Şimdi Ara

4 Kişilik Spor Araba Ne Var? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
14.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayır işin bi de o tarafı var tabi. Ki zengin olsam herhalde o kadar ucuz telefon alacakta olsam b.çekmeceden doğubanka kadar gitmem herhalde. Her köşede bir telefoncu var zaten. Hani biliyorum bazı zenginler var. En lüks marka arabaya binip lpgli kullanan(sanılmasın lpgye karşı değilim) Ancak ben arkadaşın yazdıklarını gerçekliğine inanmıyorum. Spor araba hakkında yazdıkları konusunda konuşmak bile istemiyorum. Önce spor istiyor, sonra ya bilmiyorum aslında görüntüsü iyi olsun diyor, sonra a5 cabrio diyor. Yani kısacası hikaye. Kaldı ki 150 bin liram olacak araba alcam. En son foruma danışırım. Önce bir araştırma yaparım ufaktan. Kafamda belli bir şekil oluşur. Sonra gelirim buraya sorarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: microadam

Katılmıyorum.Açıkçası ben ilk bakışta hoşlandığım kızın parasınada bakarım.Eğer maddi konuda birbirimize denksek hemen atağa geçerim.Tabi bu olayın aşkla ilgisi yok.Aşık olunca hiçbişey dinlemezsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_40197873/mpage_1/f_/key_//tm.htm#40328918
    Bu da arkadaşın başka bir başlıktan mesajı. Arkadaşın böyle saçma mesajları çok. Hele bazı mesajlarını sırf herhalde ben zenginim aloo duyurulur demek için atmış tahminimce...
  • Gerçekten de microadammış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

Ben mantıksız bir durumu vurguladım zaten zengin olup ehliyeti de olabilir

Parasını verip almıştır. Altı üstü ehliyet işte, büyütmeye gerek yok diye düşünüyorum.

valla banada inandırıcı gelmedi abi.

Ama genede bir kesin bir yargıda bulunmadım zaten bana çok mantıksız gelen bir olayı açık bir dille belli ettim... Gerçekten mantıksız bir iştir orasını bilemem tabi

• quote:

quote:

quote:

Parasını verip almıştır. Altı üstü ehliyet işte, büyütmeye gerek yok diye düşünüyorum.

Ama genede bir kesin bir yargıda bulunmadım zaten bana çok mantıksız gelen bir olayı açık bir dille belli ettim... Gerçekten mantıksız bir iştir orasını bilemem tabi

150.000 TL'lik araba peşinde koşarken 200 TL'lik telefonun hesaplarını yapmak?

Arkadaşımız İstanbul'daymış, buluşmaya bekleriz kendisini. Yüz yüze çok daha detaylı araba tavsiyeleri sunacak kişiler olacaktır elbet.

• quote:

quote:

quote:

quote:

150.000 TL'lik araba peşinde koşarken 200 TL'lik telefonun hesaplarını yapmak?

Arkadaşımız İstanbul'daymış, buluşmaya bekleriz kendisini. Yüz yüze çok daha detaylı araba tavsiyeleri sunacak kişiler olacaktır elbet.

o yüzden yazdım bende

• dogubankta heralde arkadaş cevar vermedigine göre :D
  • Ya beyler iyi dedikodu yaptınız yalnızSiz istediğiniz gibi değerlendirin ama ben öyle yok zenginim yok şöyleyim diye birşey demedim.Yoksa şuan bu arabayı alacağımdan değil.

Ve Byatunga

Bu araba konusuna gelince ben pek anlamam bu olaylardan ama audi tt tarzlarını beğenirim.Bende internetten baktım bunların 4 kişilik bu tarzda görünüşlü arabaları var mı diye.Sonra istediğim gibi birşey bulamadım(çoğu bmw tarzında idi) ve konuyu buraya açtım.Ama burdakilerin tavsiyesiyle audi a5 gayet hoşuma gitti

Kısacası mesajlarımı tek tek inceleyipte benden bir kişilik analizi çıkarmanızın bir anlamı yok

• quote:

Ya beyler iyi dedikodu yaptınız yalnızSiz istediğiniz gibi değerlendirin ama ben öyle yok zenginim yok şöyleyim diye birşey demedim.Yoksa şuan bu arabayı alacağımdan değil.

Ve Byatunga

Bu araba konusuna gelince ben pek anlamam bu olaylardan ama audi tt tarzlarını beğenirim.Bende internetten baktım bunların 4 kişilik bu tarzda görünüşlü arabaları var mı diye.Sonra istediğim gibi birşey bulamadım(çoğu bmw tarzında idi) ve konuyu buraya açtım.Ama burdakilerin tavsiyesiyle audi a5 gayet hoşuma gitti

Kısacası mesajlarımı tek tek inceleyipte benden bir kişilik analizi çıkarmanızın bir anlamı yok

Birinci mesajlarının yarısında ben zenginim diyorsun. Tamam zengin olabilirsin. Bu forumda maddi durumu ne seviyede olan insanlar var haberin yok. Ancak sürekli ben zenginim demek (ya da ben fakirim demek) hoş bir şey değil. Gelelim senin araba mevzusuna arabayı almıyacaksan bunu peşinen belirtmen lazım. Kaldı ki mesajların yarısı alacaksın tarzı atılmış. Ki kişiler bunun üzerine yorum yapıyor. Diğer taraftan hem diyorsun almıyacağım hem de istediğim tarz bulamadım. Madem almıyacaksın gerek yok araştırmana. Diğer taraftan merak ettiğin bir araç hakkında "arkadaşlar şu bütçeye sahip olsanız ne alırdınız?" tarzı bir başlık açsaydınız düzgün cevaplar gelirdi. Gelelim mesajlarını incelemeye valla saolsun whisper senin telefon ile ilgili mesajını bulmuş ve gösterdi. Şimdi olay mesajtan kişilik analizi yapmak olsa burada yazılanlar çok farklı olurdu. Olay mesajtan kişinin doğru söyleyip söylemediği. Kaldı ki madem bu arabayı alabilecek kadar zenginsin doğubankta 200 tl lik çakma telefon aramanın mantalitesi nedir? İster zengin ol ister fakir. İster ferrari al ister şahin. İster 60 yaşında ol ister 12 mevzu bunlar değil. Mevzu burada insanlar seni ciddiye alıyorsa senin de ciddiye alınacak biri gibi davranman. Yanlış anlama sana kişisel bir gıcığım falan yok. Sadece böyle şeyleri sevmiyorum...

• Byatunga seni çok iyi anlıyorum.Yalnız şöyle birşey var.Ben zenginim diye hiçbirzaman birşey demedim.Eski konularda bir arkadaş kızlar hakkında bir soru sormuştu.Herkes bir yorum yapmıştı ve bende arada 'kızın birazda parasına bakardım' demiştim.Bundan böyle ben zenginim diye bağıran bir anlam çıkaramıyorum.

Zaten bu konunun en başında yazdığım mesaja bakarsan 'Eğer 150 milyarlık bütçeniz varsa ne araba tavsiye ederdiniz' yazmıştım ve evet bu arabayı almakta kararlıyım ve arkadaşların verdiği tavsiyeleride sonuna kadar inceledim.Şuan bu arabayı almak 'evet benim için zor' ama çok çalışır ve turnayı gözünden vurursam bu hayalimdeki arabayı alacağımdan adım gibi eminim

Sadece önüme bir hedef koyuyorum ve o yolda ilerliyorum

Kısacası ben bu olayı yukarda yazdığım gibi açıkça belirtemediğim için böyle anlaşmazlıklar oldu ama konunun ta buraya geleceğini tahmin edemezdim

• quote:

Ya beyler iyi dedikodu yaptınız yalnızSiz istediğiniz gibi değerlendirin ama ben öyle yok zenginim yok şöyleyim diye birşey demedim.Yoksa şuan bu arabayı alacağımdan değil.

Ve Byatunga

buraya yazamadan önce biraz araştırsaydın da yazsaydın ve de daha anlaşılır cümleler kursaydın. tt zaten 4 kişilik ama arkası çok dar bunu mu kastediyosun bilmiyorum. tt tarzlarını beğenip 4 kişilik araba bakmak??

• quote:

Byatunga seni çok iyi anlıyorum.Yalnız şöyle birşey var.Ben zenginim diye hiçbirzaman birşey demedim.Eski konularda bir arkadaş kızlar hakkında bir soru sormuştu.Herkes bir yorum yapmıştı ve bende arada 'kızın birazda parasına bakardım' demiştim.Bundan böyle ben zenginim diye bağıran bir anlam çıkaramıyorum.

Yorumsuz

4 Kişilik Spor Araba Ne Var?

• quote:

Orijinalden alıntı: MuSoniC

quote:

Byatunga seni çok iyi anlıyorum.Yalnız şöyle birşey var.Ben zenginim diye hiçbirzaman birşey demedim.Eski konularda bir arkadaş kızlar hakkında bir soru sormuştu.Herkes bir yorum yapmıştı ve bende arada 'kızın birazda parasına bakardım' demiştim.Bundan böyle ben zenginim diye bağıran bir anlam çıkaramıyorum.

Yorumsuz

Şaka bir yana, rakiplerine göre uygun fiyatı ile E Coupe mükemmel bir araba. Beyaz, AMG paket, sunroof'lu bir E250 CGI yakışır. Tam zenginlere göre bir araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

quote:

Orijinalden alıntı: MuSoniC

quote:

Yorumsuz

Şaka bir yana, rakiplerine göre uygun fiyatı ile E Coupe mükemmel bir araba. Beyaz, AMG paket, sunroof'lu bir E250 CGI yakışır. Tam zenginlere göre bir araç.

Yok aga jaguar xf tam zenginlerin aracı.. hazır aşk-ı memnuda bitti bihter satıyomuş ucuza hemde bayandan az kullanılmış..bunu almalı !

• bence bu kadar ustune gitmemek gerek. O kadar laftan sonra adam gelmis cevap vermis. Acikca ben almayacagim, alacak param yok demis. En azindan baskalari gibi gercekler ortaya cikinca kacip gitmemis. O yuzden kusturmeyelim bence bu genc arkadasimizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk984

bence bu kadar ustune gitmemek gerek. O kadar laftan sonra adam gelmis cevap vermis. Acikca ben almayacagim, alacak param yok demis. En azindan baskalari gibi gercekler ortaya cikinca kacip gitmemis. O yuzden kusturmeyelim bence bu genc arkadasimizi.

Makara yapıyoruz zaten..en azından ben makara yapıyorum..benlede çok dalga geçmişlerdi..şimdi sıra bende ! şaka şaka :D
  • redevil4

Evet aynen onu kastediyordumTT lerin arkadaları çok dar.İnternetten baktığıma göre 1.50 nin üstündekiler için arka koltuklar pek tavsiye edilmiyormuş.En azından darmış işte

Bu arada Musonic

O mesajımda ben orada çoğu kişinin yazdığı gibi gırgır olsun diye öyle yazdım.Yani ciddiye alınacak birşey yok
  • quote:

redevil4

Evet aynen onu kastediyordumTT lerin arkadaları çok dar.İnternetten baktığıma göre 1.50 nin üstündekiler için arka koltuklar pek tavsiye edilmiyormuş.En azından darmış işte

Bu arada Musonic

O mesajımda ben orada çoğu kişinin yazdığı gibi gırgır olsun diye öyle yazdım.Yani ciddiye alınacak birşey yok

bence daha bu konuya cevap verme ki unutulsun..yoksa çok uraşırsın haberin olsun... bihter'in jagurada bir bak derim.. hatunda ölüyor yarın, ucuza kapatırsın

• Zamanında mangona kardeşimle ne dalga geçmişlerdi ölmüstüm gülmekten
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.