Şimdi Ara

4 Gündür rüyamda gördüklerim gerçekleşiyor:S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba.bundan 4 gün önce rüyamda bursa-manchester united maçının bursanın 2-0 lık yenilgisiyle bittiğini gördüm ve beşiktaş-porto maçınında 4-0 beşiktaşın yenildiğini gördüm.bursa-manu maçının oynandığı sırada rüyadayken görmüştüm bunları.ilginç geldi bana arada görürdüm böyle rüyalar ama gerçekleşmezdi.sonra ertesi gün uyandım ve maç 1-0 bitmişti.ben 2-0 görmüştüm rüyamda 1 gol eksik bitmişti maç.açıkçası çok şaşırmıştım sonra aklıma geldi dedim bjk maçıda kesin 3-0 bjk yenilcek dedim.sonra bunu arkadaşlarıma söyledim 3-0 yenilceksiniz dedim.onlarda bana güldüler dediler rüyaların tersi çıkarmış falan dediler.ertesi gün bjk maçı 3-1 kaybetmişti ve ben tekrar arkadaşlara söyleyince bunu onlarda şaşırdılar açıkçası.dün yatmadan önce yataktayken Allahım nolursun rüyamda Fb-Gs maçını göriyim diye dua ettim.Sonra uyudum işte rüyamda 5-1 Fenerbahçe yeniyordu.diğer maçların hep 1 eksiğini görmüştüm rüyamda şimdide 4-1 Fenerbahçe yenicek diyorum.arkadaşlar bu geleceği görme neden olabilir acaba sizlerede oluyor mu ? Arkadaşlar ister inanın ister inanmayın ama söylediklerim tamamen gerçektir.hiçbir şekilde yazdıklarımda yalan vs yoktur.hiçbir zamanda yalan,saçma konu açarak popüler olma çabası içindede olmadım.4 senedir DH'deyim zaten beni tanıyanlar tanır.sizlerinde başından böyle olaylar geçti mi acaba merak ettim?

• Mesaj imza uyumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Love3tc

Mesaj imza uyumu

arkadaşım evet fenerbahçeliyim ama bu söylediklerim tamamen gerçektir niye yalan borcum olsun size? ben sadece bu konuda merak ettiğim sizlere de böyle oluyor mu dedim? ve bu tür şeyler neden olabilir acaba?
  • DeJaVu
  • Sonra kalktın donunda bi ıslaklık..

Arada banada oluyor ilginç bir durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ηihat -- 23 Ekim 2010; 17:53:50 >
  • Sahayada inecek misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan*

Sahayada inecek misiniz?

tamam sen geç dalganı.söylediğim skor çıkarsa foruma giricek yüzün kalmaz ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sen seçilmiş kişisin
  • O geri döndü

Not: İnandım kanka. Olur böyle şeyler
  • Şimdi bunu bizimle paylaştığın için skor tutmaz
  • demek laplace'in şeytanı sensin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GENÇFIRAT

quote:

Sahayada inecek misiniz?

tamam sen geç dalganı.söylediğim skor çıkarsa foruma giricek yüzün kalmaz ama

yane banko handikaplı fb alıcak diyosun
  • quote:

Sahayada inecek misiniz?

İmza..
  • Tutmadi panpa.
  • Sen kişilmiş seçisin.
  • Ak sakallı dedeyi gördün mü ?
  • benimde kupon yattı be ... üzme kendini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlooDWinD -- 24 Ekim 2010; 21:01:32 >
  • Benim annem her gün bir sonraki günü görüyor Uykuya daldığı an flashforward yaşıyor kadın

Her gün değil ama çok ciddi söylüyorum annem ne zaman önemli bir olay olacak olsa mutlaka ama mutlaka görür. Çok ciddiyim, sürekli her seferinde ne görse çıkıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.