Şimdi Ara

^^4 Şubat Günü 40GB PS3 Sadece 399 YTL!^^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
9.006
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu akşam elime level dergisinin şubat sayısı ulaştı ve arka kapağında gerçekten uygun bir kampanya gördüm PS3 40 GB 399 YTL sadece 4 şubat pazartesiye özel ve stoklarla sınırlı..

sitenin adıwww.pazartesisendromu.com 4 şubat pazartesi günü 00.00 da açılacakmış ve reklamdan anladığım kadarıyla her pazartesi bir fırsat ürünü olacak...
    kampanya gedikgross.com a ait ve bildiğim kadarı ile gedikkgross sağlam bir firma
    http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=xEM1u073DlXtaxzwojCA7A
    şu anda bulabildiğim en uygun yollu 40 gb ps3 bu

açıkçası ps3üm olmasa kaçırmazdım direk alırdım ki ps2 ler neredeyse 0ları bu fiyata gidiyor kaçırmayın derim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 31 Ocak 2008; 3:38:16 >

• iyice araştırmak lazım bence ; direkt satış değilde açık arttırma ya da açık eksiltme gibi olaylar vs. altında bi hinlik yatıyor olabilir yoksa bu kadar indirim hayra alamet değil
  • Sanırım GedikGross ekonomikticaret vari bir yeniliğe imza atacak ve kampanya ile göz dolduracağa benziyor...Hayırlısı bakalım 4Şubatıda bekleriz...PS3 is PS3 (- PS3, PS3'tür)
  • quote:

Orjinalden alıntı: c4timer

iyice araştırmak lazım bence ; direkt satış değilde açık arttırma ya da açık eksiltme gibi olaylar vs. altında bi hinlik yatıyor olabilir yoksa bu kadar indirim hayra alamet değil

reklamda pek bişey yazmıyor ama belirli saat aralığında ve stoklarla sınırlı olacakmış

açıkçası 20 gb az olsun 1000 ytl ye yakın kârın olsun daha iyi
  • Peki bu 40 gb olan versiyon korsan diye tabir edilen piyasada 5-10 ytlye satılan oyunları açıyor mu ? yoksa ekstra bişey yapmak mı gerekiyor ? bir de 60 gb ile arasındaki tek fark hafıza boyutu mu?
  • ps3 için 5-10 ytl ye korsan oyun satılmıyor ki
    boş blue ray disk zaten 30 ytl
    ps2 oyunu olmasın o?
  • hmmm napıcaz o zaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bu sitenin açılışı pazarı-pazartesiye bağlayan akşammı yoksa pazartesiyi-salıya bağlayan akşammı ?
  • 00:00 dediğine göre pazarı pazartesiye bağlayan gecedir.
  • gerçekten iyi fırsat almayı düşünenler için yarın fiyatınıda altında
  • 400 Ytl çok iyi fiyat, Amerikada Spiderman3 Blueray ile 400$ olduğu düşünülürse.

Tek eksiği 20GB değil maalesef...

4 yerine 2 USB girişi
    Ethernet kablosu dahil değil
    PS2 oyunlarını oynatamaz
    Süper Audio CD lerini oynatamaz(?)

(Bilgiler Morfare'den alınmıştır)

Bu da tüm modellerin kıyaslaması:

^^4 Şubat Günü 40GB PS3 Sadece 399 YTL!^^
  • Güzel fiyat , umarım stoklarına 2 tane koyup satış bitti demezler..
  • ya iyide ps2 oyunları oynatmazsa iş yaş ps3 oyunlar kaç paradır tahmınen
  • bu asia versiyon olduğu için fazla tutulmayan ve avrupada satılmayan model..açıkcası ps2 oyunları oynatmaması çok kötü üzerinde wifi olmasa ps2 oyunlarını açsa daha ii olcakmış :)
  • Bu software hardware PS2 desteği çok fark eder mi?
  • usb 2 adet kart okuyucuda yok bunlr benim için önemli fiyat ta çok uygun ama işte bide ps2 oyunlrı oynatmamasıda cabası 60g lık ta indiirm yapıp 600 e verselrdi olmazmıydı
  • yanında kol falan veriyorlarmı bunun?
    oyun varmı yanında?
    ayrıca piyasada aksesuar olarak buna 1 e 1 denk olan ürünler kaç para?
    ürün birebir bumuhttp://www.gedikgross.com/Product.aspx?_pId=2115762&_catId=1772
    edit: şunu buldum gg de 40 gblık versiyon 475 ytlye gitmişhttp://urun.gittigidiyor.com/KUTUSUNDA-40-GB-PS3-1-TANE-KOL_W0QQidZZ7885956 pek bulunmuyor ayrıca bu 40 gblık versiyon gördüğüm kadarıyla. ps3 sahipleri değip değmeyeceğine dair yorum yaparlarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bachree -- 31 Ocak 2008; 12:49:23 >

• Fiyat iyi, hatta çok iyi. Bir çok kişinin stok sorunu yüzünden alabileceğini zannetmiyorum zaten. Buyuk ihtimal açıldıktan 10 15dk sonra tüm stok bitmiş olur.
    Sonuçta tüm PS3 oyunlarını ve PAL blu-ray diskleri okuyacak, garantisi olacak, wifi'si var, gayet iyi. 60GB PAL'dan farki orijinal PS2 oyunlariniz cok yoksa ya da gerek yok diyoraniz bence kaybedeceginiz bir sey yok..
  • ben alacagım arkadaşlar insallah nasıp olursa
  • bit yeniği yoksa bende almayı düşünüyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.