Şimdi Ara

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu) (292. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.405
Cevap
18
Favori
389.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EfeoK
    ya benim ipodun ekranın sol üst köşesine hafif bastırınca altına değiyo galiba rengi kayıyo o bölgenin şey gibi hani lcd monitörlöre bastırınca iz kalır gbi olur renk falan değişir ya aynı onun gibi..sizdede oluyor mu geri vermelimiyim cihazı ?

Bende öyle bir sorun yok. Eğer cihazı yeni aldıysanız geri vermeniz gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lknrm627

quote:

ya benim ipodun ekranın sol üst köşesine hafif bastırınca altına değiyo galiba rengi kayıyo o bölgenin şey gibi hani lcd monitörlöre bastırınca iz kalır gbi olur renk falan değişir ya aynı onun gibi..sizdede oluyor mu geri vermelimiyim cihazı ?

şubatta forumdan dragonstory den aldım yeni.. jb falanda yaptım şimdi restore edip geri vermem gerekicek değil mi ?
  • oyun olarak eğlenmek istiyorsanız sırf onun için ipod aldığım oyunum var. tap tap revenge.
    tüm revengeleri bitirdim şuan 97 levelim hergün oynuyorum harika bir oyun. birsürü müzik var siz o müzikleri çalıyorsunuz dokunarak. jb varsa installoustan revenge 3 ü indirin yoksa app storeden 4 ü indirin oynayın baştan zor gelir sıkılırsınız sonra bağımlısı olursunuz. 32 yetmiyor diyorum çünkü sayayım neler var:
    tap tap bütün revengeler ve şarkıalrı oldugu için neredeyse 5gb onlar tutuyor
    N.O.V.A 2 var setup bile 950mb kendisi 1.5gb galiba
    infiniti blade
    battlefield bad company 2 700mb
    dead space 600mb
    modern combat black pegasus 1gb
    sandstorm 700mb
    3 tane eliminate 500mb
    galaxy on fire 2 300mb
    asphalt 6 1.2gb
    real racing 1/2/gtı 1.5gb
    nfs shift
    bütün VW oyunları
    Tron legacy

900 tane şarkı
    47 video (konser live, 2 film, official video klipler)
    utilities gerekli uygulamalar 1.5gb

winterboard 500mb

bunun gibi işte :D ayrıca installous ta 7gb setuplar vardı 5ini silmek zorunda kaldım dün 11mb boş alan kaldı diye uyarıyı görünce :D

• quote:

quote:

quote:

şubatta forumdan dragonstory den aldım yeni.. jb falanda yaptım şimdi restore edip geri vermem gerekicek değil mi ?

Eğer ilk aldığınızda sorunluysa geri vermeniz gerekecek. Ama sizden kaynaklanan bir hata varsa (düşürme gibi) yaptırmanız gerekir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eğer ilk aldığınızda sorunluysa geri vermeniz gerekecek. Ama sizden kaynaklanan bir hata varsa (düşürme gibi) yaptırmanız gerekir.

yok hocam gözüm gibi bakıyorum düşmedi hiç

ben yeni farketmiş olabilirim çünkü kimin aklına gelirki ekrana bastırmak..

• quote:

Orijinalden alıntı: break99

quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

Orijinalden alıntı: break99

quote:

O boyut civarında hep FPS oyunları var 1-2 tane de yarış oyunu var. Fifa 11 850 MB.

O zaman iyi zaten 1-2 yarış oyunu 1 de Pes 11 falan atsam bana epey yer kalıyor. 3gb büyük oyuna gitse 2 gb küçük oyuna yer kalır bence hoş, yetmezse de idareli kullanırız artık yapacak bir şey yok. Bu arada her konuda yardım ediyorsun bana. :)
    İkinci el alırsam dikkat etmem gereken bir konu var mı sence?

Arkasının çiziğine dikkat et temiz kullanılmış olsun. Fatura sor, kutu aksesuar vs. önemliyse senin için onları sor.

Bi tane baktığım var, arkasında biraz çizik var ama zaten kılıf alabilirim belki arkası için. Kutu ve kutu içeriğini de veriyor. Senin sattığın arka kapak koruyucularını İzmir'e göndermen ne kadar sürer ortalama ve havale ile ödeme yapabiliyor muyuz?

Tabiki yollarım, eğer ilçe değilse kargolar 1 günde götürmekte. Ziraat Bankası Hesabıma havale yapabilirsiniz, İstediğiniz sitelerde(Sahibinden, Sanal Pazar, Gitti Gidiyor) komisyon farklına ilan açabilirim.

@EfeoK

En iyisi DragonStory'e verin ürünü o yurt dışına gönderiyor büyük ihtimal yeni cihazın gelir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yok hocam gözüm gibi bakıyorum düşmedi hiç

ben yeni farketmiş olabilirim çünkü kimin aklına gelirki ekrana bastırmak..

O zaman dragonstory ile irtibata geçin o size yardımcı olacaktır bu konuda.

• @ bilgehankalkan

@lknrm627

evet hocam kendisi yurt dışına gönderiyo yenisi ile değişim yapıyolarmış ufak bi arızada bile..
  • yalnız bir dakika. çok bastırınca bendede oluyor aynı şekilde .d
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoman245

yalnız bir dakika. çok bastırınca bendede oluyor aynı şekilde .d

siz nerden almıştınız ?
  • @ekoman245

7gb setup demişsin ya onlar ne için? Gerekli şeyler mi? Dediğim gibi ben Fps oynamam ama senin dediğin oyun benim de hoşuma gidecek gibi, giderse tüm şarkıları aynı anda değil de sevdiğim şarkıları kullanırım ona da 1gb ayırabilirim heralde. Napalım artık 6.5gb ile yetinmeye çalışacağım. :) Dediğim gibi olmadı satarım.

@bilgehankalkan

Havaleyle alabilirim alırsam. İlk önce alma işini halledeyim işim kesinleşirse size tekrar söylerim. Arkadaki çizikler çok sorun yaratır mı?
  • bende bi zamanlar 10gb boş hafıza vardı installoustan indirdiğim uygulamaların setuplarını silmedim kaldı öyle. tap tap için çok modifiye yapıyorum pcden resimleri ayarları ile oynuyorum bi sorun olursa indirmek zorunda kalmıyayım diye tutuyorum. veya arkadaşım bi oyun istediğinde bluetooth ile atmak için.
    veya veya oynamadığım kullanmadığım programlar oyunlar yer tutmasın diye ana menüden siliyorum sadece setupı tutuyorum eğer canım isterse veya lazım olursa tekrar yüklüyorum. isterseniz siz tutmazsınız size kalmış.

bende fps oynamıyorum ilk aldığımda performans testi için oynamıştım şimdi derslerde yoğun sadece tap atıyorum. saydığım oyunların hepsi yüklü ama kırk yılda bir giriyorum.

@efeok

gittigidiyordan aldım. amerikadan sıfır getirildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekoman245 -- 9 Nisan 2011; 21:24:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoman245

bende bi zamanlar 10gb boş hafıza vardı installoustan indirdiğim uygulamaların setuplarını silmedim kaldı öyle. tap tap için çok modifiye yapıyorum pcden resimleri ayarları ile oynuyorum bi sorun olursa indirmek zorunda kalmıyayım diye tutuyorum. veya arkadaşım bi oyun istediğinde bluetooth ile atmak için.
    veya veya oynamadığım kullanmadığım programlar oyunlar yer tutmasın diye ana menüden siliyorum sadece setupı tutuyorum eğer canım isterse veya lazım olursa tekrar yüklüyorum. isterseniz siz tutmazsınız size kalmış.

bende fps oynamıyorum ilk aldığımda performans testi için oynamıştım şimdi derslerde yoğun sadece tap atıyorum. saydığım oyunların hepsi yüklü ama kırk yılda bir giriyorum.

@efeok

gittigidiyordan aldım. amerikadan sıfır getirildi.

Zaten 6,5gb boş yer olduğu için 7gb setupı atamam zaten boşverin gitsin. Ben aldıktan sonra size yorumumu tekrar aktarıcam, buradan veya özel mesajla ama bir şekilde aktarıcam. Umarım memnun kalırım. Tavsiye ettiğiniz bir kaç uygulama, oyun var mı?

• 7gb küçük bi hesaplama ile öyle. şuanda benim yaptığım gibi yapın. 100mb dan büyük setupları silin ama pcde kopyası olsun. küçükler hep pcde hem ipodda.

oyun hmm.

1-tap tap revenge 3 (3 olursa daha iyi olur) (bütün şarkılarla 1gb) **
    2-real racing 2 (1gb gibi) **
    3-angry birds (20mb) *
    4-dooddle jump (10mb) *
    5-air hockey (20mb) *
    6-zap tap (30mb) **
    7-geared 2 (20mb) *
    8-perfect circle (5mb) **
    9-paper toes (50mb) *

çok iyi oyunlar var yukarıda belirttim ama siz oynamazsınız sanırım. bunlar canınız sıkıldığında 9 ini birlikte toplam 1 saat oynayın veya 10 dk bi tanesini oynayın eğlenirsiniz.

tap tap: müzik dinleme çalma

real racing: çok kaliteli bir yarış oyunu

angry birds: basit ama zevkli oyun. uzak mesafeden sapanla taş felan atıp puan kazanıyorsunuz

doodle jump: icy tower gibi hareket sensörüyle oynanan kaleye tırmanma oyunu

air hockey: bildiğimiz masa üstünde oynanan hava hokeyi

zap tap: 10-15 kategoriden oluşan tıklamalı oyunlar. örnek: 1. oyun 10 saniyede en fazla tıklama, 2. oyun 1 den 16 ya kadar sayıları en kısa sürede dizme

geared: dişli çarklar var birsürü siz onları öyle bir şekilde yerleştireceksiniz ki hapis olmuş fare dışarıya çıkacak. güzel oyun

perfect circle: en basit oyunlardan. ekran üzerinde daireye en yakın şekil çizen kazanıyor. her seferinde 0-1000 arası puan veriyor. mesela ben en fazla 925 yaptım

paper toes: size bir buruşmuş kağıt birde zorluğa göre ayarlanabilen çop torbası veriyor ve siz kağıdı içine atmaya çalışıyorsunuz her bölümde rüzgar değişiyor ve işiniz zorlaşıyor

benim tavsiye edebileceğim EĞLENMEK İÇİN BASİT OYUNLAR bu kadar hayırlı forumlar :)

edit: tek yıldız (*) az zevkli , çift yıldız (**) çok zevkli anlamına gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekoman245 -- 9 Nisan 2011; 21:50:09 >

• @bilgehankalkan

strategery adlı oyunu oynayabiliriz en fazla 5 kişilik oluyor ama..
  • quote:

@bilgehankalkan

O oyunu hiç oynamadım ama madem oluyor oynayalım. İlkinde ben olmayım. Olmak isteyenler isim yazdırsınlar ona göre o kişiler kendi arasında anlaşıp zaman belirlesinler. 1. olanı ilk mesaja ekleriz, her 5 yarışmada bir ayın birincisi tarzında ödüllendirme yaparız.

@break99

iPod'u aldıktan sonra veya 1 gün önce alırsanız sizin açınızdan iyi olur; iPod'un arkası çizilmeden kaba koymuş olursunuz.
  • quote:

quote:

@bilgehankalkan

O oyunu hiç oynamadım ama madem oluyor oynayalım. İlkinde ben olmayım. Olmak isteyenler isim yazdırsınlar ona göre o kişiler kendi arasında anlaşıp zaman belirlesinler. 1. olanı ilk mesaja ekleriz, her 5 yarışmada bir ayın birincisi tarzında ödüllendirme yaparız.

@break99

iPod'u aldıktan sonra veya 1 gün önce alırsanız sizin açınızdan iyi olur; iPod'un arkası çizilmeden kaba koymuş olursunuz.

benim adımı yazabilirsin.

bildiğimiz klasik strateji oyunu. her oynayanın topraklarının rengi farklı harita olarak epic hem büyük hemde oyunun tadının tam çıktığı bi harita..

oyunun bikaç özelliğinde daha yardımcı olabilirim sormak istersen hocam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfeoK -- 9 Nisan 2011; 23:11:08 >

• Strategery Oyunu Turnuvası

Strategery oyunu için turnuva düzenlenecektir. Katılımın tek şartı iPod Touch 4. Nesil bulunması zorunluluğudur.
    Oyunahttp://itunes.apple.com/us/app/strategery/id298908505?mt=8 adresinden ulaşabilirsiniz. JB'li cihaz kullananlar ücretsiz olarak oyuna erişebilirler. 3.3.2 versiyonu gerekmektedir.

Oyundan Ekran Görüntüleri:
     4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu)
     4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu)

Oynayış Videosu:

1. Turnuva Katılımcı Listesi:

1.EfeoK
    2.ekoman245
    3.Hükümran
    4.LodosFelonica
    5.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgehankalkan -- 10 Nisan 2011; 18:58:01 >

• valla ben oyunu anlamadım desem yalan olmaz. anlarsam katılabilirim. sabırlı bir anlatıcı arıyorum
  • indirince anladım arkadaşlar. yenileceğimi bilerek katılıyorum 2. sıraya yazın lütfen .d
  • 
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.