Şimdi Ara

4 KUMANDAYI TEKE İNDİRDİM,ÜNİVERSAL KUMANDA DENEYİMLERİMİZ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
2
Favori
70.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    525'i dün aldım. Akşam 1-2 saat kurulumuyla uğraştım. Web tabanlı bir interface ile yükleme yapılıyor. Şaşırtıcı bir kolaylıkla (daha önce Philips SBU760 almıştım) hem tv (Tosh.32wl66) hem de dvd'yi (phil.720sa) tanıttım. TV'de bazı tuşlarla ilgili bir iki ince ayar yapmak gerekiyor. Sony Receiver'ımı da hafta sonu deneyeceğim.

Program ile eklenemeyen tuşları eğer varsa mevcut kumandanızla buna öğretebiliyorsunuz, ben de niye bunun kıçına infra koymuşlar diyordum.

Neyse, alet görüntü olarak çok şık, mavi aydınlatması var, lcd ekranı oldukça kullanışlı geldi. Cihazlar arası geçişte çok problem olmuyor. Ama mesela dvd izlerken TV'nin sesiyle oynayamıyorsunuz tekrar tv/dvd geçişi yapmak gerekiyor.

Bence 525'in diğer abilerinden yazılım olarak çok farkı olmasa gerek sonuçta kurulum programı ve database aynı versiyonda bildiği kadarıyla. Tabii 885 çok şık 550 ytllik fiyatıyla

Bence 525'in şu anda bulduğum eksik yönü kasanın biraz kalitesiz olması. Bazı tuşlara bastığınızda gıcırdıyor. Gece sessiz ortamda zaplarken gırç gırç sesleri biraz irrite edici olabiliyor.

Bakalım ilerleyen günlerde ne olacak, gerçi bizim ufaklığın elinden kurtulması çok küçük bir ihtimal...

quote:

Orjinalden alıntı: Thai-Fun

Bu soru cevapsız kalmış sahiden 525 fiyat/perf. olarak kötü mü acana LOGITECH tecrübesi olan arkadaşlar fikir verirlerse sevinirim
    quote:

Orjinalden alıntı: barsoy

Logitech'in hep 785 ve 885 modelleri üzerinde durmuşsunuz, 525'den pek bahsedilmemiş. 525'in ne eksiği var? Daha doğrusu 785in 525e üstünlüğü nedir, ve aradaki 250YTL farka değermi? Ben tam olarak teknik özelliklerini bulamadım o yüzden soruyorum.
    Logitech 525 ve NAD HTR2 arasında seçim yapacağım, sizce hangisi? Yada hiçbiri, illa 785mi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi augustt -- 6 Nisan 2007; 16:46:40 >

• Değerlendirmelerinize çok teşekkürler çok yararlı oldu..

quote:

Orjinalden alıntı: augustt

Merhabalar,
    525'i dün aldım. Akşam 1-2 saat kurulumuyla uğraştım. Web tabanlı bir interface ile yükleme yapılıyor. Şaşırtıcı bir kolaylıkla (daha önce Philips SBU760 almıştım) hem tv (Tosh.32wl66) hem de dvd'yi (phil.720sa) tanıttım. TV'de bazı tuşlarla ilgili bir iki ince ayar yapmak gerekiyor. Sony Receiver'ımı da hafta sonu deneyeceğim.

Program ile eklenemeyen tuşları eğer varsa mevcut kumandanızla buna öğretebiliyorsunuz, ben de niye bunun kıçına infra koymuşlar diyordum.

Neyse, alet görüntü olarak çok şık, mavi aydınlatması var, lcd ekranı oldukça kullanışlı geldi. Cihazlar arası geçişte çok problem olmuyor. Ama mesela dvd izlerken TV'nin sesiyle oynayamıyorsunuz tekrar tv/dvd geçişi yapmak gerekiyor.

Bence 525'in diğer abilerinden yazılım olarak çok farkı olmasa gerek sonuçta kurulum programı ve database aynı versiyonda bildiği kadarıyla. Tabii 885 çok şık 550 ytllik fiyatıyla

Bence 525'in şu anda bulduğum eksik yönü kasanın biraz kalitesiz olması. Bazı tuşlara bastığınızda gıcırdıyor. Gece sessiz ortamda zaplarken gırç gırç sesleri biraz irrite edici olabiliyor.

Bakalım ilerleyen günlerde ne olacak, gerçi bizim ufaklığın elinden kurtulması çok küçük bir ihtimal...

quote:

Bu soru cevapsız kalmış sahiden 525 fiyat/perf. olarak kötü mü acana LOGITECH tecrübesi olan arkadaşlar fikir verirlerse sevinirim
    quote:

Orjinalden alıntı: barsoy

Logitech'in hep 785 ve 885 modelleri üzerinde durmuşsunuz, 525'den pek bahsedilmemiş. 525'in ne eksiği var? Daha doğrusu 785in 525e üstünlüğü nedir, ve aradaki 250YTL farka değermi? Ben tam olarak teknik özelliklerini bulamadım o yüzden soruyorum.
    Logitech 525 ve NAD HTR2 arasında seçim yapacağım, sizce hangisi? Yada hiçbiri, illa 785mi??

LG OLED55GX6LA, BENQ W2700 4K PROJEKTÖR, LOGITECH HARMONY ONE REMOTE, DENON AVR-X2500H, LG BD390 BLU-RAY PLAYER, ZIDOO Z10 Media PLAYER, TOSHIBA HD-A35 HD-DVD PLAYER, BLACKVIEW BV7000 Pro, LENOVO YOGA 3 PRO, MSI AIO AE2420 3D, SEDONA 721, SUBARU XV BUZ GRİ 2014 ELEGANCE, INNOCENCE IS NO EXCUSE... VAROLAN HERŞEY EVRENİN DENGESİNE HİZMET EDER...

• 885 ile ilgili dün güncelleme falan yaparken oyun aktivitesi tamınlayım dedim bende playstation 2 var macro falan yazdım tv yi av 7 alıyor anfiyi oyun kanalına geçiriyor falan derken bi baktım veritabanında ps2 var meğerse bizim ps2 lerin içinde dahili ir. alıcısı varmış (benim haberim yoktu kumandası falan olduğunu biliyorum ama ayrıca alıcı bağlandığını sanıyordum) bi baktım kumandadan ps2 açıp kapatıyorum gamepad i bile kontrol ediyorum eject falan süper bi olaydı.bu kumandayı aldığıma tekrar mutlu oldum x box falanda kontrol edebiliyorsunuz x box a özel bir bölüm bile yapmışlar bende x box olmadığı için deneyemedim. ilgilenenlere duyurulur

Orjinalden alıntı: ChordSolo

dün kumandamın pillerini değiştirdim,ama o da ne tüm hafıza silindi!
    yeniden programlamak zorunda kaldım.
    sanırım pilleri sırayla değiştirmeliydim,ama tekrar denemeye de korkuyorum

geçmiş olsun hocam logitech bu konuda oldukça iyi bütün ayarlarınız netteki hesabınızda saklı kumandanız bırakın hafızasının silinmesini koybolsa bile yeni alacağınız kumanda ile yapmanız gereken bilgisayara bağlayıp update etmek

• eee ne demişler?
    "ne kadar ekmek o kadar köfte!"
  • harman-kardon avr 630 u iki yıldır kullanıyordum.bu topici okuduktan sonra bi tane üniversal kumanda alayım diye heveslendim.sonra netten 630 un kullanma kılavunuzunu tekrar okudum.bir de baktım benim avr nin lcd kumandasını üniversal kumanda olarak kullanabilmekteymişim ! .gerçi servis elemanını avr yi kurarken uyarmıştım ama adam bir iki uğraşıp olmuyor dedi bende üstüne düşmemiştim.iki yıl sonra evdeki tüm kumandaları tanıttım.ve alet şıkır şıkır çalıştı.dvd ,dt,toshiba,pioneer tv hepsiyle gayet uyumlu oldu.
    bunları niye anlattım,maalesef bizdeki satıcılar-sözde teknik servisler sattıkları-servis verdikleri cihazların ne gibi özellikleri olduğunu tam bilmiyor ve öğrenme-öğretme zahmetine de girmiyolar.anca biz tüketicilerin dünya kadar para verip aldığımız cihazları en ilkel yöntemlerle kurup hizmet verdiklerini sanıyorlar.ben evdeki sistemimin bağlantılarını bu forumu okuyarak geliştirdim.sözde teknik eleman en berbat bağlantıları yapıp gitmişti.bende de ağır ağır sistemi iyileştirdim ve cihazların gerçek performansını zamanla yakaladım.
    bu forumda bilgilerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.iyiki varsınız.
    saygılar.

• sepia 3810 un hafıza silinmesi ile alakalı olarak geçen gün ben tek bir pili söküp tekrar yerine taktım fakat programlı herşey yerinde duruyordu.
    Fakat kendi içinde standart gelen cihaz programları geri geldi.(ben normalde uydu diye tanımladım sat diye bi cihaz daha gözüktü)
    Bende onları sildim herşey normale döndü.
    Sanırım dediğiniz gibi pilleri tek tek değiştirmek işe yarayabilir.

Birde pil ne kadar gidiyor?
  • Arkadaşlar bu aletlerden ben de almayı düşünüyorum ama kararsızım...Logitech Harmony 525 mantıklı gözüküyor, araştırdım da bu alet klimayı da kumanda ediyor mu acaba? yazmıyor çünkü aletin özelliklerinde

Orjinalden alıntı: t16

sepia 3810 un hafıza silinmesi ile alakalı olarak geçen gün ben tek bir pili söküp tekrar yerine taktım fakat programlı herşey yerinde duruyordu.
    Fakat kendi içinde standart gelen cihaz programları geri geldi.(ben normalde uydu diye tanımladım sat diye bi cihaz daha gözüktü)

bu konuda henüz net birşey söyleyemeyeceğim.ilk başta bakkaldan aldığım uyduruk pilleri taktım,öyle kalmıştı.sonradan aklıma geldi değiştirdim duracell taktım.bakalım ne kadar gidecek?

@system failure sayende Logitech'in webbased bir fonksiyonu olduugnu farkettim teşekkürler, kesinlikle göz ardı edilmemesi gereken bir özellik bu hafıza silinme olayı bence
    Audio / Video : OnkyoTX-NR656 | Xgimi H2 Projektör | Heco Victa Prime 702 + 302 + C102 | Zidoo X9S &amp; Apple TV 4K | Samsung 60 KS8000 SUHD TV | Logitech Harmony Elite &amp; Hub | Onkyo Aktif Sub | Vu+ Solo 4K | Asustor AS-6204T (NAS)
    PC : MSI B350 Tomahawk, AMD Ryzen 7 1700X (Xigmatek TYR SD1264B), ViewSonic VA2419-SH 24", Corsair Vengeance DDR4-3000Mhz C15 16GB (2x8GB), Gigabyte GTX 1070 Windforce OC, Coolermaster HAF912 Plus, FSP HD700 Hydro 700W PSU, Logitech MX 1000 Laser | Logitech Formula Force EX Direksiyon
    Muhtelif : Huawei P20 Pro | Ipad Pro 10.5 | Sennheiser Momentum 2 True Wireless | Jabra 65t Elite | Canon 60D with 18-55 &amp; 50mm f1.8 | Braun 790cc | Philips Bodygroom TT2021 | Philips OneBlade | Philips Hue Starter - Lightstrips | Ambilight LED System Behind TV | Resmed Airsense 10 CPAP - Resmed AirFit N30i, Resmed F30i
  • Aksiliğe bakın,
    yeni aldığım Microlab 5+1 ses sisteminin power ı ile uydu receiver ın kanal arttırım sinyali aynı çıktı.
    kanal arttırırken ses sistemi bir açılıyor, bir kapanıyor.
    Neyse bu hata sepia nın değil, şans.
    ses sistemini pc ile beraber kulandığım için pek sorun olmayacak, pc kapalı iken ses sisteminide kapalı tutacağım.

selamlar
  • Ben Harmony 525 i yeni aldım,
    fiyatına göre özellikleri ve kullanımı çok güzel. Biraz uzun gibi ama yine de şık ve kullanışlı.
    Birçok yerde üst modelleri yok zaten o modellerin aradaki fiyat farkına değeceğine emin olamadım.
    LG OLED55GX6LA, BENQ W2700 4K PROJEKTÖR, LOGITECH HARMONY ONE REMOTE, DENON AVR-X2500H, LG BD390 BLU-RAY PLAYER, ZIDOO Z10 Media PLAYER, TOSHIBA HD-A35 HD-DVD PLAYER, BLACKVIEW BV7000 Pro, LENOVO YOGA 3 PRO, MSI AIO AE2420 3D, SEDONA 721, SUBARU XV BUZ GRİ 2014 ELEGANCE, INNOCENCE IS NO EXCUSE... VAROLAN HERŞEY EVRENİN DENGESİNE HİZMET EDER...
  • quote:

Ben Harmony 525 i yeni aldım,
    fiyatına göre özellikleri ve kullanımı çok güzel. Biraz uzun gibi ama yine de şık ve kullanışlı.
    Birçok yerde üst modelleri yok zaten o modellerin aradaki fiyat farkına değeceğine emin olamadım.

hayırlı olsun...ben yukarıda da sormuştum ama arada kaynadı..bu harmony 525 de klima kontrolü de mevcut mu acaba? araştırdım internetten ama göremedim bu özelliği

Orjinalden alıntı: ChordSolo

quote:

Orjinalden alıntı: t16

sepia 3810 un hafıza silinmesi ile alakalı olarak geçen gün ben tek bir pili söküp tekrar yerine taktım fakat programlı herşey yerinde duruyordu.

bu konuda henüz net birşey söyleyemeyeceğim.ilk başta bakkaldan aldığım uyduruk pilleri taktım,öyle kalmıştı.sonradan aklıma geldi değiştirdim duracell taktım.bakalım ne kadar gidecek?

Dün kumandanın kullanma klavuzuna baktım pilleri çıkarınca programladığınız cihazlar silinmez yazıyor.
    Ama cesaret edip deneyemedim açıkçası.

• t16@;
    haklısınız dediğiniz şekilde yazıyor kullanım kılavuzunda.
    eskiden Casio databanklar vardı hatırlarsanız.
    hafızadaki bilgilerin pil değiştirirken silinmemesi için pillerin sırayla değiştirilmesi gerekiyordu.
    zannedersem burada da böyle bir durum söz konusu.
    arkadaşımızın tek pili çıkardığında hafızada herhangi bir değişiklik olmadığını görmesi de bunu işaret ediyor zannedersem
  • dün 3810 nu kullanırken birden ekran ve tuşlar işlemez oldu ve kilitlendi. tek pili çıkarıp taktım eski haline geldi ve hafızasındaki tanıttığım kumandalarda silinmedi. neden ve nasıl oldu anlamadım. bu tür problemle karşılaşan arkadaşlar oldumu acaba.
  • arkadaşlar interin mu 2a akıllı ve öğrenen kumandası var fiyatı 25 ytl herkese tavsiye ederim bende 70 ekran vestel, telestar uydu, sony müzik seti, arçelik 9000h dvd recorder var hepsini başarıyla kumanda ediyor.
  • bende de sony rm-vl600 var. 8 cihazı aynı anda kumanda edbiliyor. öğrenebiliyor.(yani diğer cihazın kumandasını 1 e 1 kopyalıyor) makro özelliği var. pili çok uzun süre dayanıyor. yani bir universal kumandadan isteyebileceğiniz tüm özellikler mevcut.
    6 aydır kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum. tv, uydu alıcı, sinema sistemi, divx player hepsinin kumandasını kaldırdım. tek bir kumanda kullanıyorum.
    hepsinden önemlisi de kullanımı acayip basit. galiba en çnemli özelliğini söylemeyi unuttum fiyatı : 20 dolara aldım.

herkese tavsiye ederim. gözünüz kapalı alabileceğiniz bir kumanda. ben amerikadan gelen bir arkadaşıma sipariş vermiştim. Türkiye'de satılıyormu bilmiyorum.

daha önce commander 8 in 1 diye bir kumanda kullanıyordum. bu ekranlı ve öğrenebilme özelliğine sahipti. ancak pili acayip çabuk bitiriyordu ve öğrenme özelliği kısıtlıydı. fiyatına göre bayaa iyi iş yapıyordu 12 euro ya italyadan alınmıştı. şu an yedek kumanda olarak duruyor evde.

http://www.remotecentral.com/vl600/index.html

edit: incelemek isteyenler için review linkini ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toggle -- 13 Haziran 2007; 17:09:28 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.