Şimdi Ara

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu) (294. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.405
Cevap
18
Favori
389.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna ait iki ekran görüntüsü paylaşayım.
  • Fps bir oyun içinde turnuva yapalım. Güzel olmazmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolyabani
    Fps bir oyun içinde turnuva yapalım. Güzel olmazmı ?

Fps yi siz belirleyin ben 2 dk da kurarım :)
  • Arkadaşlar Temmuz-Ağustosta ipod touch 4.nesil 8gb almak istiyorum ozamana kadar fiyatları ne kadar olur?
  • quote:

Hangi oyun kaçar kişilik olacak?

@guncul

Mağaza fiyatları pek düşmez, yurt dışı fiyatları ise şimdikinden 20-30 düşebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guncul
    Arkadaşlar Temmuz-Ağustosta ipod touch 4.nesil 8gb almak istiyorum ozamana kadar fiyatları ne kadar olur?

Büyük teknoloji marketlerinden alacaksan Vatan bilgisayarın indirimlerini takip et..
  • restore yapmadan önce bütün herşeyi yedekleme imkanım falan yok dimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeoK

restore yapmadan önce bütün herşeyi yedekleme imkanım falan yok dimi ?

Sync edebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hükümran

quote:

Fps yi siz belirleyin ben 2 dk da kurarım :)

Şuan modern combat 2 oynuyorum bu olabilir yada başka bir oyun ? Maksat eğlenmek.
  • @bilgehankalkan

Hangi oyunu oynuyorsunuz?
  • quote:

@bilgehankalkan

Tam olarak oynayıp bitirdiğim bir FPS yok ama istediğiniz oyun olur sorun değil zaten ben bu hafta pek müsait değilim diğer arkadaşlarla oynanılır bu hafta, haftaya bende katılırım turnuvalara.
  • ya restore yaptım sonra yanlışlıkla backup a contiune dedim 1 saat beklicem şimdi

neyse kayıtlı değil dedi iptal etti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfeoK -- 10 Nisan 2011; 22:11:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

@bilgehankalkan

Tam olarak oynayıp bitirdiğim bir FPS yok ama istediğiniz oyun olur sorun değil zaten ben bu hafta pek müsait değilim diğer arkadaşlarla oynanılır bu hafta, haftaya bende katılırım turnuvalara.

Talep olursa dediğiniz gibi yaparız. Bende şuan sadece modern combat 2 var. Hangi oyunların multiplayeri zevkli oluyor? Onlarıda indireyim. Tutarsa her turnuvada farklı oyun oynar küçük hediyelerde verebiliriz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

@bilgehankalkan

Talep olursa dediğiniz gibi yaparız. Bende şuan sadece modern combat 2 var. Hangi oyunların multiplayeri zevkli oluyor? Onlarıda indireyim. Tutarsa her turnuvada farklı oyun oynar küçük hediyelerde verebiliriz.

Pek oynamadım FPS multiplayer. Acaba oynarken sunucu seçme olayı var mı? Turnuva olacaksa herkesin aynı sunucuya girmesi gerekiyor çünkü. Zamanla gelişirse bu iş düşünülebilir.

• Modern combat 2 de arkadaş listesi var listendekilerle oyun oynanabiliyor. Birbirimizi ekleyip turnuva yapabiliriz. Ama oyuna arkadas listen yani turnuva dışındakilerin girmesi engelleniyormu bilmiyorum.

Daha tecrübeli kisiler varsa bilgi versin lütfen
  • Modern combat 2 oynayanlar eklesin adım Hukumran
  • Beceremedim nasıl ekliycem ben join friend'e tıklayınca arkadaş listesi geliyor sanıyordum. sonra ordan seçip oynanır diye düşünmüştüm ama direk listendeki kişinin adını yazman gerekiyormuş. benim nickim aynı yani coolyabani

edit: gameloftu unuttum ekledim şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolyabani -- 11 Nisan 2011; 0:14:38 >
  • Gameloft üzerinden ekleyelim birbirimizi. Benim kullanıcı adım; bilgehankalkan
  • bu arada ipodu göndermiyoruz amerikaya orda bitanesinde daha denedik oluyodu aynı şey dayımınkindede oldu normal birşey kanaatine vardık..

4.3.1 e jb yapıcamda konuda indirmiş olduğunuz ipsw dosyasını seçin diyo ama ben bulamıyorum hangi dosyayı kastediyo anlamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeoK
    bu arada ipodu göndermiyoruz amerikaya orda bitanesinde daha denedik oluyodu aynı şey dayımınkindede oldu normal birşey kanaatine vardık..

4.3.1 e jb yapıcamda konuda indirmiş olduğunuz ipsw dosyasını seçin diyo ama ben bulamıyorum hangi dosyayı kastediyo anlamadım..

4.3.1 güncellemesini ayrı olarak indirmen lazım
  • 
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.