Şimdi Ara

4 SENELİK 5S’DEN iP7’YE Mİ YOKSA S9 PLUS’A MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlar selam. Yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Migros’ta part time kasiyerim, personele özel 10 taksit avantajı ile alacağım. (Aynı zamanda Gazi’de öğrenciyim) Nakit param var fakat vade farksız bu avantajı kullanmak istiyorum.

    Şimdi soruma gelecek olursak, aklımda S9+ var mükemmel telefon ve 128 GB versiyonu 4400 TL, rakibi X ise gereksiz pahalı, 5000 lira civarı (64 GB). X almayı düşünmüyorum fakat bir yanım iPhone’dan vazgeçme dediği için iP7 128 bakıyorum 3350 TL onun fiyatı da.

    Bir yanda mükemmel donanımlarıyla S9+ bir yanda harika yazılım-donanım optimizasyonu olan iP7 var. Sizin düşünceniz ne olurdu?

    Not: Bir telefonu en az 4 sene kullanıyorum. 5S’i bırakma sebebim ise kamerasının artık berbat hale hale gelmesi ve PUBG Mobile oynarken FPS kaybı yaşatması. Pil ömrünü de eklemem lazım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • iphone cihazlar o paralari haketmiyor bence.hele ki iphone 7 hic haketmiyor.yazik o kadar parayi iphone 7 ye vermek.illa iphone alacaksan ip 8 plus al derim.s9 plus parasi olan icin cok iyi cihaz.ama bence o da abarti pahali.ogrencisin bir de.butce de sorun yok diyorsan s9 plus en iyi tercih olur.huawei mate 10 proyu da dusunebilirsin.eger ben snapdragon 845 li cihaz istiyorum dersen asus zenfone 5z de iddiali bir fiyattan gelebilir.gerci ne zaman gelecek orasi muamma.ithalatci garantili dusunursen yeni cihazlar gelecek.xiaomi mi mix 2s ve one plus 6.bunlar da iyi tercihler olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technoB -- 19 Mayıs 2018; 15:52:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ikisi arasından kesinlikle s9+ tabii ki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.