Şimdi Ara

4 PORTLU MODEM TAVSİYELERİNİZ LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
5.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi günler elimdeki modem combo + router fakat yinede paylaştırmada sorun olucak yeni aldım iade edicem ben önce kesin olarak şunu öğrenmek istiyorum anladığım kadarıyla 4 portlu modem kendisi interneti paylaştırıyor öylemi ? hub alınırsa ana bilgisayar açık kalması lazım heralde . birde hubla verim kaybı olabilir gibi anladım bunlar tamamen doğru ise routerli 4 portlu bir modem lazım. çok pahalı olsun istemiyorum .büyük ihtimalle 512 k çıkıcam ama diğer pc lerde sorun yaşamamalı evdeki bilgisayarı kapattığımda modem işlevini devam ettirip diğer pc lere adsl göndermeli TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER birde 30- 40 metrede kablo ve diğer önerilerinizi yazarsanız çok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: zikromen

zoom almada ne alırsan al.
    origo işini görur dostum 7-8 aydır kullanıyorum tık yok masallah

Orijinalden alıntı: ArvaLaTSe

Alıntıları Göster
    origo, safecon, cnet, inca, hicom hepsi aynı
    fiyatı düşük olanı al

Alıntıları Göster
    U.S.Robotics 9105 i inceleyin. Gidip bir bakın alete. Açtırın paketi elinize alıp bakın sağına soluna. Kullancı klavuzunda alet özelliklerine bakın. Bunu yaparken cebinizde 65$+kdv olmasına dikkat edin. Çünkü hemen almak isteyeceksiniz. Tedbirli olmakta yarar var. Herkes kullandığı modemi övüyor. Ben şu ana kadar zoom, alcatel 510, Linksys wireless, U.S.Robotics 9106 kullandım. En son durağım U.S.Robotics 9106 wireless 4 port modem. Değiştirmeyi düşünmüyorum son noktayı yakaladım. U.S.R. 9105 de 4 port. Broadcom chipsetli ve ısınmıyor. (fazla sısınmıyor değil hiç ısınmıyor...)
    Birçok modem kullandığımı belirttim. Bu konuda tavsiye verebilecek yeterlikte olduğumu düşünüyorum. Hayatımda tek bir modem markasından başka adsl modem kullanmamış olsaydım, kullandığım markayı fanatikçe savunmak ve dünyanın en iyisi kategorisine sokmak gibi bir tavır sergilemezdim. Sözüm meclisten dışarı böyle yapan bazı arkadaşlar var. Zoom modemler kalitesine göre pahalı kaçıyor. Gidin satıcıya orada zoom ve robotics modemleri elinize alın inceleyin. Kullananların önerilerini de göz önünde tutun. Zoomlar peynir ekmek gibi satılırken U.S.Robotics türkiyeye gelmemişti. Sadece Armada bilgisayarda vardı ve çok pahalıydı. Şimdi 3Com (firma network cihazlarda dev isim) imalatı U.S.Robotics alınabilir fiyata. Şu anda Zoom almanın bir mantığı kalmadı zira fiyat avantajı kalmadı. 56K modemlerde de US.Robotics 1 numaraydı. Tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: eryen

fiyatı düşük olanı al

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: eryen

fiyatı düşük olanı al

ben cnet kullaniyorum ama arkadasa
    aynen katiliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: eryen

fiyatı düşük olanı al

Alıntıları Göster
    quote:

fiyatı düşük olanı al

DOSTUM BUKADARDA CAHİL TÜKETİCİ OLMAYIN NOLUR
    O listeden cnet haric(ki onun kaliteside son zamanlarda düştü) hiçbiri alınmaz aman almayın paranıza yazık kardeşim dandik modeme para vermeyin. Elinizde patlar ısınma hat koparma derdiniz olmasın. HEPSİ AYNIYMIŞ. Tabi emin olun aynı. Kendiniz dandik modeme alışmışsınız bari tüketiciyi yanlış yönlendirmeyin.

Dostum bak linksys-zyxel-ve us robotics arkadaşın önerdiği modemden vazgeçme sakın diğerlerine para vericeene adsl bağlatma daha iyi...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem Önerisi 5 GHz
    2 yıl önce açıldı
    Modem Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: okan

quote:

fiyatı düşük olanı al

O listeden cnet haric(ki onun kaliteside son zamanlarda düştü) hiçbiri alınmaz aman almayın paranıza yazık kardeşim dandik modeme para vermeyin. Elinizde patlar ısınma hat koparma derdiniz olmasın. HEPSİ AYNIYMIŞ. Tabi emin olun aynı. Kendiniz dandik modeme alışmışsınız bari tüketiciyi yanlış yönlendirmeyin.

Dostum bak linksys-zyxel-ve us robotics arkadaşın önerdiği modemden vazgeçme sakın diğerlerine para vericeene adsl bağlatma daha iyi...

Alıntıları Göster
    peki arkadaşlar geek 4port nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: KRALL

peki arkadaşlar geek 4port nasıl?

Alıntıları Göster
    Linksys önermiyorum. Kullandım ve firmware upgadeleri de işe yaramadı. Bir türlü wireless sorunlarını aşamadık. KRALL son söz U.S.Robotics 9105 ya da Zyxel...........
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafeinn

Linksys önermiyorum. Kullandım ve firmware upgadeleri de işe yaramadı. Bir türlü wireless sorunlarını aşamadık. KRALL son söz U.S.Robotics 9105 ya da Zyxel...........

Alıntıları Göster
    tamam kafeinn sağol....U.S.Robotics 9105 yarın fiyat araştırıyorum ozaman...kolay kurabilirmiyim acaba....bide ikinci ellere güven olurmu.

Orijinalden alıntı: okan

quote:

fiyatı düşük olanı al

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: okan992

quote:

fiyatı düşük olanı al

dostum sen neden bahsıyorsun bu forumda 100 lerce modem topici acıldı anket yapıldı ve göruldukı herkes AYLARDIR kullandıgı modemınde memnun bende dahıl ozaman sen ne dıye kalıtesı aynı olan ürünlerden pahalı olanı alıyorsun yok paran fazla gelıyorsa al ama parası fazla olmayıp UYGUN FIYATTA MODEM almak ısteyenlerın önune gecme

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: okan992

quote:

fiyatı düşük olanı al

dostum sen neden bahsıyorsun bu forumda 100 lerce modem topici acıldı anket yapıldı ve göruldukı herkes AYLARDIR kullandıgı modemınde memnun bende dahıl ozaman sen ne dıye kalıtesı aynı olan ürünlerden pahalı olanı alıyorsun yok paran fazla gelıyorsa al ama parası fazla olmayıp UYGUN FIYATTA MODEM almak ısteyenlerın önune gecme

Alıntıları Göster
    önerdiğimiz kaliteli markaların modemleri eskiden pahalıydı. Şu anda 4 port U.S.Robotics 9105 63$ . Ucuza kaliteli modem öneriyoruz. Hiçbir çıkarım da yok bana ne ne alırsanız alın diyebilirim değil mi? Cebime para mı giriyor sanki? İkinci el modem almamaya çalış bence. Sorun çıkarsa çok uğraşırsın.
    KRAL, easyconnect programını kuruyorsun orada türk telekomu seçiyorsun. kullanıcı adının ve şifreni girip ileri diyorsun bağlanıyor. program türkçe. modemi kurduktan sonrahttp://192.168.1.1 ile yönetim konsoluna bağlanıyorsun. kullanıcı adı: admin, şifre: admin . orada modem konsoluna erişim için şifreni değiştir ve apply (uygula) de. ben pppoe ile kurdum. en başta pppoa mı pppoe mi diye seçiyorsun kurarken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafeinn -- 19 Haziran 2005, 16:31:01 >

• quote:

önerdiğimiz kaliteli markaların modemleri eskiden pahalıydı. Şu anda 4 port U.S.Robotics 9105 63$ . Ucuza kaliteli modem öneriyoruz. Hiçbir çıkarım da yok bana ne ne alırsanız alın diyebilirim değil mi? Cebime para mı giriyor sanki? İkinci el modem almamaya çalış bence. Sorun çıkarsa çok uğraşırsın.
    KRAL, easyconnect programını kuruyorsun orada türk telekomu seçiyorsun. kullanıcı adının ve şifreni girip ileri diyorsun bağlanıyor. program türkçe. modemi kurduktan sonrahttp://192.168.1.1 ile yönetim konsoluna bağlanıyorsun. kullanıcı adı: admin, şifre: admin . orada modem konsoluna erişim için şifreni değiştir ve apply (uygula) de. ben pppoe ile kurdum. en başta pppoa mı pppoe mi diye seçiyorsun kurarken.

Alıntıları Göster
    ok ilgin için sağollll...

• quote:

ok ilgin için sağollll...

Alıntıları Göster
    kafeinn kardeş fairwall desteği falan varmı?bide adsl 2 yi destekliyormu ?

U.S.Robotics 9105 i inceleyin. Gidip bir bakın alete. Açtırın paketi elinize alıp bakın sağına soluna. Kullancı klavuzunda alet özelliklerine bakın. Bunu yaparken cebinizde 65$+kdv olmasına dikkat edin. Çünkü hemen almak isteyeceksiniz. Tedbirli olmakta yarar var. Herkes kullandığı modemi övüyor. Ben şu ana kadar zoom, alcatel 510, Linksys wireless, U.S.Robotics 9106 kullandım. En son durağım U.S.Robotics 9106 wireless 4 port modem. Değiştirmeyi düşünmüyorum son noktayı yakaladım. U.S.R. 9105 de 4 port. Broadcom chipsetli ve ısınmıyor. (fazla sısınmıyor değil hiç ısınmıyor...)
    Birçok modem kullandığımı belirttim. Bu konuda tavsiye verebilecek yeterlikte olduğumu düşünüyorum. Hayatımda tek bir modem markasından başka adsl modem kullanmamış olsaydım, kullandığım markayı fanatikçe savunmak ve dünyanın en iyisi kategorisine sokmak gibi bir tavır sergilemezdim. Sözüm meclisten dışarı böyle yapan bazı arkadaşlar var. Zoom modemler kalitesine göre pahalı kaçıyor. Gidin satıcıya orada zoom ve robotics modemleri elinize alın inceleyin. Kullananların önerilerini de göz önünde tutun. Zoomlar peynir ekmek gibi satılırken U.S.Robotics türkiyeye gelmemişti. Sadece Armada bilgisayarda vardı ve çok pahalıydı. Şimdi 3Com (firma network cihazlarda dev isim) imalatı U.S.Robotics alınabilir fiyata. Şu anda Zoom almanın bir mantığı kalmadı zira fiyat avantajı kalmadı. 56K modemlerde de US.Robotics 1 numaraydı. Tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kafeinn

Broadcom chipsetli ve ısınmıyor. (fazla sısınmıyor değil hiç ısınmıyor...)

o zaman benim modem de bir sorun var .bende robotics kullanıyorum.cok memnunum ama ısınıyor ya da ben sıcak bir yerdeyim. ısınıyor ama sorun olmuyor

adsl 2 destegi yok biliyorum ama firewall var
    us robotics almanı öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehckelem -- 19 Haziran 2005, 16:50:14 >

• quote:

kafeinn kardeş fairwall desteği falan varmı?bide adsl 2 yi destekliyormu ?

Alıntıları Göster
    KRAL, internet bir denizdir aradığını bulabilirsin. o dediklerin var da biraz da kendin araştırsan. Yanlış mıyım?

http://www.karizmashop.com/detay.asp?stokpos=191233

http://www.usr-emea.com/products/p-broadband-product.asp?prod=bb-9105&page=specs&loc=emea

http://www.usr.com/support/9105/9105-tu-ug/index.htm

• quote:

KRAL, internet bir denizdir aradığını bulabilirsin. o dediklerin var da biraz da kendin araştırsan. Yanlış mıyım?

http://www.karizmashop.com/detay.asp?stokpos=191233

http://www.usr-emea.com/products/p-broadband-product.asp?prod=bb-9105&page=specs&loc=emea

http://www.usr.com/support/9105/9105-tu-ug/index.htm

Alıntıları Göster
    adsl 2 desteği var kesinlikle. modemin sitesinden son firmware i indirip firmware update ile adsl 2 desteği sağlanıyor. dikkat edersen download olarak 12 Mbit download diye var özelliklerinde. Adsl 2 standart yani

• quote:

adsl 2 desteği var kesinlikle. modemin sitesinden son firmware i indirip firmware update ile adsl 2 desteği sağlanıyor. dikkat edersen download olarak 12 Mbit download diye var özelliklerinde. Adsl 2 standart yani

Alıntıları Göster
    l love you dostum.....beni aydınlattığın için teşekkür edrim falan yaniii

• quote:

l love you dostum.....beni aydınlattığın için teşekkür edrim falan yaniii

Alıntıları Göster
    YA BIRAKIN ROBOTİCS FALAN ALIN GEEK CNET AİRTİES FALAN HAYATINI YAŞA PARANI BOŞ YERE SAVURMA...

• quote:

Orijinalden alıntı: dengesiz_boy

YA BIRAKIN ROBOTİCS FALAN ALIN GEEK CNET AİRTİES FALAN HAYATINI YAŞA PARANI BOŞ YERE SAVURMA...

Alıntıları Göster
    Nickinin hakkını veridin helal sana. Bir şey söylediğinde nedenini de yazman lazım. Robotics ve dediğin o iki marka aynı fiyata. Peki Robotics kullanıp da memnun olmadığın şeyleri söyle bakalım. Geek modemde olup da Robotics modemde olmayanları da sçyle. Ben paramı sokağa attım senin görüşüne göre. 56K modemlerde ne kullanıyordun sen dengesiz? 56K da da paramı sokağa atmıştım ve U.S.Robotics external kullandım siyah kasa 56K. Şu anda yedek modem olarak dial up a hazır duruyor karşımda. Hattan düştüğünü görmedim 56K da. Evet siz paranızı sokağa atmayın dengesizin önerisi daha makul yeterince de açıklama ve teknik bilgi vermiş ben ikna oldum.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.