Şimdi Ara

4. Sınıfta Erasmus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar dostlarım. Dördüncü sınıfta erasmus yapmaya kalkarsak bitirme tezini değişim yapacağımız üniversitede mi hazırlayacağız yoksa kendi üniversitemizde mi? Bunu merak ediyorum 4. sınıfta erasmus yapan var mıydı aranızda ? Özellikle mühendislik öğrencisi olursa iyi olur.

• Ben son sınıfta yaptım erasmus, tezi döndüğümde hallettim. Erasmus da vaktini tez ile harcamanı tavsiye etmem

• quote:

Orijinalden alıntı: Grkwnxs

Ben son sınıfta yaptım erasmus, tezi döndüğümde hallettim. Erasmus da vaktini tez ile harcamanı tavsiye etmem

Hocam erasmusu ne kadar süre yaptınız? Tez uzun süren bir şey değil mi? Benim bildiğim erasmus 1 yıl boyunca yapılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ulan Mask

Hocam erasmusu ne kadar süre yaptınız? Tez uzun süren bir şey değil mi? Benim bildiğim erasmus 1 yıl boyunca yapılıyor.

Alıntıları Göster

2 dönem yaptım sonra coronayı bahane ederek vizeyi uzattım tam 1 yıl kalmış oldum   Tez 1 dönem sürüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grkwnxs -- 25 Haziran 2021; 0:28:50 >
  • quote:

2 dönem yaptım sonra coronayı bahane ederek vizeyi uzattım tam 1 yıl kalmış oldum   Tez 1 dönem sürüyor

Alıntıları Göster

Çok ters zamanda denk gelmiş. Bu tezlerin sınıfça sunumları olmuyor mu dönem bittikten sonra nasıl hallettiniz hocam. Bizde iki dönemde tez dersi var :)

• quote:

Çok ters zamanda denk gelmiş. Bu tezlerin sınıfça sunumları olmuyor mu dönem bittikten sonra nasıl hallettiniz hocam. Bizde iki dönemde tez dersi var :)

Alıntıları Göster

Okulu 1 yıl uzattım ben erasmus da aldığım çoğu dersten kaldım zaten onlarla birlikte tezi de yazdım. Sunum oluyor evet

• quote:

Okulu 1 yıl uzattım ben erasmus da aldığım çoğu dersten kaldım zaten onlarla birlikte tezi de yazdım. Sunum oluyor evet

Alıntıları Göster

Anladım hocam bilgilendirme için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5. sınıfta erasmus yaptım soruları alayım.  

• quote:

Orijinalden alıntı: Donald Trump

5. sınıfta erasmus yaptım soruları alayım.  

Soru belli. Tez hocam?

• quote:

Soru belli. Tez hocam?

Alıntıları Göster

Benim Türkiye'deki üniversitemde tez yoktu. Orada tez yapmayı seçebildim Türkiye'de karşılığı olarak bir dönemlik dersleri komple saydırabiliyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Trump -- 25 Haziran 2021; 2:46:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donald Trump

Benim Türkiye'deki üniversitemde tez yoktu. Orada tez yapmayı seçebildim Türkiye'de karşılığı olarak bir dönemlik dersleri komple saydırabiliyordum.

Alıntıları Göster

Bölüm mühendislik değil de mi hocam

• quote:

Bölüm mühendislik değil de mi hocam

Alıntıları Göster

Turizm, Konaklama İşl.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.