Şimdi Ara

4 Dairelik Yeni Bina, Hiçbir İletişim Altyapısı Yok, Ne Yapmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Benim sorum biraz ilginç olacak. İş için İzmir'e taşındım. Geçici olarak 1+1 eşyalı bir daireye çıktım. Apartman çok yeni ve 4 daire 1 dükkan var. Superonline fiber getireceğiz diye bina sahibinden ve müteahhitten gerekli imzaları almış fakat daire sayısı az olduğu için hizmet getirmekten vazgeçmiş. Binada telefon hattı da yok.

    İşim gereği evimde internet olmazsa olmaz. Daireye 3 gün içinde taşınacağım. Daire İzmir-Bornova'nın orta yerinde fakat böyle bir maduriyet var. Telefon hattı da aylar sonra gelir başvursanız da diyorlar. En yakın zamanda internet bağlatmam gerekiyor. Tavsiyeleriniz nedir?



  • telekom 95 deki telekom hala çalışma hızları aynı sadece bunu diyebilirim size.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk telekomdan ulaşabileceğiniz en yüksek mevkilere ulaşmaya çalışın sosyal medyadan vs. Müşteri hizmetleriyle vakit kaybetmeyin. Her hafta bölge müdürlüğüne gidin baskı yapın. Bu arada bölgenizde kablosuz internet sağlayacılarını araştırın. Hat çekilene kadar kullanmak için.
  • DeWe D kullanıcısına yanıt
    Türk telekom'un sistemine göre 6 ay-2 yıl bölgenizin yoğunluğuna göre binadaki kaç kişi başvuru yapıp dilekçe yazarsa o kadar hızlanır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim arkadaşla aynı semttemi oturuyorsunuz nedir.Arkadaşım 7-8 aydır yeni eve taşındı btk-başbakanlık-telekom gitmediği yer,iletişime geçmediği birim kalmadı ama sonuç alamadı.Sanırım sonuç alamazsın.Arkadaş içinde internet olmazsa olmazdı ama olmadı perişan oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 16 Haziran 2016; 23:32:26 >
  • Hemen Tüm komşularınızla ortak bir dilekçe gönderin , Ama şu bir gerçek 12 Daireli Apt oturan arkadaşım 1 senedir internet bekliyor cidden 2016 ' da böyle bir şey çok kötü
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Bina sahibi ve müteahhit ile görüştük superonline iptal edip türk Telekoma başvurduk hat için diyorlar. 4 dairese aaynı kişiye ait olduğundan tüm bina için dilekçe vermişler. 15 güne bağlanır demişler bakalım ne olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.