Şimdi Ara

4 ayda 41 kilo verdim - Artık amaç temiz hacim.. (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
610
Cevap
44
Favori
47.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
25 oy
Giriş
  • Hani hiç ekmek yemesen daha hızlı kilo verirsin dersen hiç yemem ha yemek gerekliyse yerim alternatifi nedir birde seneye fit bir şekilde girmek istiyorum 12. Sınıfa :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: aaddss011

Süper reyiz tek takintim ekmek hiç yememelimiyim?

Ben ekmek hiç yememistim takıntılı bir şekilde. Ama 1,2 dilim yenebilir bir öğünde benimki takıntı gibi birseydi.

• Bende yemem o zaman bazıları yememenin zararlı olduğunu söylüyorlardi 2 ay önce abi senin başlıktan etkilenip 96 kilodan 88 kiloya dusmustum sonra bırakınca tekrar kilo aldım ama bu kez kararlıyım kilolardan kurtulmak lazım :)

Orijinalden alıntı: aaddss011

Bende yemem o zaman bazıları yememenin zararlı olduğunu söylüyorlardi 2 ay önce abi senin başlıktan etkilenip 96 kilodan 88 kiloya dusmustum sonra bırakınca tekrar kilo aldım ama bu kez kararlıyım kilolardan kurtulmak lazım :)

Ekmek yememenin nasıl bir zararı olabilirki dostum. Basit bir karbonhidrat ekmek dediğin takma yani. Senin kilon benimki kadar asıri yok yavaştan vermeye başla bence

Orijinalden alıntı: The SATANİST

ben 143 ile başladım şuan 117 yim tabi hedef 80

Maşallah. İşte irade budur devam dostum.

Orijinalden alıntı: hyuga kojiro

quote:

bu arada cheat meal'li iyiki keşfetmişim eskiden diyet yaparken bozunca aman bozuldu ye gitsin diyordum çıkmaz oluyordu sonra cheat meali keşfettim daha motivasyonum arttı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 4 Mayıs 2017; 21:10:59 >

quote:

quote:

bu arada cheat meal'li iyiki keşfetmişim eskiden diyet yaparken bozunca aman bozuldu ye gitsin diyordum çıkmaz oluyordu sonra cheat meali keşfettim daha motivasyonum arttı

O neyki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

O olay bendede var. Bir kere fazla kacirdimmi o gün ne bulsuysam yemeye başlıyorum. Haftada bir yemek lazım

• Size şöyle böyle konuşuyorum ama benim irademde zayıfladı son zamanlarda. Tam bir aydır diyete giricem sözde ama paso bozuyorum. Beslenme konusunda istikrarlı olamadım ama spor konusunda istikrarliyim o yüzden kilo alsamda vücut.seklim bozulmuyor. Evinize alın şöyle bir set çok faydasını görürsünüz. Açıkça söylüyorum salona yazilmis olsam çok fazla aksatirdim. Evde düzenli calisabiliyorum.

4 ayda 41 kilo verdim - Artık amaç temiz hacim..

• Çalışmalarıniz 50 dk 1 saati geçmesin ama yüksek zorlukta çalışın. Uzun çalışmak değil sert çalışmak önemli olan. Spordan sonra thişörtunuz renk değiştiriyorsa doğru yoldasınız demektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterkame -- 6 Mayıs 2017; 21:11:58 >

• 5 ayda haftada 5 gün spora giderek sağlam çalışma ile incecik kürdan kollarımı genişlettim kütle arttı göğüs te gelişti ön arka kol omuz trapez ağırlıklı çalışıyorum haftanın 2 günüde bacak baldır kalça bu resim eski şuan kollarım ve göğsüm bulkta

• quote:

Orijinalden alıntı: abooo01

5 ayda haftada 5 gün spora giderek sağlam çalışma ile incecik kürdan kollarımı genişlettim kütle arttı göğüs te gelişti ön arka kol omuz trapez ağırlıklı çalışıyorum haftanın 2 günüde bacak baldır kalça bu resim eski şuan kollarım ve göğsüm bulkta

Gelisiminiz iyi. Bende 6 aydır çalışıyorum. İlk 3 ayı oldukça verimsizdi maalesef. Sadece 2x 5kg lik dambillarla çalıştım. Son 3 aydır ekipmanim sağlam ağırlıklarım barlarım, sehpam. En başından alsaymisim keşke diyorum. Gelisim Maksimumda şuan.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: abooo01

5 ayda haftada 5 gün spora giderek sağlam çalışma ile incecik kürdan kollarımı genişlettim kütle arttı göğüs te gelişti ön arka kol omuz trapez ağırlıklı çalışıyorum haftanın 2 günüde bacak baldır kalça bu resim eski şuan kollarım ve göğsüm bulkta

Gelisiminiz iyi. Bende 6 aydır çalışıyorum. İlk 3 ayı oldukça verimsizdi maalesef. Sadece 2x 5kg lik dambillarla çalıştım. Son 3 aydır ekipmanim sağlam ağırlıklarım barlarım, sehpam. En başından alsaymisim keşke diyorum. Gelisim Maksimumda şuan.

bende öyleydim hocam 5 kilo ağırlık kaldırsam kolllar ağrıyordu patlata patlata alıştırdım şuan göğüste 56 kilo basıyorum kalça 65 kilo linear leg press toplam 250kiloluk flanş takıp basıyorum Dambıl ön kolda 25 en fazla arka kol 42 bench press 20kg :D Değişiyor ama bacağım kalın ve gelişmiş olduğu için bacak çalışmayı ihmal etmiyorum bacak çalışırkende zOrlanmıyorum makinaların son ağırlığında çalışıyorum bacak harici zorluyor lateral ve rear deltoid miydi kelebrk gibi hareketler onlarda zorlanıyorum ama yapıyorum bir şekilde partner yardımı falan ben birde boğazıma düşkünüm adanalıyım kebap yemessem olmuyor ama bizim burda kebap yanında salata 7 çeşit geliyor oda detox etkisi yapıyor vücutta tatlı sevmiyorum ekmeği az yiyorum çay 1 şekerli kola ıce tea falan oldum olası sevmem çok sıcaksa bahçeden limon toplayıp çilekli limonata yapıyorum protein tozu ıvır Zıvır hikaye hem istediğim herşeyi yiyorum hem kilo almıyorum hem kas geliştiriyorum meyveyide çok severim oturuşta kocaman kelle karpuz gömerim 1 kg meyve sebze yerim oturuşta brokoli karnabahar çiğ severim

• Bende 2 ay sonra bursum yatınca ekipman alacağım o zamana kadar koşu yürüyüş kardiyo şınav mekiğe devam ha bu arada her hafta bende kilomu buraya yazmak istiyorum motivasyon amaçlı konuyu hortlatabilirim kusura bakmayın :

• Karbonhidrat oneriniz nedir akşam yemeği için pilav yiyordum da daha hafif birşey olabilir sabah kahvaltısı yapsam öğlen bir yeşil elma 2 kuru incir 3-5 kavrulmuş badem yeterlimidir öğlen saatlerinde okulda olduğum için maalesef döner tost sandviç vs tek bulabiliyorum sizin bildiğiniz birşeyler varsa öğle için onerebilirmisiniz :)

Bu kez çok temiz bir diyet ve sporla kalıcı kilo vermek istiyorum inşallah başaracağım da sizler gibi 😀

• Yapabilirsen eğer evden ufak bir sefertası alıp çorba yap içine koy okulda ye bunun ayıbı falan yok madem okulda sağlıklı birşey yok o badem falan yararlıdır da doymassın doymayınca da abur cubura yönelirsin abur cubur doymuş yağ karbonhidrat oda kilodur yada yulaflı kepekli ekmek içine peynir domates sar götür ama çorba gibi sıvı yiyecekler zayıflaman için önemli rol oynar kalorisi düşük besin değeri yüksektir tabi kelle paça çorbası falan değil çorba derken hazır değil evde yapılan mercimek pırasa sebze çorbası tavuk çorbası tarhana falan

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.