Şimdi Ara

4 GB Xbox 360 Alınırmı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yeni nesil konsol alacak param ne yazıkki yok.Eski nesilde birçok oynamadığım oyun mevcut.İnternetten baktım 4 GB model 475TL'ye bulunabiliyor.11 Kasım indirim kuponuyla 425 TL'ye sıfır ürün alabilirim.Konsolu kırdırıp korsan oynamıycam.Zaten eski oyunların fiyatlarıda öyle uçuk kaçık değil.Çalışır alırım.Ahım şahımda oyun oynamam.Forza için alıyorum desem yeri.Aslında ps3 daha kafama yatmıştı.Onunda fiyatı 699'dan 900 TL'ye çıkmış bence fiyatını hak etmiyor.2.elde almayı düşünmüyorum çünkü konsolda güvenemiyorum.Temiz,kırılmamış ve tamir görmemiş cihaz zor bulunuyor.Herneyse konumuza dönersek sizlere birkaç sorum var cevaplarsanız sevinirim.

    1) En son Slim sürümde 3K ışık hatası alırmıyım?
    2) Ülkemizdeki 4 GB model PAL versiyonmu?
    3) 2.El oyun alsam sorun çıkarmı? (PAL kasa için illa PAL bölgeli oyunmu gerekli?)
    4) Browser performansı nasıl? İnternetten film açıp sorunsuz izleyebilirmiyim? USB'den taktığım x264 mkv filmleri oynatıyormu?
    5) Galiba herhangi bir laptop hard diski takıp hafızayı yükseltemiyoruz.Piyasada satılan xbox 360 uyumlu hddler orjinal mi? Taktığımda sorun çıkartırmı? En az kaç gb almalıyım?
    6) Diyelimki çok bilinmeyen kutulu bir oyun aldım.Xbox marketinde de yok.Peki bu oyun için çıkmış güncellemeler yüklenirmi? Yoksa oyunun sunucuları kapatıldığından ilk günkü haliylemi kalır? Bir oyun vardı zamanında buglarla doluydu o yüzden soruyorum.
    7) Türkçe dil desteği varmı?
    8) Oyunları kolay bulunurmu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son Perde -- 3 Kasım 2017; 23:22:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • bence 360 modeline hiç bulaşmayın hdd oyun felan derken pahalı ya patlar 500-600 tl civarında fat kasa one modelini rahat bulabiliyorken onu alın bneve
  • 2. El xone fat kasa alınır bu saatten sonra 360 alınmaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 4 Kasım 2017; 9:54:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maxpayne_55

    bence 360 modeline hiç bulaşmayın hdd oyun felan derken pahalı ya patlar 500-600 tl civarında fat kasa one modelini rahat bulabiliyorken onu alın bneve

    500 GB modeli 500 TL'ye buldum.2.el xbox one almak istemiyorum.Öyle olsa ps4 yönelirdim.Ayrica oyunlarida pahalı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu saatten sonra 360 alınmaz, git PS3 al daha iyi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox one bile artık neredeyse eski nesil olmuşken 360'a o kadar para verilmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam 2. El temiz Xbox one alırdım. 500 lira civarına da bulursunuz. Ea access ile fifa 17, Bf1 gibi güncel oyunları da oynarsınız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir sorum olacak.
    Xbox One'ların kronik bir sorunu var mı acaba? Birkaç ay sadece Cod WW2 ve Gears of War oynamak için ikinci el makine alıp sonra satmayı düşünüyorum. Live'da Gears of War server'ları ne durumda, x360 günleri gibi dolu oluyor mu? Aynı tadı veriyor mu diye de sormak lazım belki de. 7 yıldır Xbox piyasasından uzak kaldığım için bilemiyorum.
  • 1) Hayır o sorunu yaşamazsın 2009 Jasper sürümden sonrasında bu sorun neredeyse sıfıra inmiştir. 2009 model x360'ım hala çatır çatır oyun oynatıyor bana ki bu 7-8 yılda anasını ağlatmışımdır

    2) %100'e yakını Pal ülkemizde.

    3) Pal cihazda ntsc oyun açılmaz ve ntsc oyunlar zor bulunur bilesin. Oyun alırken dikkat etmen gerekir.

    4-5) Yok max 16 mı 8gb destek veriyor gerisine izin yok istersen 1tb hdd tak. Çakma hdd ler var ve aşırı uç fark yok gerçeği ile. Çooook uzun süre kullanma planın yoksa al çakma hdd yoluna bak derim. Org olan 240gb hdd var bende sıfır sorunla yoluna devam ediyor.

    6)Şans işi garanti veremem ama şirket oyundan elini eteğini çekmediyse gelen güncellemeyi indirtir sana. 500+ oyun oynamışımdır 8 yılda x360 da ve oyunu baltalayan bug ların %90'ı Skyrim'de başıma geldi ki oyun zaten bug diyarı. Aşırı korkun olmasın bu konuda.

    7)Arayüz de var evet TR.

    8)Aşırı kolay değil kolay bulunur. Gidip Halo 4 alazaağaam dersen peynir ekmek, Condemned 2 Bloodshot alacağım dersen nadir gibi gibi..

    Varsa sorun yanıtlayabilirim




  • yakın zamanda 2009 arcade model jasper board 4gb aldım. cihaza tornavida değmemiş 250gb hdd aldım ve jtag yaptırdım. çünkü ps3 ve 360 oyunlarını oynamadığım için kocaman bir arşiv var önümde. bana 440 liraya maloldu.
    aynı zamanda ps4 de var. oyun fiyatları ve eski oyunları oynamamam nedeniyle çok fazla oyun alamadım. şimdilik bir kaç exclusive var. korsan oynamam diyorsun ama eski nesil konsol için şu zamanda orijinal oyun alınmaz. çok pahalı olmayabilir ama bir bakmışsın. konsoldan daha çok para vermişsin. korsan oynamam diyorsan one al, korsan oynarım diyorsan 360 slim al.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.