Şimdi Ara

4 UYDU ALICISINDAN HANGİSİ? Son Karar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

Cccam, ipt tv vs daha önce denemedim. Bu işe merak sardım biraz. Denemek istiyorum.

Cihazdan beklentilerim;

HD-SD görüntü kalitesi + Hızlı kanal geçişleri + Sorunsuz cccam, iptv desteği.

Kayıt özelliği, youtube, facebook, internet özelliği vs benim için önemsiz. Pc varken bu işleri uydu alıcı ile yapmanın bir anlamı yok bence.

BÜTÇEM 150-300 TL arası. Eğer sizde önerirseniz 155 TL'ye hiremco zapper hd plus alıp arta kalan parayla da server, iptv vs denemek istiyorum.

1-)Redline TS 5000 CI HD Plus + 2 Yıl Youcam Server - Modul Girişli - filbox hediyeli 309 TL
    http://urun.n11.com/uydu-alicisi/redline-ts-5000-ci-hd-plus-filbox-sinema-tv-modul-hediyeli-P77010979?cid=604001&gclid=Cj0KEQjw-b2wBRDcrKerwe-S5c4BEiQABprW-Pi9eqk9kw9KRQP3efYssoEPCZLCW_MNNkFrecQehPsaAlZx8P8HAQ

2-) HİREMCO ZAPPER HD PLUS 155 TL
    http://www.hepsidijital.com/HIREMCO-ZAPPER-HD-PLUS_327147.html#0

3-) GoldMaster HD-1050 PVR + hediyeli 299 TL
    http://www.hepsidijital.com/goldmaster-hd-1050-pvr#0

4-) GoldMaster HD1060 + Filbox Cam Modül 6 Ay Full CCcam Server Hediye 350 TL
    http://www.hepsidijital.com/GoldMaster-HD1060-Filbox-Cam-Modul_323952.html#0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallurgy -- 8 Kasım 2015; 12:38:22 >

• Hiremco zapper hd plus tavsiye ederim. Kanal geçişleri hızlı, freshare iyi fena değil beleş server sonuçta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde yeni aldığım iki adet uydu alıcı var. Birisi hiremco zapper plus hd diğeri goldmaster 4600hd. Aynı televizyona taktiğim zaman. Goldmaster 4600 arasıra donuyor. Sadece Fox hd kanalında. Hiremco ise saat gibi çalışıyor. Listedeki diğer yazdiklariniz hakkında fikir yürütemem. Ama nette bunlar hakkında iyi yazanda var kötü yazında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksea2601 -- 8 Kasım 2015; 18:41:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: aydemir86

Hiremco zapper hd plus tavsiye ederim. Kanal geçişleri hızlı, freshare iyi fena değil beleş server sonuçta.

İstersek başka paralı serverlerı da ekleyebiliyoruz değil mi ?

Orijinalden alıntı: blacksea2601

Elimde yeni aldığım iki adet uydu alıcı var. Birisi hiremco zapper plus hd diğeri goldmaster 4600hd. Aynı televizyona taktiğim zaman. Goldmaster 4600 arasıra donuyor. Sadece Fox hd kanalında. Hiremco ise saat gibi çalışıyor. Listedeki diğer yazdiklariniz hakkında fikir yürütemem. Ama nette bunlar hakkında iyi yazanda var kötü yazında.

Herkes hiremcoyu tavsiye ediyor. Karar verdim %90 bunu alacağım.
    Uydu seçiminde 3-4 faktör vardır .

Görüntü kalitesi (Bilhassa SD görüntü 40 inch ve yukarısında önemli ) CPU görüntü kalitesini belirler .
    Ram ve Rom miktarı ..
    CI modul girişi . seneye sıkıldın .Çoğunlukta SD görüntü kalitesi sıkıntı verdi . Bir kaç kaliteli fim izleyeyim dedin . CI modul gerekli .

Bu görüş açılarından bakarsan en kötü seçim hiremco zapper plus

Edit:
    Redline TS 5000 . fiyatta kafa karışıklığı var. Aynı satıcıda 259 tl çıplak uydu alıcı . 309 tl filbox ile ???
    filbox 169 tl yıllık .. inandırıcı değil .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cugulo -- 8 Kasım 2015; 22:32:25 >

• metallurgy kullanıcısına yanıt
    Evet ücretli cccam server hesabı satın alıp ekleyebilirsin.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.