Ben iTouch4 ile Artwizz'in çift USBli versiyonunu kullanıyorum. HB'dan almıştım. Hâlâ indirimde gözüküyor. Kargo hariç, havale ile KDV dahil 14,67TL'ye geliyor. Artwizz, Apple onayli olduğu için güvenerek aldım.
evet bu da gayet mantık lı ki normal fiyatı 30TL civarı olduğunu düşünürsek gayet sıcak bir fırsat aynı cihazın tekli olan versiyonunun çıkış değerleri
Çıkış: 5V DC, 2.1A indirimdekinin Çıkış: 5V DC, 1.2 A bu mA değerleri şarj süresini etkilermi veya hızlı şarj olması dezavantajmı
sonuçta ipodun bataryasınında bi amper değeri var sarj aleti onun ne kadar üstünde olursa o kadar iyidir anlamına gelmez batarya için yeterli akımı üretmesi ipod yeterlidir diye düşünüyorum bendede o hb de indirimde olan ürün var ipod u tamamen 1 saat 10 dk da şarj ediyor @MustangGT39 senin alet kaç saatte şarj ediyor? benimkinden daha kısa sürede dolduruyorsa bataryayı benim fikrim çürür
@guncul, pc de benim 1,5 saatte (max) doluyor ? bence usb portunla alakalı olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: cagriii
@guncul, pc de benim 1,5 saatte (max) doluyor ? bence usb portunla alakalı olabilir.
Apple'lın sitesinde hızlı şarjla %80 dolarsa 2 saat %100 normal şarj için 4 saat beklemek lazım yazıyor...
bende %3den %100ü 1,5 saatte görüyorum? belki jb nin bir oyunudur bilemeyeceğim ama öyle yani. 3g touch kullanan arkadaşımda 2 saate kalmadan doluyor diyordu.
2-3 saatte bilgisayardan dolmakta benimki, prizden şarj aleti aldım ama halen kullanmaya fırsat olmadı.
benimkide pc den 1.5 saate falan doluyor apple sitede sallamış galiba
arkadaslar ipod bilgisayrda 48 gb olarak gozukuyor ama 32 gb bnm ki nasil oluyor bu
quote:
Orijinalden alıntı: Wingsaber
arkadaslar ipod bilgisayrda 48 gb olarak gozukuyor ama 32 gb bnm ki nasil oluyor bu
O sorun bende de var. Kafana takma, 4.1'ken yoktu 4.2.1'e geçince oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: bilgehankalkan
quote:
4.3.1 e gecmeye calisicam gectikten sorna butun uygulamalar silinecek mi?
quote:
quote:
quote:
4.3.1 e gecmeye calisicam gectikten sorna butun uygulamalar silinecek mi?
Olduğu gibi durur uygulamalar, ayarlar vs.
uygulama indirebilicegim siteler vardi hanileriydi onlar?
quote:
Apptrackr ve Appcake siteleri var.
quote:
Orijinalden alıntı: KorayKorkmaz benimkide pc den 1.5 saate falan doluyor apple sitede sallamış galiba
O durumda %80 şarj oluyor.. Tam şarj olması 3.5 - 4 saat arası sürüyor..
quote:
quote:
Apptrackr ve Appcake siteleri var.
Peki bu sitelerde Appstore'daki bütün uygulamalar var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: bilgehankalkan 2-3 saatte bilgisayardan dolmakta benimki, prizden şarj aleti aldım ama halen kullanmaya fırsat olmadı.
Hocam ben de şarj aleti almayı düşünüyorum..Aldığın ürünü söyleyebilirmisin? Hangi ürünü tavsiye edersin ?
Facetime'a apple kimliğimi giriyorum giriş yap deyince;
FaceTime Etkinleştirme Giriş yapılamadı. Lütfen ağ bağlantınızı denetleyin ve yeniden deneyin.
Şeklinde bir uyarı çıkıyor. İnternet bağlantımda sorun yok. Yeni hesap yarattım yine aynı uyarı çıkıyor sorun nedir ?
quote:
Orijinalden alıntı: DH_Türk Rock
quote:
Orijinalden alıntı: KorayKorkmaz benimkide pc den 1.5 saate falan doluyor apple sitede sallamış galiba
Hayır %100 doluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: KorayKorkmaz
quote:
Orijinalden alıntı: DH_Türk Rock
quote:
Hayır %100 doluyor.
Ben ürünün üreticisi olan apple'lın yalancısıyım 4 saat yazıyor...
quote:
Orijinalden alıntı: EMAXXE Facetime'a apple kimliğimi giriyorum giriş yap deyince;
FaceTime Etkinleştirme Giriş yapılamadı. Lütfen ağ bağlantınızı denetleyin ve yeniden deneyin.
Şeklinde bir uyarı çıkıyor. İnternet bağlantımda sorun yok. Yeni hesap yarattım yine aynı uyarı çıkıyor sorun nedir ?
DNS olarak 8.8.4.4 girin öyle deneyin.
Retina Wallpapers HD with Glow Effects - 640x960 Wallpaper and Background
Arkadaşlar dün bu uygulamıyı indirdim.İçerisinde binlerce retina wallpaper var..Başarılı bir uygulama tavsiye ederim..