Şimdi Ara

4 GB VRAM bitti mi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
4.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 bile sallantıda artık. 8 aşağısından uzak durun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Minimum Requirements, Predicted
    Processor: Intel Core i5-2500K 3.3GHz / AMD FX-8320
    Graphics: AMD Radeon R9 380 or NVIDIA GeForce GTX 960 2GB
    VRAM: 2GB
    System Memory: 8 GB RAM
    Storage: 70 GB Hard drive space
    DirectX 11 Compatible Graphics Card

Recommended Requirements, Predicted
    Processor: Intel Core i5-4670K 3.4GHz / AMD Ryzen R5 1600
    Graphics: AMD Radeon RX Vega 64 Nano 8GB or NVIDIA GeForce GTX 1070
    VRAM: 6GB
    System Memory: 16 GB RAM
    Storage: 70 GB Hard drive space

FPS Tools

16 Nisan 2020'de çıkacak CYBERPUNK 2077 diyor ki 2 GB VRAM 8 GB RAM yetiyor .

2022'de GTA 6 gelse o da 8 GB ram isteyecek GTA IV'te 30 FPS vermeyen sistemlerde GTA V 40+ geziyor...

Şu an GT-1030'u dahi olan biri Rage 2 vs dahil tüm oyunları low'da oynar sonuçta hiç kimse 12 BİN TELE verip Asus ROG STRİX GAMİNG X RT-X 2080 Ti SUPER TwinPowerTurbo GT alamıyor. ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• B-2 Spirit kullanıcısına yanıt
    doğrudur ben bahsettiğim şekilde droplari çok azalttım. benim işlemcim halen yetmediğinden drop yiyorum birazda.

• CivicFC5fan C kullanıcısına yanıt
    bu ne ? bunu kim uydurdu ? inanmayın resmi gereksinimler yok ortada daha
  • Gears 5 1080 ultra ayarda 6gb varan yiyor,çözünürlüğü arttırıp denediğimde nerdeyse 7.5gb ram kullandı,vram ne kadar fazlaysa sistem belleğine o kadar az yükleniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CivicFC5fan C kullanıcısına yanıt
    gta 5 4 gb ram falan istemiyor oyun 6-8 gb arası kullanıyor ki arkada hiçbir şey açık değil 4 gb la oynamaya çalışanların halini görüyoruz benim eski sistemde de 4 gb vardı oyun felaketti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 29 Eylül 2019; 22:17:53 >
  • GTX 1060 3 GB var. Ben ölmüşüm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sendomi S kullanıcısına yanıt
    o oyunda birçok doku ayarını açamıyorum yüksekte tutuyoruz ama ultrayı görünce takılmaya da razı oluyorum bazen
  • Ya olay şurda bitiyor.
    Rx 580 4gb yerine Rx570 8gb daha çok performans veriyor.
    Yoksa kimsenin 4gb tüm gpu şar çöpe dediği yok

• 1660 süper falan 150 dolar olacak diyorlar olursa elimdeki 570'i satıp geçeceğim sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: B-2 Spirit

o oyunda birçok doku ayarını açamıyorum yüksekte tutuyoruz ama ultrayı görünce takılmaya da razı oluyorum bazen
    Yoo ultra ayarda 1080p takılma falan yok sabit 60fps yoğun çatışmalarda bile düşme yok Allah Allah yanlışmı gösteriyor benim program

• Ps5 sonarsı dananın kuyruğunun kopacağını söyledim hatta 23gb sistem belleği kullanan ve 7-8gb ekran kartı belleğini kullanan FF15 oyununu da paylaşmıştım. Bakın gears of war 5 önerilen sistem gereksinimlerine

Recommended:
    Requires a 64-bit processor and operating system OS: Windows 10 64-bit
    Processor: AMD Ryzen 3 | Intel i5 Skylake
    Memory: 8 GB RAM
    Graphics: AMD Radeon RX 570 | NVIDIA GeForce GTX 970 (Windows 10) | NVIDIA GeForce GTX 1660ti (Windows 7) DirectX: Version 12
    Network: Broadband Internet connection
    Storage: 80 GB available space Sound Card: DirectX compatible

Şimdi Allah aşkına gtx 970 o hafızayla bu grafik kartı kullanımını nasıl dengelesin? i5 skylake işlemciler bu fps de bile %35 gezen 16 thread işlemcide ara sıra %50 yi geçen ara sıra da gördüğünüz gibi %80 gibi kullanıma ulaşan bir işlemci gereksinimini nasıl karşılasın? Ryzen 3 işlemcide aynı şekilde

....

Gördüğünüz üzere 2560x1080 çözünürlükte daha ps5 yokken grafik kartı hafıza kullanımı 7gb üzeri 4GB vram bu zamanda çoğunlukla yetmeyecektir. Size 4gb kullanıyor giib gösterecek ama aslında oyunun istediği 8gb ve üzeri olacaktır

Edit: forumdaki hatadan dolayı SS ler gözükmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamp -- 29 Eylül 2019; 23:23:51 >

• Artık en az 8GB VRAM ve 16GB RAM gerekli düzgün bir şekilde oyun oynayabilmek için.
    kartın kaç gb 6 mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vamp

Ps5 sonarsı dananın kuyruğunun kopacağını söyledim hatta 23gb sistem belleği kullanan ve 7-8gb ekran kartı belleğini kullanan FF15 oyununu da paylaşmıştım. Bakın gears of war 5 önerilen sistem gereksinimlerine

Recommended:
    Requires a 64-bit processor and operating system OS: Windows 10 64-bit
    Processor: AMD Ryzen 3 | Intel i5 Skylake
    Memory: 8 GB RAM
    Graphics: AMD Radeon RX 570 | NVIDIA GeForce GTX 970 (Windows 10) | NVIDIA GeForce GTX 1660ti (Windows 7) DirectX: Version 12
    Network: Broadband Internet connection
    Storage: 80 GB available space Sound Card: DirectX compatible

Şimdi Allah aşkına gtx 970 o hafızayla bu grafik kartı kullanımını nasıl dengelesin? i5 skylake işlemciler bu fps de bile %35 gezen 16 thread işlemcide ara sıra %50 yi geçen ara sıra da gördüğünüz gibi %80 gibi kullanıma ulaşan bir işlemci gereksinimini nasıl karşılasın? Ryzen 3 işlemcide aynı şekilde

....

Gördüğünüz üzere 2560x1080 çözünürlükte daha ps5 yokken grafik kartı hafıza kullanımı 7gb üzeri 4GB vram bu zamanda çoğunlukla yetmeyecektir. Size 4gb kullanıyor giib gösterecek ama aslında oyunun istediği 8gb ve üzeri olacaktır

Edit: forumdaki hatadan dolayı SS ler gözükmüyor
    gears 5 önerilen gereksinimler tamamen sallamason onların önerdiği eski "ryzen 3" işlemcim ile önerdikleri 570 çatır çutur darboğaz yaptı hadi minimuma koysalar neyse de bu adamlar hiç mi donanımdan anlamıyor acaba

gidip 970 gibi bir kart önermişler 3.5 gb vramli gerçekten pes

eskiden hiç önemi yoktu bu belleğin şimdi neredeyse gpu dan önemli hale gelecek

vram az ise gpu nun bir önemi kalmadı gibi bir şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 29 Eylül 2019; 23:29:21 >

• vamp kullanıcısına yanıt
    Şuan 16gb ram yeter gibi duruyor ama taklaya gelmemek için 32gb yapsammı demeden edemiyorum malum sonradan aynı model ramleri bulmak imkansız oluyor.

• ne zaman çıkan oyunlarda low ayar açmak zorunda kalırım, işte o zaman rx580 4gb'ımı çöpe atma zamanı gelmiş demektir.
  • quote:

kartın kaç gb 6 mı ?
    Hayır 8gb rx570

• quote:

gears 5 önerilen gereksinimler tamamen sallamason onların önerdiği eski "ryzen 3" işlemcim ile önerdikleri 570 çatır çutur darboğaz yaptı hadi minimuma koysalar neyse de bu adamlar hiç mi donanımdan anlamıyor acaba

gidip 970 gibi bir kart önermişler 3.5 gb vramli gerçekten pes

eskiden hiç önemi yoktu bu belleğin şimdi neredeyse gpu dan önemli hale gelecek

vram az ise gpu nun bir önemi kalmadı gibi bir şey

Alıntıları Göster
    Ryzen 1200 3.7ghz işlemci kullanımı %90 seviyelerinde ekran kartı rx570 8gb 1080p ultra 60fps bir kaç defa 47fps kadar düştü gaye akıcı oynuyorum

darboğaz yemişsin işte o kartın asla 60 fps nin altını göstermemesi lazımdı

ikinci ve son bölümler çok yükleniyor işlemciye

8 gb kartla drop yememen normal zaten biz 4 gb'lardan bahsediyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 30 Eylül 2019; 23:5:5 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.