Şimdi Ara

4 mbit LİMİTSİZ kullanıyorum ...Hangi Pakete Gecmeliyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

4mbit sınırsız kullanıyorum su an 89TL ve AKK uygulaması bu pakette yok, yani 30 gun sınırsız downloadla 4mbit indirbilme imkanı var ancak 89 TL + telefon zaten butceyi zorlarken 1 Aralıktan itibaren 99 TL olacakmıs. Bu paket kullanımdan kalktı yani baska pakete gecicince donusu yok, o yuzden iyi dusunmek lazım.

Netlimitsiz 63 TL ye gecersem 50gb doldurana kadar 8 mbite e kadar sonrası 3 mbit. Zaten su an 89 TL verip sadece 4 mbit kullanıyorum, 50 gb yi doldurduktan sonra 3mbit kullanacagım , 4mbitle cok farkeder mi.. 400 kbs kusurken 300 kbs kusurlara dusecek. Tabi AKK sonrası dusen 3mbiti su anki 4mbitim gibi full ve stabil alabilirsem.

100gb lık netlimitsiz plus alayım diyorum ama o da 93 tl arada 30 tl fark var ama bu paket yine de 4mbit sınırsızdan iyidir sanırım, 100gb e kadar 8mb indiri son bir kac gun 3 den devam ederim.

Ne dersiniz ? Bir de paket değişikligi ayın hangi gunu yapılırsa avantajlı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 26 Kasım 2012; 21:54:11 >

• Gerçekten 100 lira uçuk bir rakam güzelce zaten anlatmışsın durumu 50gb sonrası 3 mbps çok fark yaratmaz senin durumunda geçilebilir.

Birde şuna bakabilirsin ben vatannet 8 mbps gerçek limitsizi 77 lira 100gb akn'li paketi 67 liraya veriyor bir araştır aklına yatarsa hattını kapatmakla uğraşmadan direk taşırsın.

Unuttum paket değişikligi olayınıda ayın son günü yaparsın.

http://www.vatannet.com.tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emo5313 -- 26 Kasım 2012; 23:03:56 >

• Öncelikle modemden ilgili değerlere bakıp 8 alıp alamayacağınıza bakın. Sonra 8'e geçip kopmalar vs sorun yaşamayın veya max 4-5 alırsınız lafıyla karşılaşmayın.

Eğer 8 alıyorsanız bence netlimitsize geçmeniz mantıklı. 50 GB 8, sonrasında 3, akk sonrası şuanki bağlantınızla arasında dağlar kadar fark yok yani.

Ben de birkaç gün önce 1 limitsizden 8e geçtim, pakete geri dönüş olmaması düşüncesiyle tereddütle yaklaştım, aynı sizin gibi yani. Benim açımdan 8 tl fazla ödeyerek epey hız farkı almam son derece tatmin edici oldu tabi. Siz de hem hız, hem fiyat olarak tatmin olursunuz gibime geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onun yerine en iyisi bence Biri yazlıkçı paketine geçmeniz. 8 mbit sınırsız yani AKN'siz paket 3 aylık 249 TL veriyorum. Aylık 83-84 TL'ye geliyor yani sizin verdiğinizden 5 tl daha ucuz ve 8 mbit. Kötü yanı 1-1.5 ay içinde peşin ödemeniz gerekiyor. Bir de 3 ay bitince pat diye kesiyorlar. Bitmeden haber verdik uzatın diye ama işlem yapamıyorlarmış. Bitince tekrar aradık neyseki ertesi gün açıldı. Geçen sefer bayrama denk geldiğinden 1 hafta netsiz kalmıştım. (Bu 2. uzatmam)

http://biri.com.tr/yazlikcibiri.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 27 Kasım 2012; 7:45:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

Onun yerine en iyisi bence Biri yazlıkçı paketine geçmeniz. 8 mbit sınırsız yani AKN'siz paket 3 aylık 249 TL veriyorum. Aylık 83-84 TL'ye geliyor yani sizin verdiğinizden 5 tl daha ucuz ve 8 mbit. Kötü yanı 1-1.5 ay içinde peşin ödemeniz gerekiyor. Bir de 3 ay bitince pat diye kesiyorlar. Bitmeden haber verdik uzatın diye ama işlem yapamıyorlarmış. Bitince tekrar aradık neyseki ertesi gün açıldı. Geçen sefer bayrama denk geldiğinden 1 hafta netsiz kalmıştım. (Bu 2. uzatmam)

dasherim in dediği gibi çok mantıklı bende bu hafta geçtim(dasherim yardımın için teşekkürler) tahmin ettiğimden çok çok iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: byneco

quote:

Onun yerine en iyisi bence Biri yazlıkçı paketine geçmeniz. 8 mbit sınırsız yani AKN'siz paket 3 aylık 249 TL veriyorum. Aylık 83-84 TL'ye geliyor yani sizin verdiğinizden 5 tl daha ucuz ve 8 mbit. Kötü yanı 1-1.5 ay içinde peşin ödemeniz gerekiyor. Bir de 3 ay bitince pat diye kesiyorlar. Bitmeden haber verdik uzatın diye ama işlem yapamıyorlarmış. Bitince tekrar aradık neyseki ertesi gün açıldı. Geçen sefer bayrama denk geldiğinden 1 hafta netsiz kalmıştım. (Bu 2. uzatmam)

dasherim in dediği gibi çok mantıklı bende bu hafta geçtim(dasherim yardımın için teşekkürler) tahmin ettiğimden çok çok iyi

Rica ederim. TTnetle aynı altyapıyı kullandığından orada aldığınız hızı aynen bunda da alabiliyorsunuz.

• quote:

quote:

quote:

Rica ederim. TTnetle aynı altyapıyı kullandığından orada aldığınız hızı aynen bunda da alabiliyorsunuz.

Ttnet yalın internet taahhüt üm bitti, ev telefonu olmadan bu yazlıkçı biri ye geçebilirmiyim. Şimdi sitesine baktım da telefon hakkında bişey yazmıyor.

8Mb 50gb Akk li tarifesi 135 lira, aylığı 45 liraya geliyor, eğer yalın olursa buna geçerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

Selamlar,

4mbit sınırsız kullanıyorum su an 89TL ve AKK uygulaması bu pakette yok, yani 30 gun sınırsız downloadla 4mbit indirbilme imkanı var ancak 89 TL + telefon zaten butceyi zorlarken 1 Aralıktan itibaren 99 TL olacakmıs. Bu paket kullanımdan kalktı yani baska pakete gecicince donusu yok, o yuzden iyi dusunmek lazım.

Netlimitsiz 63 TL ye gecersem 50gb doldurana kadar 8 mbite e kadar sonrası 3 mbit. Zaten su an 89 TL verip sadece 4 mbit kullanıyorum, 50 gb yi doldurduktan sonra 3mbit kullanacagım , 4mbitle cok farkeder mi.. 400 kbs kusurken 300 kbs kusurlara dusecek. Tabi AKK sonrası dusen 3mbiti su anki 4mbitim gibi full ve stabil alabilirsem.

100gb lık netlimitsiz plus alayım diyorum ama o da 93 tl arada 30 tl fark var ama bu paket yine de 4mbit sınırsızdan iyidir sanırım, 100gb e kadar 8mb indiri son bir kac gun 3 den devam ederim.

Ne dersiniz ? Bir de paket değişikligi ayın hangi gunu yapılırsa avantajlı ?

Biri adslde 4 mb limitsiz(akksiz) 83 lira istersen ona geç

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan

quote:

quote:

quote:

Ttnet yalın internet taahhüt üm bitti, ev telefonu olmadan bu yazlıkçı biri ye geçebilirmiyim. Şimdi sitesine baktım da telefon hakkında bişey yazmıyor.

8Mb 50gb Akk li tarifesi 135 lira, aylığı 45 liraya geliyor, eğer yalın olursa buna geçerim.

Ne yazık ki sabit telefon şart.

• quote:

Ne yazık ki sabit telefon şart.

Perşembe günü gidip ttnet i kapattırıyorum, bakalım artık ne kadar internetsiz kalacağız. Hızlı cevap için teşekkürler.
  • 16 mbite kadara geç akk devreye girince 3 oluyor sanırım senin için 1 mbit farkın değeri yoksa eğer...
  • abi bence kal çünkü 8 tam desteklemiyor diye uydurup ondan sonra hızını daha düşük yaparlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: amedxp

abi bence kal çünkü 8 tam desteklemiyor diye uydurup ondan sonra hızını daha düşük yaparlar

2 sene once falan 8mbit sınırsızdaydım, 650 kbs ortalama download oluyordu torrentte
  • Yalın ULTRANET LİMİTSİZ,16 Mbps'ye kadar,limitsiz,64,99tl x 12 ay(akk 50 gb)..akk dolunca 3 mbit e düşüyo.aynısının telefonlu versiyonuda var..oda 65 tl..telefonu kullanmazsan ekstra bişey yok..ben 3 gün önce aldım bunu..bu akşam(umarım) aktivasyonu verilecek.abim kullanıyo aynısın gayet iyi..ankara keçiörendeyiz ve abim 14 mbit bağlantı alıyo..şu an en avantajlı paket budur dostum hiç düşünme..1 haftadır araştırıyorum..ha bi de bedava modem veriyolar..12 ay sonra tahattüt bitiyo..gayet iyi yani...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.