Orijinalden alıntı: trane1 Bir şey sorudan arkadaslar RAGE HD yi ipod'dan yüklüyordum 1,5 saatte 250 mb yüklendi fakat kendi kendine kapandı bende pcden indirmeye başladım ,indirme bittiğinde iTunes yükleyeceğim acaba iPod icinde ki appler silinir mı ? iPod da app sync 4+ var başka bir şey yapmam gerekir mı ?
Ve önereceğiniz güzel strateji oyunu var mı ?
Merak etmeyin sorun olmaz.
Bir sorum olacaktı bu işin acemisiyiz de biraz
Şimdi ben cihazı 2.el aldım içinde bir sürü app yüklü ama ben de app yüklemek istiyorum, İtunes'dan app bölümüne geldiğimde sync dersem 3,1 olan appler gidiyor,ben yeni bir şey yüklemek istesem ekleyemez miyim? Hepsini silmesi mi lazım
quote:
Orijinalden alıntı: eyupsultan Bir sorum olacaktı bu işin acemisiyiz de biraz
Şimdi ben cihazı 2.el aldım içinde bir sürü app yüklü ama ben de app yüklemek istiyorum, İtunes'dan app bölümüne geldiğimde sync dersem 3,1 olan appler gidiyor,ben yeni bir şey yüklemek istesem ekleyemez miyim? Hepsini silmesi mi lazım
iPod'daki uygulamaları bilgisayara indirip iTunes arşivine eklerseniz sorun olmaz.
Onu nasıl yapıyoruz ki ipod'da yüklü olanları nasıl atıyoruz.
Mesela fotoğraflar da öyle misal 10 foto vardı yeni 6 foto atmak isteyince eskiler gitmiş.
quote:
Orijinalden alıntı: eyupsultan
Onu nasıl yapıyoruz ki ipod'da yüklü olanları nasıl atıyoruz.
Mesela fotoğraflar da öyle misal 10 foto vardı yeni 6 foto atmak isteyince eskiler gitmiş.
Ben uygulama olarak kastedmiştim. Fotoğraflarda sorun olmaz. Bilgisayar fotoğraf makinesi gibi görür iPod'u oradan resimleri alır yedeklersiniz.
Arkadaslar speck geometric kilif kullnan varmi varsa kalitesi nasil birde asil merak ettigim kutudan ekran koruyucu sticker cikiyormu ?? cevaplarsaniz sevinirim. Birde bu muvit rubber back diye bir kilif var baya kullanisli birseye benziyor kutu icerigide bol hangisini onerirsiniz
ArkadaşLar benim bu yaz amerikaya gitme olasiligim var ancak tereddutte kaldum alsammi ipodtouch 4.nesil almasammi bendede suan 2g var aralarinda cok bi fark var mi konuyu pek takip edemedim
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetfurkantosun61
ArkadaşLar benim bu yaz amerikaya gitme olasiligim var ancak tereddutte kaldum alsammi ipodtouch 4.nesil almasammi bendede suan 2g var aralarinda cok bi fark var mi konuyu pek takip edemedim
Aralarında büyük farklar var en başta retina ekran, kamera, bellek, işlemci.
ne iş anlamadım bilgisayarda bitirdiğim angry birds oyununu ipod da 1. bölümünü bile geçemedim yaw...
quote:
Orijinalden alıntı: bilgehankalkan
quote:
hocam malum orda fiiyatlar ucuzdur elimdeki 2g yi satip alicam iki sorum var 2g kac para eder bide 8gb lik mi 16gb lik mi yoksa 32 gb ligi mi onerirsiniz
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: bilgehankalkan
quote:
hocam malum orda fiiyatlar ucuzdur elimdeki 2g yi satip alicam iki sorum var 2g kac para eder bide 8gb lik mi 16gb lik mi yoksa 32 gb ligi mi onerirsiniz
Model olarak 8, 32 ve 64 GB seçenekleri var. Ben 32 GB kullanıyorum ve öneririm.
quote:
Orijinalden alıntı: Kobayakawa
quote:
Orijinalden alıntı: 4Crumby
quote:
Orijinalden alıntı: Wingsaber
quote:
Orijinalden alıntı: 4Crumby
Jailbreak yaptim ve bi oyun indirdim bu oyunu begenmedim nasil silicem ?
ustune basili tut titrer sonra sol ustte ki x e bas sil
Sorun o iste basili tutunca appstore oyunlarinda x cikiyo ama jb ile indirdiklerimde cikmiyo
Oyunu cydia'dan yüklediyseniz normaldir çıkmaması. Diğer türlü neden olur fikrim yok.
İnstallous ta olması gerekiyor sanırım Cydelete adlı uygulamayı indirirseniz cydia dan indirdiğiniz uygulamaları silebilirsiniz..
iPad 2 ye iOS 4.3 çıktıda itoucha çıktımı ? Ben jbsiz kullanırım...
quote:
Orijinalden alıntı: AzRocK
iPad 2 ye iOS 4.3 çıktıda itoucha çıktımı ? Ben jbsiz kullanırım...
Evet çıktı, daha iTunes'e sürülmedi ama internette indirme adresleri var.
@Zangetsu.
Cydia'danda silinebilir oradan yüklenen uygulamalar.
quote:
Orijinalden alıntı: aykutb
Arkadaslar speck geometric kilif kullnan varmi varsa kalitesi nasil birde asil merak ettigim kutudan ekran koruyucu sticker cikiyormu ?? cevaplarsaniz sevinirim. Birde bu muvit rubber back diye bir kilif var baya kullanisli birseye benziyor kutu icerigide bol hangisini onerirsiniz
speck geometric kullanıyorum görüntü ve kalite olarak gayet güzel. Ekran koruyucu sticker çıkmadı ve ekranda olan sticker köşelerden kalkma yaptı çıkarmak zorunda kaldım.
JAİLBREAK YAPTIM VER BÜTÜN UYGULAMALARIM GİTTİ,ŞİMDİ NE YAPACAĞIM CYDİA DA GELMEDİ EKRANA
NERDEN NASIL YÜKLEYECEĞİM BEN BUNA UYGULAMA...
2 kere silinen 350 müziğimi (program atmak için sync yapmam gerekiyor sync yapmadan program atamıyorum bu seferde o kadar düzenlediğim müzik gidiyor) nasıl atmalıyımki sync felan yapınca silinmesin?
Arkadaşlar şimdi ben aldığımdan beri Touch 4'ü iOS 4.1 ile kullanıyorum JB'li olarak. Şimdi 4.2'nin JB'si de çıkmış malum ve 4.2 yapmak istiyorum. Yapmasına yaparım ama aldığımdan beri 4 aydır cihaza kurduğum oyunlar programlar temalar ayarlar eklentiler şarkılar resimler falan doldu taştı 32 GB'ın 2 GB'ı boş sadece. 4.2 yapınca hepsi silinecek mi? Nasıl yedeklerim bunları? Yani 4.2 kurduğumda Cydia repo adreslerine kadar 4.1 deki gibi herşeyi kurulu olarak geri getirmek istiyorum.
Bir yolu yoksa bunun yandık valla :)
quote:
Orijinalden alıntı: eyupsultan
JAİLBREAK YAPTIM VER BÜTÜN UYGULAMALARIM GİTTİ,ŞİMDİ NE YAPACAĞIM CYDİA DA GELMEDİ EKRANA
NERDEN NASIL YÜKLEYECEĞİM BEN BUNA UYGULAMA...
Loader gelmiş olmalı onu çalıştırıp oradan Cydia'yı yükleyeceksiniz.
Yaa bana müzik arşivi verebilecek var mı?? her tür arıyorum ondan buraya yazdım .dinlediğim türdeki müzikleri bulabildim ama diğerlerini bulamadım şöyle rock'ından girip 80'lerden çıkan bir arşiv arıyorum??