsan dil tazminatı alıyormuşsun
    ve dil tazminatından maaşına eklenen para normal maaşından daha çok oluyormuş maaştan: 800 alsa ,dil tazminatı da 900 ekleseler 1.700 tlye tekabül eder
    ancak kasada sayım bitene kadar çıkamıyorsun 7 ye, 9 a bazen 10 a kadar kaldığımızda oluyor diyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ays Ays Beybi -- 4 Ağustos 2012; 7:30:30 >
  • Ticari portföy tanıyorum en az 2.000 alıyordu. Veznedar filan düşük ama iş yapan bölümlerde maaş verirler.
  • bitiren almıyor ki, bitirip işe girenler alıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla annem nakit şubenin birisinde şefdi, normalde işi arka tarafta şube yetkilisi olarak oturmaktı ama canı sıkıldığı için veznede dururdu hep. Mesai, çift maaş falan 2200 civarıydı. Emekli oldu 1500 civarı şuanda yanılmıyorsam. Bi tek özel sigortası var o güzel, yoksa iğrenç meslek bankacılık. Hele bide gençleri sokağa yolluyorlar kart satışı falan yapsınlar diye o tam rezillik, satamayınca da azar yiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enochian. -- 5 Ağustos 2012; 5:25:35 >
  • Dil bimek neredeyse maaşı ikiye katlıyormuş. Peki iki dil bilsek cift dil tazminatı alabilir miyiz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.