Bildirim
4 işlem bilmeyen sayısal bölüm okuyan üniversiteli
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hangi bölüm kaçıncı sınıf ? -
İlk 4 işlemi öğren.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven
Hangi bölüm kaçıncı sınıf ?
makine 1
quote:
Orijinalden alıntı: Mekanik61
quote:
Hangi bölüm kaçıncı sınıf ?
makine 1
4 yıllık mı 2 yıllık mı ?
Gerek yok işlem neyine sen cnc proglama biliyorsun mühendisten iyisin.Zaten mühendis oluyorsunuz bir sınava sokuyolar sizi orda 4 işlem gerekmiyor .Normali odur zaten.Meslek liseli mühendisten iyidir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Pes Etmek YOK!
Gerek yok işlem neyine sen cnc proglama biliyorsun mühendisten iyisin.Zaten mühendis oluyorsunuz bir sınava sokuyolar sizi orda 4 işlem gerekmiyor .Normali odur zaten.Meslek liseli mühendisten iyidir.
ciddimisin ? iyi derecede cnc g kodlama ve shopmillde program yazabiliyorum ama insanlara 2 yıllık diyince okulum bi yadırgıyolar sanki çöpçüymüşüm gibi.
okulum 2 yıllık.
quote:
quote:
Gerek yok işlem neyine sen cnc proglama biliyorsun mühendisten iyisin.Zaten mühendis oluyorsunuz bir sınava sokuyolar sizi orda 4 işlem gerekmiyor .Normali odur zaten.Meslek liseli mühendisten iyidir.
ciddimisin ? iyi derecede cnc g kodlama ve shopmillde program yazabiliyorum ama insanlara 2 yıllık diyince okulum bi yadırgıyolar sanki çöpçüymüşüm gibi.
okulum 2 yıllık.
Bende iki yıllık mezunum. Makine bölümü. Sayısal dan anlamam. Soran oldumu, makine teknisyeniyim diyorum. Dört yıllığa tamamlicam tabi, ama iki yıllık deyip geçmemek lazım. Idareci konumunda oluyor iki yıllıklar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
2 yilliklarin cogu öyle rahat ol. ama dgs ile 4 yilliga gec. en azindan elinde müh. diploman olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: met.nar
2 yilliklarin cogu öyle rahat ol. ama dgs ile 4 yilliga gec. en azindan elinde müh. diploman olur.
mühendis olsam sıkıntı kalmaz mesleği yaparım temel var ama fakülteye geçmek mesele işte.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: met.nar
2 yilliklarin cogu öyle rahat ol. ama dgs ile 4 yilliga gec. en azindan elinde müh. diploman olur.
mühendis olsam sıkıntı kalmaz mesleği yaparım temel var ama fakülteye geçmek mesele işte.
dostum üniversitede kendini gelistirmek icin bolca vaktin olacak. hersey sende... -
Bilgisayar bölümü okumama rağmen tercihlere makine bölümünü de yazdım çünkü iş alanı iyi sen moralini bozma kardeşim dgs için uğraş
quote:
Bilgisayar bölümü okumama rağmen tercihlere makine bölümünü de yazdım çünkü iş alanı iyi sen moralini bozma kardeşim dgs için uğraş
myo okurken 70 üzeri not ortalamasıyla okulu bitirirsek sınavsız mühendisliğe geçiş yapılabiliyormuş dgsye gerek kalmadan.
quote:
quote:
myo okurken 70 üzeri not ortalamasıyla okulu bitirirsek sınavsız mühendisliğe geçiş yapılabiliyormuş dgsye gerek kalmadan.
Dgs ile bile çok az kişi alıyorlar ama dediğini duymadım öyle diyorsan öyledir
quote:
"gerek yok ve mühendisten iyisin" ha ? yanlıs dostum muhendis olmak çok başkadır o adam 2 yıllık okudumu ona makine hakkında her sordugunu sorsan bilemez zaten 4 işlem bilmiyor muhendis matematikte üstün ve daha fazla bilgiye sahip o 2 yıllık cnc programlamayı muhendislikten ustun görme bence
-
ayrıca 4 işlem bilmeden gidiyorsan dgs de daha da zorlanırsın dinle bak hem okul hem dgs ye hazırlanma nasıl yapıcaksın ? iyi karar ver dostum bende meslek lisesi çıkışlıyım direkt çalışıp 4 senelil muhendislik kazanıcam. -
Sana tek söyleyeceğim 2 yıllığa gitme otur evde adam gibi çalış dershaneye yazıl özel ders al evdev dışarı çıkma gerekirse arkdaşlarınla ilişkini kes otur çalış yeterki iki yıllığa gitme. Ben elektronik haberleşme mezunuyum bu yıl mezun oldum hiçbir naneye yaramıyor temelim yoktu okulu bitirmek için ortam bile yapamadım okulda adam gibi su gibi aktı gitti 2 yıl ama çalıştım derslere 50 kişilik sınıftan 7 kişi mezun oldu bende dahil. Gel gör ki iş bulamıyorum. Dediğimi dinle 2 yıl okuma çalış 4 yıllığa git. Ben ne mi yapıyorum.? Bu sene sınava hazırlanıyorum :) -
quote:
Orijinalden alıntı: club marina
Sana tek söyleyeceğim 2 yıllığa gitme otur evde adam gibi çalış dershaneye yazıl özel ders al evdev dışarı çıkma gerekirse arkdaşlarınla ilişkini kes otur çalış yeterki iki yıllığa gitme. Ben elektronik haberleşme mezunuyum bu yıl mezun oldum hiçbir naneye yaramıyor temelim yoktu okulu bitirmek için ortam bile yapamadım okulda adam gibi su gibi aktı gitti 2 yıl ama çalıştım derslere 50 kişilik sınıftan 7 kişi mezun oldu bende dahil. Gel gör ki iş bulamıyorum. Dediğimi dinle 2 yıl okuma çalış 4 yıllığa git. Ben ne mi yapıyorum.? Bu sene sınava hazırlanıyorum :)
Aynen öyle oluyor dostum. 2 yıllıklar o kadar garanti değil. Bende çalışıyorum. Allah sanada bana da kolaylık versin. 2 yılın gitti diye üzülme bi 4 senelik kazan mezun ol yeter. Kurtulalım şundan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harunk1994 -- 23 Ağustos 2013; 0:31:09 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Harunk1994
quote:
"gerek yok ve mühendisten iyisin" ha ? yanlıs dostum muhendis olmak çok başkadır o adam 2 yıllık okudumu ona makine hakkında her sordugunu sorsan bilemez zaten 4 işlem bilmiyor muhendis matematikte üstün ve daha fazla bilgiye sahip o 2 yıllık cnc programlamayı muhendislikten ustun görme bence
ironi yapmış arkadaş. son yıllardaki mühendislik politikaları üzerine...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Harunk1994
quote:
ben lise 2 den beri cnc programlama dersi görüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekanik61 -- 23 Ağustos 2013; 9:48:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- boğazda balık kılçığı erir mi
- güzel pastane isimleri
- cin isimleri
- miller alkol oranı
- 31 boy uzamasını durdurur mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X