Selamlar dostlarım. Dördüncü sınıfta erasmus yapmaya kalkarsak bitirme tezini değişim yapacağımız üniversitede mi hazırlayacağız yoksa kendi üniversitemizde mi? Bunu merak ediyorum 4. sınıfta erasmus yapan var mıydı aranızda ? Özellikle mühendislik öğrencisi olursa iyi olur. |
4. Sınıfta Erasmus

-
-
Ben son sınıfta yaptım erasmus, tezi döndüğümde hallettim. Erasmus da vaktini tez ile harcamanı tavsiye etmem
-
quote:
Orijinalden alıntı: GrkwnxsBen son sınıfta yaptım erasmus, tezi döndüğümde hallettim. Erasmus da vaktini tez ile harcamanı tavsiye etmem
Hocam erasmusu ne kadar süre yaptınız? Tez uzun süren bir şey değil mi? Benim bildiğim erasmus 1 yıl boyunca yapılıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ulan MaskHocam erasmusu ne kadar süre yaptınız? Tez uzun süren bir şey değil mi? Benim bildiğim erasmus 1 yıl boyunca yapılıyor.
Alıntıları Göster2 dönem yaptım sonra coronayı bahane ederek vizeyi uzattım tam 1 yıl kalmış oldum
Tez 1 dönem sürüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grkwnxs -- 25 Haziran 2021; 0:28:50 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Grkwnxs2 dönem yaptım sonra coronayı bahane ederek vizeyi uzattım tam 1 yıl kalmış oldum
Tez 1 dönem sürüyor
Alıntıları GösterÇok ters zamanda denk gelmiş. Bu tezlerin sınıfça sunumları olmuyor mu dönem bittikten sonra nasıl hallettiniz hocam. Bizde iki dönemde tez dersi var :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ulan MaskÇok ters zamanda denk gelmiş. Bu tezlerin sınıfça sunumları olmuyor mu dönem bittikten sonra nasıl hallettiniz hocam. Bizde iki dönemde tez dersi var :)
Alıntıları GösterOkulu 1 yıl uzattım ben erasmus da aldığım çoğu dersten kaldım zaten onlarla birlikte tezi de yazdım. Sunum oluyor evet
-
quote:
Orijinalden alıntı: GrkwnxsOkulu 1 yıl uzattım ben erasmus da aldığım çoğu dersten kaldım zaten onlarla birlikte tezi de yazdım. Sunum oluyor evet
Alıntıları GösterAnladım hocam bilgilendirme için teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5. sınıfta erasmus yaptım soruları alayım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Donald Trump5. sınıfta erasmus yaptım soruları alayım.
Soru belli. Tez hocam?
quote:
Orijinalden alıntı: Ulan MaskSoru belli. Tez hocam?
Alıntıları GösterBenim Türkiye'deki üniversitemde tez yoktu. Orada tez yapmayı seçebildim Türkiye'de karşılığı olarak bir dönemlik dersleri komple saydırabiliyordum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Trump -- 25 Haziran 2021; 2:46:19 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Donald TrumpBenim Türkiye'deki üniversitemde tez yoktu. Orada tez yapmayı seçebildim Türkiye'de karşılığı olarak bir dönemlik dersleri komple saydırabiliyordum.
Alıntıları GösterBölüm mühendislik değil de mi hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Ulan MaskBölüm mühendislik değil de mi hocam
Alıntıları GösterTurizm, Konaklama İşl.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X