Şimdi Ara

4 KUMANDAYI TEKE İNDİRDİM,ÜNİVERSAL KUMANDA DENEYİMLERİMİZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
2
Favori
70.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ışık duyarlı sensor var.ortam karanlık olduğunda lcd ekran aydınlanıyor(otomatik)
    ışık varken yanmıyor.
  • biraz önce sepia dokunmatik olanı "sepete" attım, yanında 1-2 parça daha var,
    yarına kadar düşünüp, karar vereceğim.
    sağolun...................
    selamlar
  • onbes alacaksan 3810 u al derim.diğerine nazaran daha iyidir.hem o da dokunmatik..diğer cihaz ergonomik bir yapıya sahip değil..haberiniz olsun.
  • 3810 unda düğmeleri siliniyormuş, dış boyaları soyuluyormuş, zamanla.
    Yorumlar da yazmışlar.
    Renkli olan daha şık duruyor gibi.

yarına kadar bi düşüneyim.

selamlar
  • Sepia nın her iki modelinin, ingilizce pdf dosyası ekteki linkte, isteyen indirsin, faydası olabilir.
    eklerinde tüm dünya cihazlarının kodlarıda var.

src-3000 için:
    http://www.remotecentral.com/cgi-bin/files/dl.cgi?file=others/sunwave/src3000-manual.zip&area=other

src-3810 için:
    http://www.remotecentral.com/cgi-bin/files/dl.cgi?file=others/sunwave/src3810-manual.zip&area=other

kolay gelsin

selamlar

• quote:

Orjinalden alıntı: onbes

3810 unda düğmeleri siliniyormuş, dış boyaları soyuluyormuş, zamanla.
    Yorumlar da yazmışlar.
    Renkli olan daha şık duruyor gibi.

yarına kadar bi düşüneyim.

selamlar

ben de aynı yorumları okuyup bunu almaya karar vermiştim dostum.
    ama ergonomi konusunda zapatero@ ya katılıyorum.
    bunun yanında dg için philips receiverların kodunu girdim ama kumanda edemedim.bu yüzden öğreterek tanımladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChordSolo -- 15 Mart 2007; 23:42:14 >

• ya arkadaşlar bu kumandalar arasında nette fiyat araştırması yaptım ve en uygun bu cihazlar gerçekten... lcd ekran olması evde afacan olması açısından dezavantaj benim için ama galiba yinede alacağım bu kumandadan... yalnız 2 modelin arasında kaldım karar veremiyorum... 3810 daha ergonomik ama silinme ve soyulm aproblemi kötü.. diğeri 3000 daha büyükçe ama silinecek bişey yok onda... artık evdeki kumanda bolluğuna son vermem lazım...
    3810 vermemin sebebleri ise;
    daha ergonomik geldi,
    daha sağlam duruyor (dokunmatik yüzey sıkıntı verir gibi geldi)
    sınırsız cihaz kontrolü var,
    inceme sitesinde övgüyü almış,
    fiyatı uygun,

bakalım iyi mi yaptık?

selamlar
  • Arkadaşlar sormak istediğim bir husus var örneğin aşağıdaki resimde yer alan kumanda bir Kenwood Ampli kumandası yani bu kadar çok tuşu nasıl tanımlıyorsunuz bu universal kumandalara ??

Bu arada SEPIA SRC3810 için Hepsiburadaki yorumda Digiturk kumandası ile uyumsuz oldugu yazıyor
    Bilginize..

4 KUMANDAYI TEKE İNDİRDİM,ÜNİVERSAL KUMANDA DENEYİMLERİMİZ
    Audio / Video : OnkyoTX-NR656 | Xgimi H2 Projektör | Heco Victa Prime 702 + 302 + C102 | Zidoo X9S &amp; Apple TV 4K | Samsung 60 KS8000 SUHD TV | Logitech Harmony Elite &amp; Hub | Onkyo Aktif Sub | Vu+ Solo 4K | Asustor AS-6204T (NAS)
    PC : MSI B350 Tomahawk, AMD Ryzen 7 1700X (Xigmatek TYR SD1264B), ViewSonic VA2419-SH 24", Corsair Vengeance DDR4-3000Mhz C15 16GB (2x8GB), Gigabyte GTX 1070 Windforce OC, Coolermaster HAF912 Plus, FSP HD700 Hydro 700W PSU, Logitech MX 1000 Laser | Logitech Formula Force EX Direksiyon
    Muhtelif : Huawei P20 Pro | Ipad Pro 10.5 | Sennheiser Momentum 2 True Wireless | Jabra 65t Elite | Canon 60D with 18-55 &amp; 50mm f1.8 | Braun 790cc | Philips Bodygroom TT2021 | Philips OneBlade | Philips Hue Starter - Lightstrips | Ambilight LED System Behind TV | Resmed Airsense 10 CPAP - Resmed AirFit N30i, Resmed F30i

• bu kumandalar klimayada kumanda ediyormu sayın arkadaşlar..
    ergonomi konusunda kesinlikle haklısın.
    eozen81@
    evet aynı husus 3000 için de geçerli.kumanda kodunu girdiğiniz zaman kumanda etmiyor dg ye.o yüzden tanıtmak gerekiyor.tanıtınca problem yok.
    bu kadar tuşu tanıtmak zor olmuyor ayrıca.mesela amp. moduna getirdiğimizde benzer pekçok tuş çıkıyor cihazda.tek yapmanız gereken tanımlamayı yapmak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChordSolo -- 16 Mart 2007; 23:23:47 >

Tşk.
    Audio / Video : OnkyoTX-NR656 | Xgimi H2 Projektör | Heco Victa Prime 702 + 302 + C102 | Zidoo X9S &amp; Apple TV 4K | Samsung 60 KS8000 SUHD TV | Logitech Harmony Elite &amp; Hub | Onkyo Aktif Sub | Vu+ Solo 4K | Asustor AS-6204T (NAS)
    PC : MSI B350 Tomahawk, AMD Ryzen 7 1700X (Xigmatek TYR SD1264B), ViewSonic VA2419-SH 24", Corsair Vengeance DDR4-3000Mhz C15 16GB (2x8GB), Gigabyte GTX 1070 Windforce OC, Coolermaster HAF912 Plus, FSP HD700 Hydro 700W PSU, Logitech MX 1000 Laser | Logitech Formula Force EX Direksiyon
    Muhtelif : Huawei P20 Pro | Ipad Pro 10.5 | Sennheiser Momentum 2 True Wireless | Jabra 65t Elite | Canon 60D with 18-55 &amp; 50mm f1.8 | Braun 790cc | Philips Bodygroom TT2021 | Philips OneBlade | Philips Hue Starter - Lightstrips | Ambilight LED System Behind TV | Resmed Airsense 10 CPAP - Resmed AirFit N30i, Resmed F30i
  • Bu sephia.lar kumanda üreticisi sunwave tarafından fason olarak üretiliyor.. Yetenekleri oldukça iyi.. Ama kullanılan dış malzeme kötü.. Bu yüzden kumandanın dış kısmı çok kolay deforme olabiliyor.. Titiz kullanılmasını öneririm.. Şuan 65ytl civarı satılıyor hepsiburadada.. Fiyatına göre harika..Ama paranız varsa Pronto ya da Logitech şuan bizde bulunabilen en iyi akıllı kumanda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriNeO -- 17 Mart 2007; 1:52:47 >

Orjinalden alıntı: NEANDARTEL

banada lazım sırf evde kumanda kaybediyorum

inanki bunu kaybetmezsin.
    öküz gibi mübarek

Orjinalden alıntı: eozen81

Dostum gereken tanımlama derken ? İşte bu kumandalar arası şu iletişimi sağlayan ışıklardan düğmeleri tanıtmak değil mi kastın? Ekstra olarak ne ayar gerekiyor DG kumandası için ki?

Tşk.

şimdi kumandayı 2 şekilde etfin hale getirebilirsiniz;
    1.kutudan çıkan listede pekçok markanın frekans kodları var,bunları universal kumandaya girerek.
    2.kumandayı "learn" moduna getirerek kodunu bilmediğimiz veya kodunu girdiğimizde kumanda etmediğini gördüğümüz cihazın orjinal kumandasını elimizdeki üniversal kumandaya tanıtarak.
    ben dg için listedeki "philips satellite receiver" hanesinde yazan yaklaşık 8 farklı kodu girdiğimde sonuç alamadım.işte bu zaman dg nin kumandasını tanıtmam gerekti.
    bu işlem çok basit;önce universal kumandayı ilgili prosedürü takip ederek "learn" moduna geçiriyoruz.sonra üniversal kumandanın öğrenme alıcısı ile orjinal kumandayı yaklaşık 5 cm mesafeden karşı karşıya getiriyoruz.sonra orjinal kumandadaki her tuşa basarak üniversal üerindeki istediğimiz tuşa(ki aynı işlemi yapacak isimdeki tuşlar mevcut) tanımlıyoruz,hepsi bu

• Sepia 3810 Hakkında

Sepia Fason Bir Ürün Sunwave Asıl Adı..

Burda Pc-Kumanda Programı var. Usb Kablosu şart tabiki...

http://www.sunwave.com.tw/download.php?product_id_view=1103877252

Usb nin Resmi de bu :

4 KUMANDAYI TEKE İNDİRDİM,ÜNİVERSAL KUMANDA DENEYİMLERİMİZ

Genel Bilgi de burda :

http://www.remotecentral.com/src3810/index.html

Üretici Sayfası :
    http://www.sunwave.com.tw/products.php

• quote:

Orjinalden alıntı: ONURUM88

bu kumandalar klimayada kumanda ediyormu sayın arkadaşlar..

Logitech ediyor.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.