Şimdi Ara

4 DİSK ABS İLE KAMPANALI ABS ARASINDAKİ FARK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
3.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kaliteli büyük arabalarda artık disk fren kullanılıyor. Son çıkan kamyon ve çekicilerdede disk fren kullanılıyor. Tartışmasız disk fren daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

quote:

Orijinalden alıntı: Teterboro

yav iveco 35,9 kamyonetlerin 4 tekerleği de kampana. çok rezil bir fren sistemi var.

hangi otobus ve kamyon da yada tirda disk varda, senin kamyonette olacak ? agir vasitalarda disk olmaz.

Şu an üretilen otobüs, kamyon ve çekicilerin kaliteli olanları disk fren kullanıyor. Zaten otobüslerde 10 yıl evvel bile disk kullanılmaya başlanmıştı.
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    biraz sallama olmuş gibi geldi ama sebebini gerçekten merak ettim neden iyi bir sistemdir ?

bunu bana açıklarsan çok sevinirim gerçekten eski yada yeni olsun araç alırken yada bakarken dahi gozlerım dısk yada kampana dıye bakıyor frenlere ?
  • Hyundai genelde 4 teker disk kullanıyor. Benim i20de disk, 2008 getzde de diskti. Ama arkadaşım 60 küsür bin liraya corsa aldı arkalar kampana clio ve fiestaların da öyle yanılmıyorsam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünyadaki araçların %80'i kampana diyen arkadaş nasıl saydı bilmiyorum ama bırakın c veya d segmenti bazı firmalar b segmente bile disk koyuyolar artık. Bende polo var arkalar disk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkayzer -- 9 Nisan 2016; 19:27:15 >
  • Kampana; fakir freni

Eski arabamda kampananin ugultusundan ve pis gorunumunden bikmistim. Hele ki arkaya yuk varken izdirap oluyordu sesi. Söküp temizliyordum, 5-10 frenleme sonrasi yine ayni.. cok lanet bir sistemdir, ayarlamasi da uyuzdur, el frenini de telef eder..

Mazur gorebilecegim tek kullanim alani, arazi kullanimidir, o da kapali sistem oldugu icin, camura batinca yine gorevini yapmasindan dolayi.

Kampananin temizligini bakimini yapmaktansa, diske disaridan bakarak, balata ve yuzey kontrolünü yapmayı yeglerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

2001 almera gibi c segmenti japon aracında arkalar disk. Şaşırmıştım duyduğumda.

70 li yıllardan kalma babamın renault 8 aracında 4 teker de disk fren di ,
    el frenı ayarını bıtürlü yapamıyorduk
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.