Şimdi Ara

4+ Yaş araçlarda Kampanya %30 indirim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4+ yaş üstü Renault araçlarda fix paketlerde(Ön cam hariç) geçerli %30 indirim Renault Yetkili Servislerinde sunulmaktadır.
    Fix pakete giren ön arka fren balatası periyodik bakım aksesuar ve triger kayış setleri ön silecek süpürgesi takımları debreyaj balatası(şanzuman yağı ve debreyaj merkezi paket içeriğinde değildir) %30 indirimden faydalanabilirsiniz.

• istinye boğaziçi mais şube'sinde geçen hafta 2001 model laguna'mın ön fren balatalarını değiştirttim. hilmi bey gayet iyi yardımcı oldu bilginiz olsun. %30 indirim ve güler yüz cabası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beatkey

istinye boğaziçi mais şube'sinde geçen hafta 2001 model laguna'mın ön fren balatalarını değiştirttim. hilmi bey gayet iyi yardımcı oldu bilginiz olsun. %30 indirim ve güler yüz cabası.

Ben zaten yetkili servis çalışanıyım :) Tüm Renault Yetkili servislerinde bu kalite ve hizmeti göreceğinizden şüpheniz olmasın :)
  • BİLENLER RENAULT ÖZEL SERVİS olarak muşterilerimize kampanya duyurduk ve muthıs bır telefon almaktayız triger seti ve araç bakım fiyatları hakkında detaylı bilgi: http://www.bilenlerrenault.com da bence bakmadan sormadan ve özellikle bize danısmadan aracınızı yaptırmayın Kolay gelsın SAYGILAR...
  • garanti bitiyor bu ay

megane 3 için yüzde 20 indirim ile 313 tl fiyat aldık

dizel yakıt filtre değişirse 440 tutuyor dediler

tüm ülkede tek fiyat çıkar dediler doğru mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer14

garanti bitiyor bu ay

megane 3 için yüzde 20 indirim ile 313 tl fiyat aldık

dizel yakıt filtre değişirse 440 tutuyor dediler

tüm ülkede tek fiyat çıkar dediler doğru mu

Yalan kardeşim. Her yetkili serviste farklı fiyatlara rastlayabiliyorsunuz. Ben Clio'nun bakımı için 4-5 ayrı yetkili servisten fiyat aldım hepsi farklı fiyat verdi. En uygun fiyatı İstanbul Yenibosna'da Bağdatlılar Otomotiv verdi ve araçta her değişen parça esnasında aracın yanındaydım. Bence birden fazla yerden telefonla fiyat al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.