mazda rx-8in motoru bi kere bittimi arabayı çöpe atman gerekli.
valla o kadar para ayırcm hemen mazda rx-8 gözüm kapalı 9 miyar yeni motor takılması bi motor normal kullanımda 250.000 ve 300.000 arası yapıyor ... fiyat 85 bin lira istersen 150 milyarlık spor araba ile cık ondan daha cok dikkat cekeegi garantisi var:) yakıtıda bileşikte 10 litre motor güçü 3.0 litrenin yaptıgından daha ii iş yapıyor ... bence o arabaya ortalamada 10 litre normal :)
Şehiriçi 20 lt yakıyor o araba. Nerden duydun sen bunu ?
sehir içinde 15 16 arası yakıyo dogru kullanımda bindigim için biliyorum , ki bence 0 araba 85 cok ucuz arabnın ztn türkiyeye gelişi 70 bin liraya mış ama bi 3 litre araba türkiyeye 70 bin liraya gelse satılcak 240 bin liraya :) bence oldukca mantıklı araba
Scirocco R ,E250 coupe // 2008-2009 ( M3, Audi A5 , Jaguar XF , )
quote:
Orijinalden alıntı: microadam
Adamım al bi tane içi kırmızı,dışı beyaz Bmw E92 320i Convertible..Yazın ayrı,kışın ayrı havası olur.
Bmw e92 yi beğendim.O mazdalarda güzel ama arkalarını sevmiyorum.Ya mesela bmw modelleri güzel ama bana göre biraz ağır bir model.Yani aslında benim istediğim audi tt yada bmw z4 tarzında spor modeller.İşte bunların 4 kişilikli tarzlı modelleri sanırım pek yok.
ford focus rs ya da golf r ikisi de müthiştir.
Arkadaşlar herkesin yorumu için teşekkür ettim.Sanırım audi a5 cabrio alacağım.Bunlar hakkında bir bilgisi olan var mı?Sanırım Türkiye ye yeni gelmiş?
Turkiye ye geleli bir 5-6 ay oldu diye biliyorum..Belki de daha fazla..A5 guzel bir tercih ancak nedense cabrio su bana pek çekiçi gelmiyor..Coupe veya sportback daha güzel..Benim zevkim tabi bu..Zevkler ve renkler tartışılmaz
DoğruBenim nedense böyle üstü açıklara karşı zaafım var.
Yalnız fiyatı resmi sitesinde yazmıyor?
üstü acıklara karsı benımde zaafım var..gercı kullanmak nasip olmadı hiç ama showroomda inceledigim eos ta bile içim bir hoş olmuştu..A5 te gozume hos gitmeyen sey sanırım kumas tavan olması..Yoksa az once koydugum fotoyu cok begendım bende, üstü acıkken şahane ama üstü kapalıyken a5 coupe kadar guzel gelmiyor nedense..Mesela aynı sey bmw 3 coupe/cabrio da yok..hard top tan kaynaklanan bişe sanırım..
Arkadaşlar herkesin yorumu için teşekkür ettim.Sanırım audi a5 cabrio alacağım.Bunlar hakkında bir bilgisi olan var mı?Sanırım Türkiye ye yeni gelmiş?
Spor araç degıl A5 spor gorunumlu bır araç :)
quote:
Orijinalden alıntı: errddm
Turkiye ye geleli bir 5-6 ay oldu diye biliyorum..Belki de daha fazla..A5 guzel bir tercih ancak nedense cabrio su bana pek çekiçi gelmiyor..Coupe veya sportback daha güzel..Benim zevkim tabi bu..Zevkler ve renkler tartışılmaz
Reklam işinden anlamıyor audi gerçekten, sen kalk cabrio aracın fotoğraf çekimini marinada yap arkayada 20 yıllık tekneleri diz. Koysana oraya iki azimut
Sizce bmw cabrio mu yoksa audi cabrio mu daha iyi?
4 kişilik spor araba derken coupe değilde cabrio kastediliyor anlaşılan,
bence 3 serisi BMW cabrio lar A5 göre çok daha sportif hatlara sahipler, A5 yuvarlak yumuşak hatları çok hanım hanımcık duruyor BMW nin yanında
bmw cabiro ya da audi cabrio diye bir model yok daha bilgilendirici konuşursanız insanlar daha iyi yorum yaparlar. spor araba diyorsunuz kriter yok sonra a5 diyorsunuz?
Ben olsam 150 bin liralık araç alacağıma önce gider paşa paşa telefon alırım vatan hepsiburada gibi yerlerden..... Doğubanktan çin malı blackberry bakıyorsun sonra a5 düşünüyorsun biraz mantıksız değil mi ?....
bmw cabiro ya da audi cabrio diye bir model yok daha bilgilendirici konuşursanız insanlar daha iyi yorum yaparlar. spor araba diyorsunuz kriter yok sonra a5 diyorsunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: microadam
Sizce bmw cabrio mu yoksa audi cabrio mu daha iyi?
Bildiğim kadarıyla bmw nin cabrio geçmişi daha eski....
Özellikle 3.20 Cabrio lar çok hoş duruyor tabi A5 le aynı seviyede olmasını bekleyemeyiz.